Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Фрай

Пользователи
  • Публікації

    12 525
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    18

Востаннє Фрай виграв 31 березня

Публікації Фрай були найпопулярнішими!

Про Фрай

  • День народження 19.04.00

Персональная информация

  • Откуда
    Киев
  • Хобби
    Охота, рыбалка
  • Род занятий
    Пенс
  • Автомобиль
    Дырчик
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

28 429 переглядів профілю

Фрай's Achievements

Властелин форума

Властелин форума (13/13)

  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Начинающий собеседник
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

15,6 к

Репутація

  1. © t.me/DeepStateUA/20441 Я не дуже у воєнні політ ігри розумію, але перед здачею Вугледару Цікаво як воно насправді, бо
  2. Нарешті! тепер деякі місцеві базіки точно доїдуть на передову «до друга». Бла-бла-каром
  3. Отже, довелось звʼязатись і з виробником і з замовником, отак буває, що претензії не до виробника у Харкові, а до замовника у Дніпрі. Намагався мені втерти, що то тиск у груші, але ж це не так, тому він сказав, що ото написане то все хня, помилка, смєло качайте 10 бар. Кажу ага, а як потече то ви замість гарантії будете пальцем тикати у шильдік та паспорт? Нє, краще поміняю на щось інше.
  4. Досить прикинутись порохоботом аби мати можливість безкарно накидати лайна на Україну, українців, реальних захисників і просто патріотів своєї країни. Це все, що потрібно знати про те, що в цій темі щодня відбувається.
  5. Цікавий у вас електрик! А у нього є прилад аби потім підтвердити, що отого штиря на один отвір вам вистачить? скільки разів бачив як після контрольних замірювань доводилось забивати додаткові штирі.
  6. Та мне ваще не подходит, было предложение 5 лет назад выгодно купить тройку у коллеги, но сел покатался и понял, не мой размер, не мой интерьер. а у приятеля небольшой рост, электрозаправка рядом с домом, приличный запас хода то для него она саме то, особенно цветомузыка! )) Машинка такие концерты закатывает, девок впечатляет. ) кроме того, я больше 20 лет на полном приводе и на моно абсолютно не тянет, а тут возможность испытать электро с так называемым «скользким стартом». интересно же как она пойдет, и кстати, в отличии от старой тройки у этой уже нет возможности подключить ее к дому как ДБЖ.
  7. Яка ж ти мразота! А є сумніви, що не так просто він йому «відповів»? Особисто мені вистачило оцього - «снімай… мєня снімай!».
  8. І хто ж у Польщі є головнішим замміністра чи може все ж таки президент? Це по-перше. А по-друге, він ще сказав, що: …якщо хтось говорить, що збирається заблокувати вступ України до ЄС, то він "іде в ногу з політикою Володимира Путіна". А ти і твої підгавкувачі зранку до ночі саме цим і займаєтесь. какоє странноє соупадєніє
  9. Тесла модел 3, дуал моторз, максимал рейндж, (82 кВт)
  10. Вчора тестив електричку приятеля, півтори тищі пробігу, «повний привід», по пачпорту 500 км на одній зарядці, але в реалі вийшло 450. Та всеодно і цього достатньо як на мене, але мене звичайно ж цікавила не швидкість, а саме всюдихідні якості. Що сказати, сміх сміхом, а вона нормально пройшла по піску де моноприводи сідають на раз, щоправда не так впевнено як моя, але ж це і не кросовер. Хотів у ній заночувати, бо читав за прогу кемпінг, комфортні умови для ночівлі, але збрехали про 2 метри, всього 170см при розкладених задніх сидіннях. На моніторі камін, дрова «горять», тепло від нього йде, майже від нього, але ж реально прикольно. IMG_4775.mov
  11. У мене рама з кутника 100 і кріпили болтами-саморізами
  12. А не піти б тобі подалі разом зі своїм брехуном, зрадофілом і ухилянтом бляхером? Цитата: Президент Польщі Анджей Дуда розкритикував заяву міністра оборони країни Владислава Косіняка-Камиша про те, що Україна не вступить до ЄС без вирішення "волинського питання" Про це він заявив в інтерв'ю Polsat News, пише Rzeczpospolita. Дуда наголосив, що Путін напав на Україну, щоб зупинити її інтеграцію в Євросоюз, і додав, що якщо хтось говорить, що збирається заблокувати вступ України до ЄС, то він "іде в ногу з політикою Володимира Путіна". "Я хотів би знати, що конкретно мають на увазі міністри, прем'єр-міністри, коли роблять такі заяви. Це складні питання, в тому числі й для самих українців, які треба враховувати, які роками замовчувалися", - сказав президент Польщі. espreso.tv/svit-duda-rozkritikuvav-zayavi-svogo-uryadu-pro-te-shcho-ukraina-ne-vstupit-do-es-bez-virishennya-volinskogo-pitannya
  13. Щось не дуже вчора й сьогодні клювало, то хоч зустрілись, посиділи біля вогню а небо ж яке було зоряне… вчили українську мову ) Бо не млєчний путь, а Чумацький шлях, не большая мєдвєдіца, а Ківшик. ) За ніч жодного сигналу з прутів, у всіх на березі поряд з нами. ( А вранці один бершик на джиг і все, але такого брати не можна, гріх. IMG_4778.mov Хай ще трошки підросте, а всім НХ, НЛ!
  14. Спочатку він казав, що то у продаванів якась помилка, а коли я сказав, що на моєму ГА також шильдік з такими ж параметрами то він пообіцяв розібратись і передзвонити. Сьогодні шабад, завтра неділя, тож до понеділка пауза )
×
×
  • Створити...