Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Sergyb

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Sergyb

  1. Доброго дня. Цікавить кухня розмір приміщення - 342см на 336см.

    Кухня - колір коричневий, на стелі будуть балки теж коричневі, декор - український стиль.

    З матеріалом ще не визначились, але головне, щоб був практичний, фурнітура - якісна.(фото додаю, як варіант). Також, буду вдячна, за пораду як краще поставити стіл зі стільцями.

     

     

    Доброго дня! Маю гарну форму фасаду з масиву для Вашого стилю - зараз в роботі на виробництві, сфотогрфували і можу показати Вам - вайбер, мейл.

    Якщо сподобається - порахуємо кухню з таким фасадом та найкращою фурнітурою Blum. Або можливо Ви вже визначились та маєте форму фасаду - ми робим та рахуєм - з задоволенням попрацюємо для Вас!):flag1:

    0667607506 Тетяна

    7607506@gmail.com

  2. ГРАНИТ или всё таки КВАРЦ - практичнее, чем гранит, тем более белый. Кварц - это до 90% натурального камня+ свзующие, привозится в слябах - тыжелые плиты, которые надо резать и обрабатывать для получения нужного размера. Помогу с просчётом - цена производства. Пишите размеры)

     

    Добавлено через 1 минуту

    Друзья, кто может помочь найти белый гранит для кухонной столешницы.

    Спасибо

     

    ГРАНИТ или всё таки КВАРЦ - практичнее, чем гранит, тем более белый. Кварц - это до 90% натурального камня+ свзующие, привозится в слябах - тыжелые плиты, которые надо резать и обрабатывать для получения нужного размера. Помогу с просчётом - цена производства. Пишите размеры)

×
×
  • Створити...