Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

grafwinter

Пользователи
  • Публікації

    56
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про grafwinter

  • День народження 08.07.80

Персональная информация

  • Имя
    Дмитро
  • Откуда
    Кам'янське (Дніпродзержинськ)
  • Хобби
    Стрільба з лука)
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

grafwinter's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Преданный форуму
  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности

Recent Badges

4

Репутація

  1. Якщо периметр та стики будуть погано триматися, їх з часом відірве і буде вітер гуляти а з ним і пара. А дрібні дірочки можна і К2 заклеїти. Вона копійки коштує. Тільки не клейте стики на армований скотч, чи будь який інший загального призначення - все це швидко відстає.
  2. бутилкаучукова стрічка - це самоомана. Я б на вашому місці не ризикував. У мене стики ПІ склеєні на К2, але не дуже воно добре тримає, як на мене. Поверх все одно пройшовся DELTA MULTIBAND. До стіни є декілька варіантів, але я обрав delta-tixx, про що не шкодую. Дуже круто тримає. Скільки у вас погонних метрів стиків вийде? Що до цього питання: Да и как проверить вообще на наличие дырок мелких после строителей? - ЗРОБИТИ САМОМУ) Я будівельникам-шабашникам не вірю. Мені вони хотіли взагалі ПІ до стіні рейкою на забивні кріпити. Пішли за російським кораблем одразу. Ви утеплення робите раз і назавжди. Це не шпалери. То ж зробіть як треба, і живіть спокійно, знаючи, що з утеплювачем все гаразд і він в безпеці. Не дарма ж всі ці інструкції пишуться. Але, як вирішите для себе, так і зробите. Ніхто вас не осудить, крім вас самих. Ви ж для себе робите. Заміна утеплювача і переробка ПІ вийде дорожче за зроблене правильно зі старту.
  3. Я на собі не люблю економити. Тому і робив все використовуючи MultiBand
  4. Так. К-2 не дуже. У неї свої моменти. Я між собою полотна пароізоляції strotex, склеїв за допомогою к-2 і поверху Delta MultiBand. Результат - СУПЕР. А до стін, попередньо поштукарених і місцях приклеювання, delta-tixx. Теж результатом задоволений. Одне але, довго мучався з підрізкою в кутах.
  5. Я свій MultiBand приклеїв до шматочка пароізоляцїї strotex, для тесту. І прокатав роликом, як і на стелі. То відірвати не пошкодивши - неможливо. Так само з delta-tixx. Не відірвеш не зіпсувавши.
  6. Так))) Результатом дууже задоволений) Рекомендую. Доречі, у мене в залишку є 1 цілий балон не відкритий, і половинка балону.
  7. У нас в місті, взагалі нічого нормального купити не можна. За утеплювачем їздив до обл.центру. Ремонт виконується максимально бюджетно. З цього і 200мм утеплювача. Планую в майбутньому збільшити товщину шару утеплювача разом із утепленням решти горища. 200мм - це мінімальне рекомендоване значення. Не розумію до чого тут комплектне рішення. У мене своє рішення. Знизу тепер буду оздоблювати вагонкою або ГКЛ. Перше більш до вподоби. Не люблю штучні оздоблювальні матеріали.
  8. Вітаю) Знайшов відповіді на свої питання на інших форумах. Монтував STROTEX PI110 на дерев'яні балки за допомогою степлера, заклеюючи скобки з напуском на плівку шматочками DeltaMultiband, або можна бітумно-каучукою лентою К2. Потім, монтував рейку 25*50мм поперек балок. В жодному разі не став PP110, лише PI110 в якості пароізоляції. PI - ПароІзоляційна плівка, в той час PP - ПароПроникна. Стики проклеював (після очищенні від пилу та знежирення) DeltaMultiband. Так, дуже не дешево, але ДІЄВО! Вона дуже міцна! Саме для цього і розроблена. На стіни заводив десь 10-15см і приклеював до попередньо прогрунтованої стіни (а де шлак, то робив смужку штукатурки цементо-пісчаної з пластифікатором.) на Delta-TIXX. Теж, ДУЖЕ не дешево, але знову ж таки, максимально надійно. Використовувати раджу лише матеріали, які розроблено спеціально за призначенням. Будуємо один раз і назавжди. Для тесту, приклеїв в кімнаті на шлакоблок смужку РІ110 до стіни знизу на Delta-TIXX. Після полімеризації (висихання), клей перетворюється на міцну еластичну гумку та тримає пароізоляцію намертво. Пробував клеїти на К2, на світлинах чорна стрічка), але залишився незадоволений результатом. Тож тільки Delta-TIXX та Delta Multiband. Усі кути розрізав, підганяв та проклеював Delta-TIXX та Delta Multiband. Витрати на скотч DeltaMultiband та клей Delta-TIXX чималі, але я впевнений тепер на всі 100%, що так буде добре триматися і мій утеплювач Knauf Nord шаром 200мм буде сухим). Навіщо тобі пароізоляцію на стіну кріпити? Якщо цього не зробити, то пара разом з повітрям буде проходити через утеплювач і осідати конденсатом. Зпаскудиш утеплювач. Тож до стін приклеювати ОБОВ'ЯЗКОВО! Все має вийти герметично, щоб виключити обмін повітрям між кімнатою та горищем. Тільки так! Будуть питання - звертайся) Бажаю успіху)
  9. Доброго здоров'я. Маю питання. Зараз середня добова температура вже нижче +5, а у мене наблизився час монтажу пароізоляції (Strotex PI110). Клеїти до стін збираюся на Delta Tixx, а між собою, в зоні напуску - К2 + Delta Multi Band. Але це буде на межі температур. Як бути? Прогрівати місце приклеювання феном? Стіни із шлакоблоку та із шлакобетону, на якому нанесено смужку цементної штукатурки для того, щоб зробити можливим приклеювання. До речі, пробував у себе приклеїти шматочок пароізоляції просто до шлакоблоку та між собою два шари за допомогою К2 - тримається непогано. Але треба прогрівати та дуже добре прокатувати твердим валиком.
  10. Красно дякую всім за поради та коментарі! Дізнався дещо цікаве завдяки Вам. Всім здоров'я та мирного неба.
  11. Не боюся, а хочу зробити правильно) Багато хто не рекомендує прискорювати сушіння стяжки вмиканням контуру ТП.
  12. І все ж таки, який час треба відвести на сушку стяжки теплої підлоги загальною товщиною 90мм, перед початком вкладання кахелю та першим вмиканням? Враховуючи, що зараз температура вже наближається до 0.
  13. під кахель теж бажано, щоб по максимуму висохла. Не добре вологу консервувати. Тай вмикання вологої стяжки то не є добре. Тому і питаю.
  14. Доброго здоров'я! Дозвольте поставити уточнююче запитання. 28 діб не залежно від товщини? У мене над трубою ТП 70мм. Скільки має сохнути? Залив 2 жовтня. Дякую.
×
×
  • Створити...