Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Gvan

Пользователи
  • Публікації

    2
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Gvan

  1. Ваш кирпич что в 1 что в 1.5 работает как фасад. Так как за ним находится пенопласт и ещё и керамобллок. Можно вобще было в полкирпича класть облицовку.

    По вопросу сколько газа - есть такая штука как расчёт теплопотерь. Если дома вообще идентичные, и количество окон, и материал окон и дверей, и материал и толщина перекрытия. То по моему газа будет уходить одинаково.

    Теплосопротивление стены можете на смарткалке посчитать, однако один сквозняк в неправильноустановленном окне - сведёт на нет всю вашу разницу в ширине стены.

     

    Дякую за відповідь.

     

    Я не зовсім ясно написав опис. Зовнішні стіни це основні стіни побудовані з керамоблоку, далі йде тільки пінопласт. Планування будинків різне, але кількість вікон приблизно однакова. Якість вікон і монтаж вікон однаковий, адже забудовник один. Різниця тільки в товщині стін. Тому питання на скільки стіна в 25см буде холодніша від стіни в 38 см.

  2. Доброго дня.

     

    Є два варіанти будинків, обидва двоповерхові, побудовані з керамоблоку 2нф фірми СБК та утеплені пінопластом 10см. Перший будинок: зовнішні стіни покладені в 1 цеглу, товщина стіни 25см. Другий будинок: зовнішні стіни покладені в 1.5 цегли, товщина стіни 38 см.

     

    На скільки холодніше буде у будинку з керамоблоку в 1 цеглу у порівнянні з будинком в 1.5 цегли? На скільки більше доведеться витрачати газу для опалення будинку в 1 цеглу у порівнянні з 1.5?

×
×
  • Створити...