Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Serhyk

Пользователи
  • Публікації

    66
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Serhyk

  1. Виявилось, що така поведінка лише від інверторного холодильника. З стандартним навантаженням все ок. Тепер цікаво, чи довго таке витримає холодильник
  2. Після ремонту почав знову використовувати той же Сінпро 200/S910 , зараз навантаження від 0 до 150Вт. Звичайно десь 50Вт. І ось, поміряв показники, і бачу, що частота потрохи скаче від 50 Гц до 60 Гц, напруга 215 В, хоча в мережі 227 В. Думаю, може і раніше так було, я просто не міряв. Нормально це, чи навантаження так довго не витримає? 20240629_091230.mp4
  3. Моєму досвіду взаємодії з топікстартером вже більше року, але він може бути корисним для потенційних замовників. Бориспільский район, звернувся до S_Vladimir_79 з питанням про заземлння, адже з читання цього топіку складається враження, що все просто і надійно. По факту, після забивання стержнів опір вийшов більше 50 Ом, шо більше максимально доспустимого рівня. Причому, починаючи з 4-го стержня опір не знижувався, а навіть зростав. На 4-му опір був 33 Ом, а потім на кожному наступному стержні опір зростав. Гарантії, що опір не буде зростати і на наступних стержнях, мені не дали, тому далі бити стержні не стали. Перевірив зараз переписку, вбили загалом 7 стержнів, опір вийшов 55 Ом. Бригада пана S_Vladimir_79 запропонувала вихід - бити стержні по класичній схемі в трьох точках, але технічно були до цього не готові. Потім надіслали калькуляцію, там виходило десь ще плюс 20 тис грн. Пообіцяли, що с часом опір сам собою буде знижатись і навіть обіцяли безкоштовно заїхати переміряти, але поки що не доїхали. Втім, заземлення зроблено і свою функцію виконує, навіть з опором 55 Ом. Я його підключив, в такому вигляді залишив, і користуюся. Так що наче і все добре. Але з читання цієї гілки я був не готовий до тих складнощів, що виникли.
  4. Повертаючись до теми, балконні блоки замінили, до дверних проємів питань на цей раз немає.
  5. Спробував знову звернутися до того ж виробника, що ставив перші конструкції. Після цих перипетій з переобмірами прокол з вузьким дверним отвором в Двері №1 виглядає вже на таким критичним, як спочатку. Тим більше їх конструкції вже стоять у мене більше 10 років і наче проблем з недостатнім зазором не виникло.
  6. То проэм в деревяный коробці між дверима 61 см, а проєм в стіні, без коробки, звичайно, більше
  7. Дякую, ну і я ж сподіваюсь, виробнику не принципово округляти зовнішні розміри коробки, скажімо до 700мм, коли проєм в стіні дозволяє вставити коробку 730мм , а може і більше
  8. А в Саламандер профиль більшого розміру ніж у Рехау?
  9. Ну так, товщина деревяної коробки десь 5.5 см, у металопласта 7-7.5 см, звідки різнниця в 6 см?
  10. При заміні своїх попередніх балконного блоків з дерев'яних на металопластикові помітив , що ширина дверного проєму в одному з блоків критично звузилась. Двері №1 з 61 см до 50 см. Інші двері №2 теж звузились, але вже не так критично, з 61 см до 57 см. Це було декілька років тому і я відніс це на косяк замірщика. Тепер знову вирішив поміняти останній балконний блок №3, звернувся до іншого виробника. Блок №3 точно такий же, як блок №2, поточна ширина проєму 61 см. Виробнику озвучив бажання максимально зберегти проєм. І ось виробник сказав, що не може зробити конструкцію з проємом ширше ніж 55 см. Тобто попередній проєм блок №2 вийшов 57 см без всяких умов виробнику. Зараз для блока №3 обіцяють не ширше 55см, при існуючий ширині деревєяного проєма 61см. Це досить важко зрозуміти, в чому проблема.
  11. Цікавить реставрація балконних рам в Києві, 2 балкони, фронтальне засклення, загальна довжина 7 метрів. Деревина, сосна, ціла, треба зняти, пошкурити, якщо треба пошпатлювати, пофарбувати. Можливо десь треба замінити штапіки. Рами зйомні.
  12. У мене схема ближче до того, що ви намалювали. На першому малюнку я невдало екстраполював свої очікування . Ну і каналів там не 5 , а 4, так що дверки дозволяють все прочистити, крім каналу за хайлом.
  13. Ось наче така схема, чим ближче до димаря, тим більше смоли на стінах, є дверці для чистки. Підозрюю, що причина смоляних відкладень в тому, що я тримав режим піроліза, тобто нижне піддувало було прикритим більше, ніж потрібно при горінні. Верхня заслонка теж була наполовину прикрита при горінні дров. В вихідні кинув в топку брусок Profi Plus Fire, чуда поки не сталось, може через тиждень ще спробую.
  14. Ось на верхній заслонці добре видно
  15. Аналогічно, мені теж подзвонили, що відправляють відремонтований, але ще не встиг забрати Ціна теж 700 грн.
  16. К кінцю сезона піч стала погано віддавати тепло, димові канали були гарячі, зараз лише теплі. Піч невелика цегляна, чистив лише один раз літом, після того все було ок, а зараз явне погіршення. Наче зарано. Заглянув за дверці, всередині на внутрішніх стінах наче чорна смоляниста плівка. Ну і багато сажі на дні. Не памятаю, як було літом, була плівка чи ні. Дрова весь цей час були дубові, єдине, частина дров була привезена вже в жовтні, тому вони не дуже добре просушені, хоча й пролежали під навісом декілька місяців. Попередній сезон топили виключно акацією.
  17. А де брали прибора? А то мені здається деж знадобиться. Зробили з сайту контур з опором 50 Ом, треба щось думати далі.
  18. Ще знайшов в мануалі Аіди, що в неї є режим блока живлення 12В до 8А, в такому режимі воно точно має працювати.
  19. "Високочастотні імпульси"? Хм... У мене імпульсний зарядний пристрій це Аіда 10si. Може там є і високочастотна складова, але напруга по мірі зарядження починається подаватись з періодичністю від раз в секунду на раз в 20 секунд. На рахунок великого струму дійсно, є такий ризик. Навантаження починається від 100Вт і падає в спокої до 30Вт. Так що виходить на 100 Вт не вистачить. Виходить, зарядки це не кращій варіант живлення, для роботи потрібно або джерело постійної напруги 12В, наприклад, той же вихід генератора 12В, або інший заряджений акумулятор.
  20. Власне є споживач, на якого не можна подавати напругу з мого генератора. Я його живлю за допомогою APC Back-UPS 750VA, якому замість штатного акума підключив зовнішній. Але якщо довго не буде електрики і акум сяде, то доведеться якось заживити споживача від генератора і одночасно заряджати цей сівший акум. 1. Є такий варіант, я імпульсним зарядним пристроєм заряджаю цей зовнішній акум і одночасно живлю цей APC Back-UPS 750VA. Але оскільки зарядка імпульсна, я бачу можливі проблеми, чи витримає APC Back-UPS 750VA ці імпульси в якості живлення від акума. 2. Інший варіант підключити до APC Back-UPS 750VA замість акума звичайну неімпульсну 3 амперну автозарядку , а в цей час акум відєднати і заряджати імпульсною зарядкою. Наче в 2-му варіанті взагалі немає проблем, так? чи може я щось не врахував
  21. Підозрюю, що упс вийшов зладу оскільки я його включив після зберігання УПСа в холодному приміщенні на горищі, десь може градусів 5 було. Може з'явився конденсат і закоротило. Ще як варіант якісь контакти відійшли, але чомусь ще за тиждень до цього в теплі працював. Зараз видає Output Voltage 140-170В навіть коли підключений до мережі 220В. Ще внутрі щось трищіть при підключенні до мережі 220В на фазі I, при перемиканні тумблера УПСа на фазу II тріск зникає :) "Фази" це не фази мережі, це якась внутрішня властивість УПСа, яка перемикається тумблером. Буду відсилати в сервіс.
  22. Намагався заживити старлінк від Sinpro S910-200, наче ж ідеально підходить, не пішло, вирішив поміряти напругу, а там 120 В, перемкнув на ІБП тумблером на фазу B, вийшло 200 В, але з часом почало плисти і впало до 180В. Sinpro вже рік, весь цей час від нього працював газовий котел. Акумулятор в нормі, ну і пробував з іншим, те ж саме. Я так розумію Sinpro не вийшов з ладу.
  23. Я мав на увазі заливає через дірки, вибиті для труб, а не через самі труби.
×
×
  • Створити...