Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Serhyk

Пользователи
  • Публікації

    66
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Сергій
  • Откуда
    Київ
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Serhyk's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

0

Репутація

  1. Виявилось, що така поведінка лише від інверторного холодильника. З стандартним навантаженням все ок. Тепер цікаво, чи довго таке витримає холодильник
  2. Після ремонту почав знову використовувати той же Сінпро 200/S910 , зараз навантаження від 0 до 150Вт. Звичайно десь 50Вт. І ось, поміряв показники, і бачу, що частота потрохи скаче від 50 Гц до 60 Гц, напруга 215 В, хоча в мережі 227 В. Думаю, може і раніше так було, я просто не міряв. Нормально це, чи навантаження так довго не витримає? 20240629_091230.mp4
  3. Моєму досвіду взаємодії з топікстартером вже більше року, але він може бути корисним для потенційних замовників. Бориспільский район, звернувся до S_Vladimir_79 з питанням про заземлння, адже з читання цього топіку складається враження, що все просто і надійно. По факту, після забивання стержнів опір вийшов більше 50 Ом, шо більше максимально доспустимого рівня. Причому, починаючи з 4-го стержня опір не знижувався, а навіть зростав. На 4-му опір був 33 Ом, а потім на кожному наступному стержні опір зростав. Гарантії, що опір не буде зростати і на наступних стержнях, мені не дали, тому далі бити стержні не стали. Перевірив зараз переписку, вбили загалом 7 стержнів, опір вийшов 55 Ом. Бригада пана S_Vladimir_79 запропонувала вихід - бити стержні по класичній схемі в трьох точках, але технічно були до цього не готові. Потім надіслали калькуляцію, там виходило десь ще плюс 20 тис грн. Пообіцяли, що с часом опір сам собою буде знижатись і навіть обіцяли безкоштовно заїхати переміряти, але поки що не доїхали. Втім, заземлення зроблено і свою функцію виконує, навіть з опором 55 Ом. Я його підключив, в такому вигляді залишив, і користуюся. Так що наче і все добре. Але з читання цієї гілки я був не готовий до тих складнощів, що виникли.
  4. Повертаючись до теми, балконні блоки замінили, до дверних проємів питань на цей раз немає.
  5. Спробував знову звернутися до того ж виробника, що ставив перші конструкції. Після цих перипетій з переобмірами прокол з вузьким дверним отвором в Двері №1 виглядає вже на таким критичним, як спочатку. Тим більше їх конструкції вже стоять у мене більше 10 років і наче проблем з недостатнім зазором не виникло.
  6. То проэм в деревяный коробці між дверима 61 см, а проєм в стіні, без коробки, звичайно, більше
  7. Дякую, ну і я ж сподіваюсь, виробнику не принципово округляти зовнішні розміри коробки, скажімо до 700мм, коли проєм в стіні дозволяє вставити коробку 730мм , а може і більше
  8. А в Саламандер профиль більшого розміру ніж у Рехау?
  9. Ну так, товщина деревяної коробки десь 5.5 см, у металопласта 7-7.5 см, звідки різнниця в 6 см?
  10. При заміні своїх попередніх балконного блоків з дерев'яних на металопластикові помітив , що ширина дверного проєму в одному з блоків критично звузилась. Двері №1 з 61 см до 50 см. Інші двері №2 теж звузились, але вже не так критично, з 61 см до 57 см. Це було декілька років тому і я відніс це на косяк замірщика. Тепер знову вирішив поміняти останній балконний блок №3, звернувся до іншого виробника. Блок №3 точно такий же, як блок №2, поточна ширина проєму 61 см. Виробнику озвучив бажання максимально зберегти проєм. І ось виробник сказав, що не може зробити конструкцію з проємом ширше ніж 55 см. Тобто попередній проєм блок №2 вийшов 57 см без всяких умов виробнику. Зараз для блока №3 обіцяють не ширше 55см, при існуючий ширині деревєяного проєма 61см. Це досить важко зрозуміти, в чому проблема.
  11. Цікавить реставрація балконних рам в Києві, 2 балкони, фронтальне засклення, загальна довжина 7 метрів. Деревина, сосна, ціла, треба зняти, пошкурити, якщо треба пошпатлювати, пофарбувати. Можливо десь треба замінити штапіки. Рами зйомні.
  12. У мене схема ближче до того, що ви намалювали. На першому малюнку я невдало екстраполював свої очікування . Ну і каналів там не 5 , а 4, так що дверки дозволяють все прочистити, крім каналу за хайлом.
  13. Ось наче така схема, чим ближче до димаря, тим більше смоли на стінах, є дверці для чистки. Підозрюю, що причина смоляних відкладень в тому, що я тримав режим піроліза, тобто нижне піддувало було прикритим більше, ніж потрібно при горінні. Верхня заслонка теж була наполовину прикрита при горінні дров. В вихідні кинув в топку брусок Profi Plus Fire, чуда поки не сталось, може через тиждень ще спробую.
  14. Ось на верхній заслонці добре видно
×
×
  • Створити...