Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

NVV

Пользователи
  • Публікації

    54
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача NVV

  1. В стіні монтажники кажуть, що не бажано щіль між сендвічем та стіною чимось ущильнювать, т.я. буде прогорати сендвіч від перегріву, а просто зовні вирізать пінопласт на відстань 15 см від сендвіча, а всередені просто замазати клеєм. Але в мене газаблок, все таки потрібно якось захистити стіну від чрезмірного нагріву. Я вже зовсім заплутався. А зовні достатьно где був пінопласт, вставити звичайний базальтовий мат. Все вірно? Дякую!
  2. Придбав базальтову вату, яка витримує вискі температури, вона з однієї сторони з фальгою, порекомендували цією ватою обгорнути сендвіч трубу,яка проходить через стіну(газоблок), але чіткої відповіді не почув- фальгою к трубі, чи к газоблоку? Дякую!
  3. Имею ввиду не менять полност Тобто, якщо в системі не має протікання, тоді спокійно можно добавляти пропіленгликоль? А на ущільнювачі котла ніяк не буде реагувати? Дякую!!!
  4. Имею ввиду не менять полностью воду на незамерзающую жидкость, а чтонибудь добавить и пользоваться отоплением и в случае невозможности топить газом, система не замерзла. Спасибо огромное!
  5. Добрый день! Котел Вайлент, в систему отопления залита дисцилированная вода, вопрос к специалистам- что можно добавить в систему, чтобы вода не замерзла, без последствий для прокладок котла, батарей и системы теплого пола? Часто слышу что данные вещества имеют свойства "растворителя" и могут создать проблемы. Кто уже практиковал и пользовался добавками в систему отопления от разморозки? Спасибо огромное за совет и консульиацию!!!
  6. Не можу знайти фахівця , який обгрунтовано скаже, що конкретно так надо зробити та все буде гаразд, якщо в Вас такі є, буду дуже вдячний!!!!
  7. Якщо дах з бітумної черепеці, обов'язково полум'ягасник? Якщо у когось також така криша поділіться, будь ласка, досвідом. Кажуть що зменшується тяга. Дуже дякую!
  8. Вирішив все таки з боку стіни справа від вікна, сподіваюсь на розуміння сусідів. Дякую за ідею!
  9. Некоторые рекомендуют в стене между сендвичем и стеной проложить асбест картон или паронитовую прокладку
  10. Мав на увазі -не мають часу на консультації
  11. Дуже всім дякую за допомогу, більшість майстрів дуже зайняті та мають можливості проконсультувати. Дуже дякую!
  12. Ось буржуйка з топкою без будь яких перегородок всередені
  13. Цей варіант розглядаю для каміна, під який був закладений фундамент, але це невчасно. В мене двох поверховий дім. Вибрав одну кімнату, для обігріву буржуйкою на випадок надзвичайного стану, не дай Бог, коли зігріться можна буде тільки за допомогою дров. Бюджет обмежений, тому потребую оптимальні рішення, при яких не буде нарушена протипожежна безпека.Дуже дякую за відповідь, за допомогу в прийняті рішення. На данний час розглядається варіант тільки димоход сендвіч зовні.Дякую!
  14. Расстояние между домами +/- 4 метра, поселяясь, соседи просили по возможности не ставить с ихней стороны кондиционер, т.к. там спальни. У каждого свои тараканы, не хочеться ругаться, а найти оптимальный вариант.
  15. Справа за стеной дом соседей, не хотелось бы, думаю будут возмущаться
  16. Вихід краще робити збоку від вікна, чи над вікном? Цифрами вказана відстань до вікна. Дуже дякую!!!
  17. Як краще робити прохід в стіні під 45 град чи під прямим углом. Більшість каже що під 45 град щоб була краще тяга. Дякую!
×
×
  • Створити...