Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вячеслав_В

Пользователи
  • Публікації

    1 020
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Вячеслав_В

  1. На це і розрахунок. Лінія пошкоджена, напруги нема. Але Кабмін зробив все, що від нього залежить. Навіть заборонив припиняти подавати живлення.
  2. Та схоже, як нібито мотор масло жере. Я сам розгублений.
  3. dimich99, а не підкажете, як тяги у Вашого гени встановлено? Бо я їх перекидав туди-сюди, вже не пам'ятаю, як було спочатку.
  4. Після повідомлення dimich99 тиждень ходив-ходив навколо, цікаво, а що в мого гени. Таки поліз сьогодні, поміряв зазори. Вийшло якось так:
  5. Може (є такі) гумові підставки під пральну машинку, щоб не "стрибала", коли віджимає. Щоб не так вібрація передавалася на каркас. вата - також не вихід. Якщо генератор виробляє 1 кВт електричної енергії, то двигун приблизно стільки виробляє теплової. Її треба кудись евакуювати. То я так, нашвидкоруч подумав, "А як я би робив?"
  6. Все розумію, вентиляція там, охолодження. Може якогось "капюшона" зробити з пінопласту (1м*1м*1м). Щоб гуркіт був менший. Чи так не вийде?
  7. На Алі відгуків (поки що) нема. Чи то якійсь новий бренд, чи то EVE в нову термозбіжку перепакували.
  8. Підкажіть по комірках, якісь HTHIUM. На них взагалі можна дивитись?
  9. Я так-то думав про таке. Лячно, що припишуть "протиправне втручання в роботу..." Там то і все скло вирізати не потрібно, там щілинку 2 см х 5 см - цілком достатньо.
  10. В мене така сама проблема. Бокс з недорогих, скло (пластик) помутнів. Але якщо просвітити ліхтариком зверху крізь віконце - то трохи видно. Хоч лічильник сам передає, я в кабінеті дублюю, щоб залишалась історія показань (щоб раптом якщо що). Але у нас такого нема - що присилайте фото. Я в фотошопі можу будь які показання зробити.
  11. Може перепитати в Вашого ДТЕК про інші способи передавання даних. У нас запропоновано або кидати аркуша з показаннями (і адресою, або р/р) у скриньку біля входу в ДТЕК, або СМС на конкретний номер, або в електронному кабінеті споживача, або сам лічильник (Гамма) передає першого числа кожного місяця. Ну от що людині робити, якщо в нього завтра зламається камера?
  12. Та ну чому нема? Може не більше, ніж тиристорних/семисторних, ну, думаю, приблизно пополам. Про швидкість - і в релейному стабі і в реле напруги - там і там реле. Але в стабі там одне реле вимикнутись повинно, а друге - включитись. А в реле напруги - там просто одне реле вимикається і по всьому. Так реле напруги повинно бути (удвічі) швидше ніж релейний стаб. Мені так здається.
  13. Нарешті рамси зібрав - то Ви мабуть про позистор. А то думаю - який там резисторний пуск, там дві обмотки робоча і пускова, і включення - пускозахисним реле.
  14. Тут не скажу. Реле - поки спаде струм утримання в котушці до струму відпускання, поки ярмо почне рух на відключення (там пружина, звичайно, але і вона - не міттєва), поки за рахунок пружних властивостей, контакти почнуть розходитись - то все в сумі = певний час. Але якщо вже контакти розійшлися, ну там дуга блимнула - все, коло розірвано. Стабілізатор - теоретично повинен бути швидшим: напруга підскочила - тиристори закрились (пів-волни максимум, раптом напруга підскочила на початку пів-періода). Але енергія, що запасена в колі з індуктивністю - на дасть просто так перервати коло струму, оті всі L*dI/dt (щоб вони були здорові) не дадуть просто так перервати коло. Звичайно, якщо стаб інтелектуальний (як в пана Іголкіна), що він "аналізує" і "заздалегідь" може перемкнути ступінь вище, або нижче - т о такий, думаю швидший. А от так зразу - не скажу.
  15. Сорян, не додивився, до Вас - жодних зауважень. А що до захисту - думаю, реле напруги щось таки захищає. В умовному блоці живлення компьютера китайці поставили накопичувальний конденсатор на 250 вольт (а навіщо більше?), в якійсь зарядці також конденсатор "впритул-впритул", десь ще щось, в чому на 220-230 вольт - ізоляція тримається на "волосині". А тут бах-тарарах - стрибок напруги. Ось тут (можливо) реле напруги врятує. Але то - не точно. От з Pazan - тут згоден. Ще є такі холодильники, що компресору для нормального старту треба, щоб фреон "сів". На то хвилин 5-10 треба дати почекати. Навіть якщо напруга зникла, і через хвилину з"явилась - холодильник не можна вмикати. От тут реле напруги з затримкою - врятує життя холодильнику
  16. BugS Вам пояснив, що реле напруги нічого не стабілізує. Реле напруги відключає живлення при збільшенні напруги (вище заданого рівня) і при зменшенні напруги нижче заданого рівня. Вся напруга, яка знаходиться в межах заданої в реле напруги - просто проходить "транзитом" через контакти реле, що встановлено в середині реле напруги
  17. А-а-а, так саме для цього Водафон просуває 5G! А я так одразу не допетрав, думаю dial-ap нормально же працює, то що ще треба?
  18. Та ну куди забороняти, тільки-тільки 5G протестили - працює начебто.
  19. Деякі холодильники можуть при старті споживати 800 - 1000 Вт. Також можливо (але це не точно) - одночасний старт холодильника і морозилки. У мене точно під такі умови установлений Вольтер 2,2 (не реклама). Працює.
  20. Но Ви якось тримаєтесь. До речі, щось Нова пошта також планувала виробляти.
  21. Не кажіть так. Кажіть: трохи більше сорока з половиною (сорок, плюс половина - ще двадцять, ну і ще трохи більше).
  22. Якщо забулось - нагадаю: пішло звідси. Якого мене поставили в голову якоїсь партії, якщо я тут буваю ДУЖЕ рідко і ДУЖЕ вибірково. Чому я щось комусь повинен щось розказувати? Форум - це відкрита площадка, і не треба казати іншим, що і кому розповідати.
  23. Приклад мого слизького язика буде?
×
×
  • Створити...