Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vstar

Пользователи
  • Публікації

    454
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Vstar's Achievements

Звезда

Звезда (9/13)

  • Популярность
  • 10 комментариев
  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост

Recent Badges

340

Репутація

  1. Нахуа це вам, невже змінює концепцію питання. Чоловік писав, шрифт злетів (тому й деякі цифри могли наложитись один на один або ж не відображатись).
  2. Тариф до травня наступного року буде без змін
  3. Візьміть тієї ж хімії на ту ж ємність (можливо 3000+2000 ват/год) щоб вийшло ті ж 5000 ват/год ваших.
  4. Розміри зручні під час обробки. Чи порадили б зробити певні зміни?
  5. То ще план підвалу додайте, раз вже сходи показали. "Краще синиця в руках, ніж журавель в небі", зніміть рожеві окуляри, будьте реалістом.
  6. Найгірше в будівництві - недобудова. Позапланових витрат йде майже стільки як основних. Враховуйте все добре. Запропонований варіант, що зараз, то пустотратство. Хочете самі робити проект, дуже добре, почніть з бази, посадіть забудову на зйомку м1:500, розмістіть господарські приміщення (якщо потрібно окремо), вівід комунікацій, підїзд/прохід і т. д. . Як визначетесь з зовнішніми габаритами будівель, розпочинайте детальне планування. Бажаю успіхів!
  7. Щоб не вийшло, планувалось як гостьовий а вийде як основний після будівництва. Ймовірно автор не розуміє Масштаби і фінанси. ІМХО: Було б достатньо коштів, замовляв би проект а не сам ваяв.
  8. То виключно думка. Також перевіряв ендоскопічною камерою каналізаційні труби, на яких в той час зекономив і проложив лише на піщану подушку з ухилом просипавши піском і пролив добре водою - так все ОК. П.С.: Уточнення, крок кріплень 70см. , але це суті не змінює
  9. Просадка грунту має бути після розробки, це нормально. Я просипав труби піском і проливав водою, без додаткового ущільнення. Відкопувати прийшлось важко, орієнтовно 1,5м глибина (добре, що паралельно прокладав труби грунтового теплообмінника і все паралельно виправив). Не ставайте на "граблі". Бажаю вдалого будівництва!
  10. Я також погоджуюсь з вище зазначеною думкою, відсутність горизонтальної гідроізоляції по обрізу фундаменту дає подібні проблеми.
  11. Ой, зробив я подібно ливневу каналізацію..., так по всіх таких з'єднаннях сплющення навіть до розтріскування труби в вузлах. Все це із за нерівномірної просадки так як ці з'днання є умовно жорсткими а все решта просідає. В червні відкопував і замінював пошкоджені труби. Труба, що використовувалась тоді = помаранчевого кольору SN4 Для наглядності зроблене фото, відкопана труба, в ній вирізав отвір, як видно на місці зєднання прорив знизу (і це на кожному з'їднаня). Цю проблему я побачив, коли проглянув усю трубу ендоскопною камерою і був здивований. Наміри були благі а результат... ((
  12. Добре, що в автора є час на роздуми та варіанти. Не розглядайте планування без врахування території (ділянки), і все вірно, сторони світу, куди вікна виходять і що з того вікна буде видно. Беріть зйомку і садіть будівлю, розміщуйте на території септик враховуючи ухил каналізації та відстань до будівлі зрозумієте яка висота цоколя і де кухня. Одразу продумайте розташування колодязя (септика). І уже після цього розвивайте планування.
×
×
  • Створити...