Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

КУРСОР

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем КУРСОР

  1. Добавлено через 2 минуты

    З'явився один варіант, якщо запрацює обов'язково напишу.

    Не профи, но ситуция была на подобии вашей, нужно подать сначала уведомление "про зміну даних в повідомленні про початок буд. робіт" через ЦНАП, когда внесут изменения, подать декларацию о готовності.)))

    • Лайк 1
  2. Зайдіть в ТЕМУ - Ввод в эксплуатацию дома 2018 (жилого, садового, дачного) деталі в тій темі. Коли буте тех. паспорт, заповнюєте і подаєте "Декларация о готовности" в ДАБІ.
  3. Отримала в ЦНАП номер декларації про готовність 22. 06 як і обіцяли, вчора їздила по запрошенню в ДАБИ, неправильно вказала етажність (написала 2, а потрібно було 1 + мансарда). Дякую всім за допомогу.

    Але в реєстрі декларація не висвічується, як довго чекати підкажіть?

  4. Вчора занесла декларацію в ЦНАП на Печерській, сказали зателефонувати 22.06 вони повідомлять прийняли чи ні. Тепер не знаю, якщо не приймуть, то це зясується лише 22,06. Підкажіть, чи можливо прискорити?
  5. А хто у Вас її попросив і на якій підставі?

     

    Ridibunda пише перелік документів для реєстратора, так там вказана ця довідка, тому і перепитую :)

  6. У меня брал оригиналы. Никаких копий я с собой не брал. Паспорт вернули сразу при подаче заявки. Остальные документы (паспорт будинку, довідку з бті про параметри будівлі, повідомлення з дабк про реєстрацію декларації щодо завершення будівництва з номером декларації в реєстрі, договір купівлі-продажу ділянки, витяг з реєстру про право власності на землю) вернули при выдаче Витяга з реєстру.

     

    Довідка з БТІ про параметри будівлі - ЩО ЦЕ, ТА КОЛИ І ДЕ ЇЇ БРАТИ? Чи вона є в технічному паспорті?

  7. Доброго дня. Заповнюю декларацію про готовність, виникло питання з приводу назви обєкту. В повідомленні писали житловий будинок з вбудованим гаражем, а в ТП написано просто житловий будинок, що саме писати в декларації.
×
×
  • Створити...