Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

SermenK

Пользователи
  • Публікації

    1 677
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    6

Усі публікації користувача SermenK

  1. якесь перемир'я чи заморозка буде з великою ймовірністю. Цікаво на яких умовах, і яким чином зелібоби аля 7351 будуть нас переконувати, що цей договорнячок краще, ніж "заморожена війна порошенка, яку він обіцяв закінчити і від якої ми всі вже втомились"
  2. от і дивно читати про суди над ворогами, і що бузину хтось там мав засудити...
  3. Та ні, описана вами система працює на заході і то не скрізь, і ліпити її до дикої української системи - результат як зараз, коли справи проти зрадників і корупціонерів розвалюються через 1-2 роки, суди перетворюються на клоунаду, а тємки мутяться як і раніше. Якщо викрадати людей, вбивати їх у тцк, судити неугодних опонентів, то навіщо стримуватись і робити вигляд законності по відношенню до ворогів?
  4. Давайте оберіть один стілець нарешті, бо можна розчахнутись між двома. Просто скажіть, чи можна мочити соловйових, сімоньян, ків, бузин, дугіних, цемахів, і інших. Громадян України і не громадян. Чи лише клоунада для ворожої пропагади в суд? Викрадати десь в донецьку і везти в печерський суд? Як думаєте, як швидко справа проти бузини розвалилась би в суді, скільки б європейських продажних шкур кричало б про утиски і як би це вдарило по нашим позиціям? З нашим законодавством бузина НЕ наговорив собі на якийсь серйозний термін, такі вже закони були. Посадити надійно і надовго зазвичай можна тільки по фабрикації справ і вказівці зверху. Іголкін пропонує взагалі добити судову систему?
  5. І що, хіба вона не права на скріншоті? Ще скажіть що ківу не треба було мочити, а треба було чекати захоплення москви і відправки його під чесний український суд? Самому не смішно? Якою б різкою вона не була, і як би її не заносило на поворотах, а все одно вона була "з нашого табору". Вона загинула через свої переконання і радикальну проукраїнську позицію.
  6. це ж не вбили проросійського політика типу бойка, шуфрича чи дубинського... це ж не вбили владного корупціонера і дегенерата з ради... це вбили пристарілу жінку біля палацу в кончі-заспі її будинку-хрущівки. Вона здійснила гірше, ніж всі бойки і жирні корупціонери - забороняла насєлєнію разгаварівать. p.s. "половина населення" було б у кордонах 91, а зараз не так вже й багато, кацапські боти качають і менше тупорилі хохлики.
  7. з усього переліченого можна зробити висновок, що українці не можуть нічого довести до кінця... Жодна революція не завершилась до кінця успішно. Всі протести і боротьба завершувались лише частковими перемогами і відповідно невирішені проблеми зростали в майбутньому. Навіть в 2019 полізши в петлю не змогли покінчити, і в останній страшний момент раптово продовжили боротьбу, захотіли жити. І ця боротьба теж буде кинутою врешті решт і витіснена корупційними мутками(уже). Такщо оці всі недодєлки 34 років не варті оспівуванню і хизуванню...
  8. в ссср все було збиткове, але заводи цілодобово шурували танки і снаряди) схоже план моргентау відкладається в черговий раз....
  9. Ще після куницьких і дубінських вже стало ясно, що Слуга Народу це найбільша прокацапська партія в Раді і ніякі опзж не можуть тягатись з ними. А про те, що це найконченіша партія в Раді було ясно ще осінню 2019.
  10. самому не смішно?) теперішньої концентрації влади і вседозволеності не мав навіть кучма, то якою олігархічною системою ви хочете налякати? 🤣 Отак бачите, стажу немає, а мінімальна пенсія все одно капає) а кажете, що держава нічого не дала
  11. мб від РВК залежало, думаю у Києві зі збереженням справ все гуд, а от у деяких знайомих з сіл і містечок були проблеми, то справи "загубились", то документи не всі залишились, то ще щось... от і витяг потім не підтягується
  12. в цнапі дали все відразу в червні ще, можливо в останні дні проблеми були через перенавантаження ?
  13. сміхота😀 зелений пенс зневажливо пише про бойового спеца-розвідника)) а потім в інтернеті відправляє воювати інших, мабуть для того, щоб потім так само зневажливо писати і про них)
  14. схоже, що якщо в 2014-22 не був у військоматі, то можуть бути проблеми з витягом, а у тих хто там був в 14-22, то наче без проблем все підтягує
  15. о, зі сберкаси відпустили раніше?) майже вся зелена пенсійна компашка в зборі, ще тільки міг'а не вистачає) це треба мати роками напрацьований талант, щоб трішки посварити пальчиком владу, і одночасно глибоко лизнути розказавши про злочинні наміри ексів 😄
  16. бахни корвалолу і не ображайся, а то знову щоки надуєш і шахтарська каска не налізе
  17. такі як ти зелені 60+річні пенси самі не живуть і у молодих майбутнє відбирають)
  18. не дарма кажуть, що "старе як мале", такі ж самі дитячі стрілочки 😀
  19. а до чого тут картинка де Шольц жме руку Президенту? Кошти виділила взагалі жінка-міністр, а не Шольц.. У споживача інформації має підсвідомо асоціюватись ця новина з персональним досягненням Президента. Отак з будь якої новини можна сформувати харчі для електорату. єнакієвський зелений пенс, а можеш дати відповідь, кому допомагає переслідування наших спеців-розвідників, окрім окупантів України?
  20. Ось нещодавно кацапня вчинила чергове масове вбиство цивільного населення. Країна в сльозах. Потужний обіцяє покарати кожного, хто причетний до цих вбивств (як і всі минулі рази). На цьому в основному все обмежується. Обіцянки, гарні слова, все як і любить населення. Як "мстить" будуть і хто підпишеться на це діло, якщо злив інфи дуже ймовірний? Деяких важливих спеців-виконавців зловили в 19-21роках в ордло і вбили, за дивним збігом обставин вони були "викриті", хоча до цього їх не могли зловити всі попередні роки.
  21. зелена пенсійна дрисня, яка шле всіх не пенсіонерів на фронт, і одночасно поливає брудом військового спеца і розвідника... 1. Червінський причетний до ліквідації воєнних злочинців «Мотороли» (2016) та «Гіві» (2017). 2. Брав участь у виманюванні одіозної танкістки «ДНР» під позивним «Ветерок» (2019) . 3. Захоплення причетного до збиття Boeing 777 поблизу Донецька проросійського бойовика Володимира Цемаха (2019) . 4. Операція «Авеню» або «Вагнергейт» (2019) з захопленням бойовиків "вагнера". 5. Згідно з публікацією The Washington Post Червінський координував атаку на Північний потік: керував логістикою та підтримкою команди з шести осіб, яка орендувала вітрильник за допомогою фейкових осіб та використовувала глибоководне водолазне обладнання для розміщення вибухових зарядів на газопроводах. 26 вересня 2022 року три вибухи спричинили масові витоки на трубопроводах Північний потік-1 і Північний потік-2, які йдуть з Росії до Німеччини по дну Балтійського моря. У статті з посиланням на джерела стверджується, що операція була розроблена таким чином, щоб Зеленський про неї не знав (а отже і Єрмак), а усі, хто був залучений до планування та виконання, підпорядковувалися безпосередньо Залужному. Але в нього є також недоліки, особливо №2: 1. Спецоперація із захоплення літака повітряно-космічних сил РФ, що проводилася з ініціативи СБУ та привела до втрат у Збройних силах України (2022). 2. Звинуватив Офіс Президента у зливі інформації на користь росії. Цемаха як важливого свідка віддали "рєшали", операцію "Авеню" злили офісні "рєшали", можливо і спецоперацію з захопленням літака теж злили "рєшали" офісні? Як же ж надої увєлічілись з 2019, просто шик. Сподіваюсь він не загине через раптовий серцевий напад.
  22. тепер заживемо хоч нормально, як білоруси і кацапня, а тупі європейці хай граються з тими переведеннями)
×
×
  • Створити...