Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

SermenK

Пользователи
  • Публікації

    1 643
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    6

Востаннє SermenK виграв 6 лютого

Публікації SermenK були найпопулярнішими!

5 підписників

Персональная информация

  • Откуда
    Київ
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

4 985 переглядів профілю

SermenK's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

3,3 к

Репутація

  1. особливо цікаво, що у цього сраколиза "білий квиток", хоча на вигляд цілком фізично здоровий хлопчина, відкормлений на якісних ресторанних харчах ))
  2. Тернополянин запропонував прикордонникам 500 гривень за перетин кордону з Польщею
  3. нещодавно заяви про "конституція на паузі", а сьогодні вже апеляції в її непорушності... Вчіться як треба, рівняйтесь
  4. є невеличка, маленька така різниця між ними - попєрєднік був готовий пожертвувати власною репутацією і рейтингом заради збереження країни і життя людей...))
  5. Якщо якісь данні попали в мережу(пошта, додаток, база і т.д.), то треба рахувати, що вони вже загальнодоступні. Надіятись на чесність чиновника і на захист "дії" та інших додатків - це дитяча позиція. Ти або приймаєш умови гри, що твої данні будуть 100% злиті, або не приймаєш участь в цьому взагалі.
  6. У нас немає іншого вибору як прой*бувати борти і людей через розгільдяйство, лизоблюдство і неефективність! Зброю дасть захід, людей наловить тцк. Йдемо далі до кордонів91 Чи може ви зрадник і пропонуєте здатись??? (с)
  7. Спеціальність можуть вибрати лише здорові, а наприклад категорія "Б" не можуть... Тобто мова про категорію "Б" Хоча про "Б" це взагалі цікава тема, адже там їм пишуть "Придатні до служби у військових частинах забезпечення, ТЦК та СП, ВВНЗ, навчальних центрах, закладах (установах), медичних підрозділах, підрозділах логістики, зв’язку, оперативного забезпечення, охорони", а якщо відкрити додаток №3, який пояснює як задіювати "Б", то там першим у списку йде "Механiки-водiї та члени екіпажів танків, самохідно- артилерійських установок, інженерних машин на базi танків, бойових броньованих машин, пускових установок ракетних частин". Так що якщо є серйозні проблеми зі здоров'ям - не хвилюйтесь, є гарне місце в тилових частинах забезпечення, наприклад в танку )) член екіпажу бмп-1 ?
  8. правильно, а микол махмудів ще нарожають
  9. то так і виглядає, що питання в тому з якими втратами і на якій лінії нам доведеться визнати реальність, хіба ні? Еге ж, те ж саме і про державне управління в умовах війни... Чесно, дуже хотілось в 22-23 вірити, шо все таки трохи взялись за голову і проведуть реформи спрямовані на збільшення ефективності і організації, а воно все як і було, деруть п'ять шапок з однієї драної шкури миколи поки байден буде при владі - до тих пір і будемо міситись в крові без перспектив і ясної картини. Ви бачили ті дебати або хоча б огляд? Якщо цей ходячий хворий дідусь таки переможе, то налаштовуйтесь ще на 5 років кривавої війни, якщо звичайно вистачить микол на ці 5 років. Про допомогу - будуть давати, щоб не програли, але і щоб не перемогли. Дякуємо звичайно, але може ну його нахюй такий м'ясний підхід союзничків? В кожного свої смаки, багатьом жахливий кінець і реальність (Трамп) виглядає краще, ніж жах без кінця (Байден) і зелена утопія.
  10. Треба було верещук відправити під Роботино запускати маршрутки-шаттли, треба було розмінували Чонгар лінію суровікіна і призначити пару агентів фсб СБУ в керівництво тих областей... І вийшло б не тільки на трьох напрямках, а навіть і на п'яти...
  11. хех, і обгази забрали і інтер прихватили?) це вже інша справа, молодець Потужний, вчиться як треба 😁
  12. некомпетентніть, лизоблюдство, неефективність? Це обов'язкові умови для виживання і кордонів91, все буде добре, дайте ще років 5 хоча б...
  13. якщо "хитрувати" і не робити багато шестизначних рахунків, то чмoшніки блокують трохи менше
  14. податкові накладні почали масово блокувати знову з 1.06, знову за старе взялись... А в інтерв'ю тільки і розмов про солодкі часи які настануть після 16 липня, коли почнуться масові штрафи і арешти. Цікаво якими схємками це все буде проходити
×
×
  • Створити...