Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yuragon

Пользователи
  • Публікації

    1 761
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    7

Усі публікації користувача yuragon

  1. 5+. Зараз на Харківщині вони не просунулись навіть на 8 км. Писав вже вище що пів року ми стояли на Харківщині на кордоні в 22-му. Кілька кілометрів під кордоном втримати під першим ударом дуже тяжко - неможливо і недоцільно тримати таку кількість сил та засобів на всіх тисячах кілометрів кордону. Питання лише в тому чи правильно було розташовано резерви і як швидко вони підійдуть. Як це буває по різному ми бачили і бачимо на двох яскравих прикладах - їх наступ на Харківщині і наш на курщині.
  2. Вже писали раніше що основна їх лінія була побудована на 5+ км від ЛБЗ. На самій ЛБЗ мінніполя та спостережники задача яких вскрити і коригувати арту.
  3. По кількості застосування КАБів ніби фіксується зменшення, хоча тут думаю більше вплинули удари по складам РАО на аеродромах, відтягування на курський напрямок також вплинуло, але на теперішній фазі операції, коли немає фіксованих оборонних позицій, використання ФАБів не дуже ефективне.
  4. Ну власне ті резерви за місяць-два -три могли (і мали б) бути використані для продовження наступу на Харків і Покровськ. Навіть без відведення сил які вже використовуються для наступу - прсто зламати конвейр підготовки і введення в наступ резервів звичайно що ніяк не повпливає прямо за тиждень, але буде помітний згодом коли при виникненні потреби в резервах їх не виявиться.
  5. Для бомбіння наших буде менше доступних боєприпасів і технічних засобів бо в цей час треба буде бомбити Воронєж.
  6. Достатньо піти в сзч з автоматом то вже пофіг куди ти його потім дінеш - на вирок це не вплине ))
  7. Або ви тролите або я вже навіть не знаю. НАМ не пофіг бо буде прилітати не по НАШИХ містах і селах.
  8. Нюанс в тому чиї населенні пункти будуть руйнуватися. Так і знав що для вас той нюанс не очевидний бо виглядає що вам пофіг на то....
  9. ну почитайте їх пабліки як вони сплотились навколо свого фюрера в світлі останніх подій
  10. То що вони фабами і артою стирають в пилюку міста це факт, але є один нюанс.
  11. Відбити не відіб'ють, але час трохи виграють. В таких операціях час це найбільш критичний ресурс.
  12. Ну от і ви визнали що це можливо один із задумів операції. Зараз в них дилема - знімати з Вовчанська війська чи зішкрібати зі всіх округ строчників і всіх кого не встигли кинути в штурми, а це все час, протягом якого їх населені пункти захоплюються і це, скажем так, не сильно корисно для іміджу брутального мачо - що всередині країни що і ззовні.
  13. Це все (переважна більшість) зараз Вовчансь штурмує чи стоїть там поряд в резервах щоб завтра штурмувати. По решті смуги відповідальності восновному срочники та погранци.
  14. Так власне то і був сарказм щодо радощів захоплення тої газовимірювальної станції
  15. Що заважало нам перекрити краник зі свого боку кордону як це зробили недавно з нафтою?
  16. Це перемога! я б без вас думаю ще довго тупив би... Дуже дякую! гляньте не фото - ніби все так як треба зараз?
  17. картинку бачу, таку саму маю в паперовій інструкції. маю просте питання - в який з п'яти портів в інверторі має бути втикнутий той шнур? жоден з тих портів не підписаний як RJ45 CAN... Наразі тільки з одною батареєю бавлюсь - задача щоб Інвертор почав спілкуватись з BMS батареї. друга батарея додаватись буде якщо я з вашою поміччю осилю цей перший етап.
  18. Ні, я в Львові.... Я вже перевтикнув шнур в IN (було втикнуто в OUT), а воно й далі всі нулі показує... От в яке гніздо в інверторі треба втикнути той дата шнур правильно? там їх 5 - майстер втикнув в BMS 485/CAN. Це правильно? якщо правильно - чому і далі нулі?
  19. Не я то все інсталював, рік тому мені то так підключив "майстер", але зараз пробую виправити все сам ((
  20. Зараз ситуація наступна. Який Lithium Mode мені треба поставити для моєї батареї RW-M6.1? І загальному - що нетак і як то виправити? Буду вдячний за допомогу і поради.
  21. Доброго дня, можете поділитись якимось посиланням на відео чи чимось де як для пересічної людини пояснено як правильно все це зробити по кроках? Послідовність дій, що куди і як підключати дата провід і таке інше?
  22. як бідному женитись то й ніч коротка.... не зміг закрутити один болтик з двома клемами, на плюсі вийшло схопити різьбу на грані і далі дотягнув, а на мінусі так і не схопив, треба трошки довший болтик шукати
  23. думаю що це через те що я писав вище - "майстер" минулого року як встановлював то втикнув PCS в OUT...
  24. Ось тут купував www.motoblok.biz/ua/catalog/15092/akumulyatori-dlya-dbz/73588/akumulyatorna-batareya-deye-48v-120ah-rw-m61-lifepo4.html Зараз приїду додому подивлюся інструкцію. обидва акума одразу до інвертора це просто дроти в інверторі від обох акумів на ту саму клему прикрутити? А PCS порти там в інверторі має бути два?
×
×
  • Створити...