Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yuragon

Пользователи
  • Публікації

    1 739
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    7

Усі публікації користувача yuragon

  1. як бідному женитись то й ніч коротка.... не зміг закрутити один болтик з двома клемами, на плюсі вийшло схопити різьбу на грані і далі дотягнув, а на мінусі так і не схопив, треба трошки довший болтик шукати
  2. думаю що це через те що я писав вище - "майстер" минулого року як встановлював то втикнув PCS в OUT...
  3. Ось тут купував www.motoblok.biz/ua/catalog/15092/akumulyatori-dlya-dbz/73588/akumulyatorna-batareya-deye-48v-120ah-rw-m61-lifepo4.html Зараз приїду додому подивлюся інструкцію. обидва акума одразу до інвертора це просто дроти в інверторі від обох акумів на ту саму клему прикрутити? А PCS порти там в інверторі має бути два?
  4. пробував, піднажимав, не лізе ((( Зараз задача хоча б один акум підключити щоб хоча б стало як було. Вирішив під'єднати новий з його кабелями в інвертор (тим більше що навіть з вигляду вони в два рази товстіші ніж ті що мені "майстер" рік тому підключив. Але виявилося що моя маленька викрутка не дає ради відкрутити клєми в інверторі - поїхав в епіцентр по нову нормальну викрутку....
  5. Засада повна - в батареї що я купляв минулого року і цьогорічній різні гнізда для струму. Перше фото це нова (в неї з обох боків однакові гнізда), друге і третє фото це стара (там на різних боках різні). найгірше що не можу назад запхати плюс від інвертора в стару батарею бо в штекері перекосилася внутрішнє кільце (четверте фото).
  6. Вибачте за тупі питання з точки зору спеціалістів, але в мене перша батарея підключена до інвертора не з того боку ніж на схемі в приєднаному малюнку (дроти з інвертора йдуть на ту грань де й земля, відповідно від інвертора PCS заходить в гніздо OUT). Питання власне чи ті всі порти з обох граней батареї є рівнофункціональні і я можу нову батарею любим боком підключати так як буде зручно для доступу до кнопки power? навіть якщо PCS буде йти від першої батареї з гнізда IN в гніздо другої батареї OUT? І ще тупіше питання - землю другої батареї можна з'єднувати до землі першої? Чи обов'язково має бути як на схемі коли земля другої має йти окремо?
  7. Тобто для двох батарей там 120 буде якраз то що рекомендовано?
  8. Панове, підкажіть будь ласка. Маю вже встановлений інвертор Deye sun-5k-sg03lp1-eu з батареєю Deye RW-M6.1 48В 120Aч LiFePO4 який вже рік успішно працює. Докупив ще одну таку ж саму батарею і хочу сам її встановити. Ніби нічого складного під'єднати 4 проводки не мало б бути, але так як я не спеціаліст в цьому то підкажіть що неправильного і критичного я можу зробити? ну і конкретне питання - в настройках батареї в інверторі я не побачив опції де вказується кількість батарей - є просто ємність. після додавання 2-ї батареї мені буде достатньо просто збільшити ємність з 120 до 240 (розумію що без зміни струму заряду в 40 що є зараз час повного заряджання вже двох батарей подвоїться)?
  9. Та я зрозумів цей момент, перед тим просто думав що якщо буде кілька повісток поштою то ігнорування їх буде як кілька різних проїздів на світлофор, але дійсно штраф за неоновлення може бути тільки один бо не можна кілька разів неоновити данні
  10. Не зручно через перепади температури на почтаку, для того ставлять в якості буфера після котла маленький бойлер хочаб на 10 літрів щоб згладжувати ті скчки температури на початку.
  11. Ясно, я рахував порушенням неявку по повстці надісланої листом.
  12. не знав що поштою лише один раз, десь не дочитав про це.
  13. один штраф за одну неявку по одній повістці, а нові повістки можна посилати поштою 100500 раз
  14. Не обов'язково ловити тіло щоб дати повістку. Навіть ті хто не оновив свої контактні данні в Резерв+ будуть отримувати повістки поштою за місцем реєстрації.
  15. Дешевше буде регулярно платити штрафи
  16. Вони ж не звірі через 10 днів - 30 днів на вручення листа і ще десь два тижні на прибуття до ТЦК, тільки тоді вже штраф.
  17. так він нічого не казав про референдум - йому й голосовалки в Дії буде достатньо щоб сказати що то народ так вирішив
  18. Ну там розібралися що таки законно, автор теми сам це підтвердив в дописах.
  19. Мова йде про тое що затративши мінімальні зусилля можна було отримати максимальний результат, але все було зроблено щоб навпаки допомогти агресору безперешкодно захопити максимальну територію.
  20. Розумію ваш сарказм і сам полюбляю чорний гумор, але тільки в вузькому колі з давно знайомими людьми які я точно знаю що сприймають таке. На загал собі не дозволяю таке через масштаби наших втрат.
  21. Тобто кловун ще й в Бердянську обісрався чи навіть соботував?
  22. Суттєво затримали б і коштували б набагато більших втрат противнику при наведені понтонів. При бліцкригу це фактично хрест на початкових планах бо нівелюється їх основний ефект швидких проривив вглибину.
  23. На хлопський розум означає що тепер курс фубля до доллара і євро встановлює Народний банк Китаю
  24. Толкова аналітика по F-16 і загалом https://www.facebook.com/birzool/posts/pfbid0vJ8RAAmeLxGiqcns7WBJuKyhwLPNHh45PbJA12ALS53KLUwmV7wSvFnp9Jet9uxdl
×
×
  • Створити...