Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Менеджер оконой компании

Пользователи
  • Публікації

    2
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Менеджер оконой компании

  1. Добрий день, шановні форумчани.

     

    Вже тиждень лупаю стіну "не можна, можемо без гарантії, такого не буває і т.д." Вже з багатьма балакав (деякі з цього форуму) і вирішив таки винести на загальне обговорення:

     

    Хочу зробити одностворчате біле ПВХ вікно 1200*1600(h) з подвійним склопакетом (Два скла Low_e і обидві камери з аргоном)

     

    Я розумію, що стандартний підхід тут не спрацює, воно провисне і стандартна фурнітура не дожме. Але хіба не існує технічних рішень щоб дану конструкцію реалізувати, щоб вона працювала і дати гарантію.

     

    Відкриваю наприклад техкарту Rehau і бачу що можна, просто треба армування 2мм а не 1.5мм. Кажу виробникам/ділерам - в відповідь тиша і мабуть "очі какаючої мишки" (копірайт на фразу здається когось з сантехників, коли вони питають "а де ваша фанова труба?")

     

    Що треба зробити, щоб дана конфігурація працювала?

    1) Вклеїти склопакет?

    2) Особливий склопакет?

    3) Армування профілю 2мм?

    4) Особливий склопакет? (орінтуюсь на 70мм пакет, наприклад Rehau Ecosol 70 або KBE Optima)

    5) Якась особлива, може більш дорога фурнітура? (хочу МАКО)

    6) Щось інше?

     

    Ось приклад діалогу з "Атестований фахівець

    академії REHAU" від відомого сертифікованого дилера (є на сайті REHAU):

     

    я) Найбільші вікна 1200*1600(h) завеликі для стандартних одностворчатих, якщо стандартне виконання. Але я впевнений що є якісь механізми посилення, якісь технологічні моменти які дозволять його зробити одностворчатим. Для нас це критично.

     

    менеджер)

    Стосовно Ваших побажань: вікна мають такий розмір, що одностворчатими робити їх дуже проблематично з двох причин

    - при таких розмірах може "зклеїтися" склопакет, що буде призводити до тріщин (можна вирішити, використавши в склопакеті скло тріплекс або калене скло 6мм, або поєднати їх). Це вирішить проблему "склеювання", але призведе до того, що створка стане значно важчою, і виникне друга проблема

    - некоректна робота фурнітури. При таких розмірах і вазі створки ми не зможемо дати гарантію на фурнітуру.

    Рекомендуємо робити дані конструкції двухстворчатими.

     

     

    я) Щодо широких вікон. А якщо вклеїти склопакет (це дає жорсткість конструкції і дозволяє збільшити розміри) і посилити армування до 2мм - що теж не можна однією створкою 1200*1500? І прокоментуйте тоді чому в технологічній карті Рехау таке можна! Я особисто прочитав техкарту де сказано що білий профіль 1200 на 1500 можна робити одностворчате поворотно-відкідне але з 2мм армуванням.

     

     

    А можна детальныше про склеювання?

     

     

    От в мене зараз вдома, вже 8-й рік підряд стоїть вікно 1300*1500 одностворчате!!!!!!!!! Rehau Euro 60 з майже базовим звичайним склопакетом (4-10-4-10-4і) і воно ніразу не склеювалось і не тріскалось. Фурнітура Мако. І це вікно в день по пару разів щодня відкриваємо закриваємо - і норм. Так є проблема з провисання створки, але воно відкривається, трошечки тіки чіпляє знизу .Але я впевнений що там 1.5мм армування, нема вклеювання яке б цьому запобігло. По фурнітурі - вона прекрасно дотягує все вікно, з єдиною особливість - треба притискати створку двума руками щоб простіше дожати ручкою - але це не проблема і нас влаштовує.

     

    менеджер) Вклеювання склопакету принципово не вирішить питання некоректної роботи фурнітури. Принципово таку конструкцію виготовити можна, але вона буде без гарантії.

     

    На цьому я здався лупати скелю... про склеювання вона вже чомусь забула і не відповідає, коли я сказав як можна вирішити провисання, то це вже не проблема.. а от проблема з фурнітурою. Мені ще і фурнітуру підібрати? навіщо тоді такі менеджери...

     

    Ох і важко в нашій країні людям які хочуть хоть трошки вліво вправо від "стандарта". Ну не вірю я що не можна зробити... чи таки не можна?:o

    Добрый день!

    Большинство компаний при изготовлении окон пользуются стандартным методом крепления стеклопакета в створку окна - расклиниванием пластиковыми пластинами, которое приводит к максимальным нагрузкам в местах их сопряжения. В момент эксплуатации створки возникают силы, которые предельно воздействуют на угловые соединения профиля и фурнитурные элементы. Стеклопакет придает створке прочность и жесткость. Но эта прочность из-за установки стеклопакета посредством пластиковых подкладок приводит к тому, что все силы давления сосредотачиваются в местах подкладок и переходят через них на стеклопакет, что в результате приводит к максимальным нагрузкам на него.

     

    В окнах с вклеенными стеклопакетами значения пиковых нагрузок снижаются на 70%, так как силы воздействия распределяются равномерно по всему периметру линии вклеивания. Таким образом существенно минимизируется риск деформации конструкции и сокращается риск боя стеклопакетов во время остекления конструкции, транспортировки, монтажа, и особенно во время эксплуатации окна.

    Кроме того, существенно повышается взломостойкость благодаря склеиванию по всему периметру - стеклопакет невозможно выдавить из створки, даже если выломать штапик.

     

    Конструкцию таких габаритов можно изготовить и с гарантией!

    • Лайк 1
  2. Добрый день.

    Нужен совет специалистов по изготовлению металлопластиковых окон.

    На объекте выполнены строительные проемы шириной 1100 мм, высотой 2030 мм.

    Можно выполнить металлопластиковую балконную дверь с размером готового изделия 1080х2000(h) мм.

    Заранее благодарен з ответы! :)

     

     

    Добрый день!

    Балконную дверь таких размеров можно сделать применив технологию Bonding Inside - уникальная технология позволяет вклеивать стеклопакет в створку без использования подкладки под стеклопакет. Соединенные клеем стеклопакет и профиль стабилизируют окно, при этом стеклопакет, принимает на себя функцию усилителя. Устойчивое соединение стеклопакета и профиля снижает риск проседания створки.

×
×
  • Створити...