Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Pazan

Пользователи
  • Публікації

    176
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Pazan

  1. хіба не буде додаткове виснаження батарей ДБЖ-1 при такому з'єднанні?
  2. Вітаю! Є 2 інверторні блоки живлення 24/220 (умовно ДБЖ-1 і ДБЖ-2) і відповідно по 2 батареї 12В послідовно. Чи є можливість їх з'єднати в одну систему так, щоб АВТОМАТИЧНО: 1. ДБЖ-1 працював постійно в режимі моста (bypass) від електромережі 2. У випадку вимкнення електроенергії ДБЖ-1 один живить обладнання від батарей до повного вимкнення ДБЖ 3. Коли вимкнеться ДБЖ-1, автоматично обладнання переходить на живлення від ДБЖ-2. 4. При подачі електроенергії ДБЖ-1 знову працює в режимі моста, заряджаючи батареї, ДБЖ-2 заряджає батареї до виникнення ситуації в пп. 2,3. Дякую.
  3. не знаю, поки що руки не готові за неї взятися, то ж голюся Gillette Fusion.
  4. Я вважаю, що реле напруги в розетку із затримкою на ввімкнення на 480-600 с суттєво подовжить життя компресорної установки холодильника чи іншого під'єднаного споживача
  5. це у 2-модульних Зубрів з'явилася якась кнопка меню з трьома рисками чи це логування напруги?
  6. теж маю кілька "Зубрів", наче працюють. Зараз, бачу, пропонують в основному 2-модульні пристрої. Цікаво, за рахунок чого вдалося зменшити розмір?
  7. Вітаю! Наскільки я розумію, то ZUBR на сьогодні найкраще рішення в плані захисту побутової електромережі від непередбачуваних стрибків напруги поза 150-250 В?
  8. Вітаю! Не знаю, куди написати, тому спитаю тут. Маю акумуляторну електробритву Philips. Акумулятори вже рази замінював. Маю запитання, чи можливо замість акумуляторів вставити якийсь міні-понижувач напруги, щоб із блока 15 В 5,4 Вт отримати, скажімо, 3 В і підключити напряму до електродвигуна бритви?
  9. ну, копійчина до копійчини їм ж капає... а патріотизм і національна свідомість, то їм вже таке...😉
  10. Для холодильника купив окреме реле напруги в розетку і виставив таймер на включення 300 с. Досі наче все ок, навіть коли були минулорічні блекаути і стрибки/вимкнення
  11. А що можете запропонувати замість "Зубрів" з таким функціоналом?
  12. замовляв такі гільзи GTL-16 GTL-25 GTL-35 GTL-50 Copper Aluminum CU-AL Tube Cable Wire Bimetallic Splice Sleeve Lug Ferrule Connector Crimp Terminal - AliExpress Минув рік. Дивився - візуальних змін не побачив.
  13. Так і є. Маю APC Back-UPS ES 525. Якщо розрядиться повністю, то вже недозаряджає
  14. Про це я й пишу. У мене терморегулятори Terneo. Вони й регулюють увімкнення/вимкнення нагрівальних панелей при досягненні температури в приміщенні. Тому мене цікавило, наскільки такі DIY-обігрівачі будуть також ефективно нагрівати приміщення з меншим споживанням ЕЕ.
×
×
  • Створити...