Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

outdoor24

Пользователи
  • Публікації

    3 453
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    3

Усі публікації користувача outdoor24

  1. Це як захисна сітка з намальованим фасадом на будівлі яка потребує капітальної реконструкції. Посилення зробили (армія), а далі наснаги на більше не вистачило.
  2. По факту - ні.www.chesno.org/post/5877/ А дайте вгадаю - на По начинається на рошенко закінчується? 🤦‍♂️ Вже тримав булаву, див. вище результат реформ. Щодо виборів - я тільки за. А чи є з чого вибирати?
  3. Якщо домовитися з ригами і іншою пошестю, бо монобільшість вже не та. А риги вимагають щось для себе. Тому ця концентрація влади віртуальна. Ми обговорюємо конкретний випадок зашквару МСЕК, а вам все одно знов в штани насрав Зеленський. Чому МСЕК, як розсадник корупції не були реформовані за президентства Порошенко? Це теж би мало не абияку підтримку суспільства. Де ділася люстрована поліція, реформована митниця, податкова? В той час запит суспільства на змін був не менший.
  4. Деякі справи з 2015 року. Чому вони не сіли ще до 2019? Не робіть собі ідола ні з Порошенка, ні з Зеленського. Вони гідні послідовники справ Кравчука, Кучми, Януковоча, та й навіть безхребетного Ющенка.
  5. Завжди готові підставити другу дупу?
  6. Та для таких партія це лише ширма. Яка при владі, такою і прикривається. Хабарі на МСЕК давали ще за часів царя Панька, зараз просто пішов попит і такса виросла. Я ні в якому разі не захищаю зелених, у них факап на факапі, я намагаюся донести, що такою подачею матеріалу намагаються спрямувати обурення в потрібному напрямку. А якщо це робиться, то яка мета цього і кому це вигідно? Чого всі не обурюються долями справ Насірова, Онищенка, Миколи Романчука, Протаса, Харченка і десятків інших корупціонерів з часів Порошенка?
  7. Не так важке, як сильно прибуткове. Це була відповідь на «налити» у фонд, щоб купити Вагінерів. Бажаючі налити будуть, немає бажання використати на користь (а не в кишеню) прикриваючись гаслами рівності і соціальної справедливості. А те, що багаті і так відкупаються, всі знають.
  8. я такого не писав і її ницість не заперечував, хоча гроші їі дійсно давали самі, а вона і не відмовлялася. я писав про те, що навіть в цій ситуації роблять навмисно акцент на партійній приналежності, а не на її діяльності, як посадової особи, тобто навмисно маніпулюють думкою читача. хоча тут є явна нестиковка - затримали її такі ж самі підконтрольні владі, а не опозиції, то не зрозуміло чи влада хороша, бо затримали чи погана, бо вона її частина. прямо якась баба-Шредінгера.
  9. напишіть перелік таких ініціатив, які гарантують немобілізацію того, хто "накачує". розмови про економічне бронювання все ще розмови, а навіть колив воно буде реалізовано, то буде яке завжди через те місце, куди ви з вінсолом собі тикаєте.
  10. воу-воу! накинулися. вами маніпулюють - пишуть капсом і акцентують саме на її партійній приналежності. посада в МСЕК завжди була дуже прибуткова і розквітла саме зараз вона не завдяки приналежності до партії, а завдяки хабарям від тих, хто не хоче йти в армію. звісно що ні, при Порошенко навіть всі повії були цнотливі.
  11. такі при будь-якій владі при кориті. не варто приписувати зеленим зайві "заслуги" і робити акценти саме на політичній приналежності.
  12. Ти вже повернувся звідти після того, як розказав виборцям Зеленського серед них, що ти про них думаєш?
  13. Поспішав донести важливу думку 😂
  14. Ну для початку іншою мовою потрібно володіти, щоб далі вдосконалювати. Чи ви саме про язік?
  15. Ой не зарікайся, діду. Ще субсидію оформляти і в госпіталь бамазі, щоб лягти на прохвілактику.
  16. Серйозно? А для мене на фото поранені герої-захисники України.
  17. Та забийте ви на Cantona. Я б подивився на вас, щоб ви писали і кого з себе вдавали на форумах, якби жінка вас примусила продавати свої б/в капці за 100грн. з власного акаунту на олх. Людині співчувати потрібно, а не гнобити.
  18. Треба було кольорові видати? Це ж не цирк шапіто. На задньому плані в однострої стоять. Теж для гарної картинки?
  19. Хлопці, пришийте обрізане і давайте вже українською
  20. щоб не бути голослівним може назвете пару вироників африканських вакцин, які зареєстровані і завозяться в Україну?
  21. Воно то так, тільки питання як довго? Якщо вхідна вода із залізом чи з механічними домішками, то мембрана довго не проживе. А так да, вугілля не дуже потрібно, якщо немає специфічних домішок типу хлору чи аміаку.
×
×
  • Створити...