Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

volomoto

Пользователи
  • Публікації

    2 509
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача volomoto

  1. Можна з допомогою АВР, який має гасіння дуги. Але це якщо стрінги до 500В. Якщо більше, то краще використовувати високовольтні реле. Ну і це має бути саме реле із перекидними контактами, яке переключає плюс і мінус одночастно. Твердотільне реле використовувати не можна, бо воно не має гальванічної розв'язки і якийсь з інверторів вигорить.
  2. Бмс не дає ніяких команд, вона всього лише каже поточний стан батараї, яким струмом можна розряджати, яким заряджати і до якої напруги. А всі інші рішення приймає інвертор. Upd. Є таки одна команда: Force Full Charge, але вона не має відношення до аварійного відключення.
  3. Є реле автоматичого вибору фази, які мають перемикаючі контакти і можуть працювати як РН.
  4. Площа однакова, але не вся площа працює у випадку змієвика. Якщо на ППТО забирати теплоносій з верху бака, бо його температура буде майже постійною і ППТО по всій площі буде працювати з тим самим тепловим напором аж поки гаряча вода в баці не закінчиться. Якщо ж використовувати змієвик, то стратифікація буде зменшувати ефективну площу теплообміну.
  5. Я роблю спеціалізовані щити для таких речей: Всі входи-виходи заходять на гвинтові клеми, бо вони в мене лежали насипом. Якщо б тепер таке робив, бо взяв би підпружинені багаторівневі клеми.
  6. Не знаю як гудить стабілізатор, але 3ф деє загалом шумний, якщо постійно працює на великій потужності. Обов’язково треба ставити в якесь технічне приміщення чи гараж з хорошими дверима.
  7. Не така сама, бо якщо поля з різних інверторів мають працювати на навантаження одного інвертора, то енергія має йти через батарею.
  8. Кількість перетворень у випадку кількох 1ф інверторів є більшою, ніж у випадку одного 3ф.
  9. А те, що потужність нагрівачів залежить від напруги, цей дядько напевно забув А ще він чомусь виставив напругу 220, а не 230 і через просідання від перекосу потужність падає десь на 10%.
  10. Це ваш локальний глюк і треба розбиратись чи аплікація має всі доступи на телефоні. Це реле потрібно тільки, щоб гальванічно відключати електроніку, коли нема мережі. Ноги ростуть звідси – www.heise.de/news/RelayGate-Deye-Solar-Microinverters-Lack-Essential-Part-9220307.html. Це реле підключається до точки доступу мікроінвертора.
  11. Без проблем. Я тестував на 3ф 10 кВт і на 1ф 6 кВт і нічим не відрізняється від іншого навантаження. Так і витримує, а короткочасно навіть всі 100%. Я на 3ф 10 кВт при відключенні мережі навіть не відчуваю, що це автономний режим, бо все навантаження розкинуте по фазах і майже ніколи не буває, щоб на одній фазі було більше 5 кВт довготривало. Нема там трьох інверторів.
  12. Так є у всіх мережевих та гібридів, які вміють віддавати в мережу.
  13. Так ви і так всієї потужності від сонця не зможете використати, тому вважаю, що 15 грн. – це хороша ціна, якщо порівнювати з генератором. Для вас продавати надлишки – це бути в плюсі незалежно від того по якій ціні ви продаєте.
  14. Інвертор чисто технічно нічого не зможе видати в мережу, якщо там нема напруги. Генератор ще може спробувати, але швидко випустить білий дим, а інвертор просто розімкне реле зі сторони мережі і на тому все зупиниться.
  15. Ви ніде не говорили, що це без акумулятора. Набір слів. Акумулятора неба, але енергію десь зберігає
  16. А чому ви думаєте, що змієвих в баку працює точно так само як ПТО?
  17. То не перекладається легко, бо треба спочатку розуміти, як забезпечується стабільність напруги в мережі і зокрема яку роль там відіграє реактивна потужність. Це основи передачі АС, які добре описані в підручниках, які я не маю ні часу, ні бажання тут переписувати.
  18. Заряд акумуляторів і бойлер. Коли є мережа, то я грію бойлер з допомогою ТН до нижчої температури, а коли мережа зникає, то добиваю електрокотлом до максимуму. А ще запускаю всяке прання, посудомийку, випікання хліб, виварювання соків і загущення м'ясного відвару Всі гібридні таке вміють і більшість може видавати повну потужність в автономному режимі.
  19. Сильно залежить від споживання і кон'юктури, тому рахувати можна тільки для конкретного випадку. Якщо в мережі є електрика, бо можете спокійно продавати сусіду до 3, а якщо нема – по 15.
  20. Зберіть всі ваші питання по Деє в один список і я дам вам відповіді на них.
  21. Це китайська англійська і треба знати як її перекладати. Back-up в даному випадку стосується порта Load, тобто незалежно від того чи є мережа, чи ні, на стороні навантаження завжди має бути заземлення. Мало того, в автономному режимі ще й нуль має бути з'єднаний із заземленням. Заземлення майже завжди є одне, бо воно є частиною системи зрівняння потенціалів. Різні заземлення роблять тільки тоді, коли все звести на одну шину тезнічно і економічно необгрутновано.
×
×
  • Створити...