Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

k-master

Пользователи
  • Публікації

    518
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

k-master's Achievements

Звезда

Звезда (9/13)

  • 500 комментариев
  • Популярность
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Начало популярности

Recent Badges

299

Репутація

  1. Може датчики струму десь ловлять завади? Спробувати їх відключити, якщо не допоможе то у суппорт.
  2. Ну я не знаю що там заносити, я просто показав що зменшення цього року це не тільки температрува, а й вимикання електроенергії що не дає виробляти все з ЗТ. А полів 2, одне (4 кВт) працює ь зранку десь до 15-ти, інше (10) працює десь з 9-ї та до самого вечора. Окремих даних по полям немає.
  3. Нема в мене такого гулу. Людина довго розказує як вона пише в підтримку що дейе не правильно вимірює напругу на панелях, а просто взяти тестер для порівняння не може...
  4. З двома інверторами та двома полями може бути нюанси взимку - типа 2 поля дають по 300 Вт, але вам треба підключити пристрій на 600. Тобто їх треба буде ставити паралельно на одну фазу і формально будинок перетворюється на однофазний.
  5. Ну так спитайте в тих хто платить. Якщо платити мені 80 то я домовлюсь щоб ДТЕК не брав 100.
  6. Економіка каже що треба зменшувати операційні витрати. Сонячна енергетіка це воно - вкладаєшся багато, але потім витрат в принципі 0 якщо нічого не зламається. Генератор - вкладаєшся мало, а потім постійно витрачаєш час та гроші щоб привезти паливо.
  7. Я не знаю як ви порахували що виробляє 30, якщо ЗТ немає. Багато 225 чи не багато то вам вирішувати. Як мінімум лічильник коштує 13000 грн.
  8. Так, треба лічильник котрий вміє рахувати не тільки споживання, а й генерацію. Якщо не вдаватись у деталі то модем з лічильником зараз коштують 13000 грн - sun-energy.com.ua/solar-power/electricity_meters/
  9. А скільки в вас дозволена потужність? Якщо дозволена потужність 10 чи більше то мабуть усі витрати це лічильник. 2 роки тому він коштував з модемом десь 12000 грн якщо трьохфазний. От й ра***те скільки ви будете залишками повертати хочаб вартість лічильника та вирішуйте.
  10. до того контролера що має 2 входи треба приєднати 2 однакових стрінга. Ще один інвертор треба чи мікроінвертор на вхід генератора.
  11. А що станеться с трансформатором якщо подати напругу на його вихід? Чого йому не працювати як підвищуючий?
  12. Мова була про наявність мережі, але відсутність споживання після трансформатора. Ніхто нічого не замикає, це просто опір трансформатора та усіх споживачів включених паралельно.
  13. Так не буває у генераторів, а коли по факту на кожний канал стоїть окремий транзистор то це не проблема. Проблема тільки у номіналі цього транзистора та того що перед тим транзистором стоїть.
×
×
  • Створити...