Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

olexandr89

Пользователи
  • Публікації

    25
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача olexandr89

  1. Таблицю що вище я прикріпив як варіант до Bms Seplos, на вигляд по дисплею може бути саме цей Bms встановлений у батареї яку придбав автор поста.
  2. Вам потрібно дізнатися по якому CAN протоколу може працювати ваш аккумулятор? І вибрати в налаштування потрібний для вас.
  3. Сьогодні теж підключав свою батарею до SNA5000. У мене саморобна збірка на платі управління(jk bms). Так от теж не бачило батарею з кабелем CAN який був у комплекті. Довелося переробити CAN кабель. Зі сторони інвертора CANL - 3 pin зі сторони BMS CANL - 4pin, зі сторони інвертора CANH - 4 pin зі сторони BMS CANH - 5 pin. В налажтуваннях BMS протокол CAN 11 у налаштуваннях інвертора Battery BRAND 6.
  4. Всім привіт. Можливо хтось допоможе порадою, як правильно змонтувати нову перемичку у несучій стіні. Планую розширити проєм до 2х метрів, стіна несуча, в одну цеглину, на неї опираються балки перекриття, горище двускатна стріха, не житлове. Цікавить, чи вистачить балки 2.5м з опиранням по 25см арматура 16мм три прутка знизу два зверху та перемички кожні 10см з арматури 6мм. Планую підперти балки, зняти на горі доски, щоб був доступ до проєму, розібрати частину стіни, змонтувати армокарка та опалубку і через горище залити бетомон. Параметри нової балки будуть 25х30х250см. Буду вдячний за будь які поради.
  5. Питання в тому, що я зовсім новачок в даній темі, а тут присутні люди з досвідом, можливо хтось щось підкаже. Намагаюся вникнути в тему, але можливо десь в чомусь помиляюся, от і чекаю рекомендацій досвідчених користувачів. Як по якості панелі Jinko Solar? Варто розглядати цього виробника?
  6. Або ж як варіант ось такі 445ватт х 9шт. Ці ніби зараз є в Україні.
  7. Придивився ось такі панелі, 8шт на 485ватт на один вхід mppt
  8. Та я незнаю як тобі вдалося таку ціну побачити, я взяв на alibaba.
  9. Вникаючи в тему альтернативної енергії, виникло бажання купити сонячні панелі на перспективу. До поки дозволяють це зробити фінанси 😂 Підкажіть, на скільки зрозумів з останнього оновлення ПЗ MPPT тепер зможе працювати з током до 17А? Отже сонячні батареї можна вибирати з током короткого замикання до 17А? Можливо хтось щось порадить.
  10. Вирішив замовити все ж JK PB2A16S15P. Доречі на аліекспрес зараз ціна 110USD.
  11. Це ти маєш на увазі через мобільний додаток? То це я вже зробив, оновився. Я запитував про повний доступ до усіх налашнувань через web версію з ПК.
  12. У тебе доступ інсталятора? І в чому полягає баг з зарядом, можна детальніше?
  13. Теж до такого схиляюся. Але десь бачив інфу що були труднощі з протоколом luxpower.
  14. Ну, про те що BMS потрібен, це я думаю вже всі розуміють. Тепер питання який BMS корректно працює з інвертором SNA5000?
  15. Ось саме про це я, до того ж бмс буде сповіщати інвертер про те що потрібно зниження струму зарядки. У варіанті з простим бмс без зв*язку, БМС просто відєднає батарею від зарядки, аце може призвести до виходу інвертора з ладу.
  16. Я розумію це так: якщо інвертер налаштувати без БМС, на напругу кінця заряду, і при цьому не використовувати БМС, то при зарядці банка яка отримає перезаряд вкоритить собі життя а інвертер ще не буде розуміти що пора заряд відключати так як вольтаж кінця заряду ще не достигнуто, а от БМС сповістить інвертор не про конкретну банку, а про те що заряд потрібно вимикати так як є проблема, з банкою. я поки що використовую інвертер і як резервне живлення, без сонячних панелей.
  17. я це зрівнював, як варіант це протокол pylontech. Але запитую саме тому, що є інформаціїя, тро те що не зовсім коректно все працює.
  18. так як звичайне бмс може відключити батарею від інвертора, в різних випадка, або ж по тривозі що до перезаряду/розряду однієї із банок, або ж у інших випадках, а це може призвести до виходу зладу інвертора.
  19. Перепрошую, помилився у висловлювані, мав на увазі BMS без зворотнього зв*язку не варто використовувати, а написав балансир.
  20. Усім привіт. Підкажіть у кого був досвід роботи Luxpower sna5000 з інверторними BMS. Які моделі нормаль працюють з цим інвертором. Розглядаю варіант JK PB-2A16S15P або ж Seplos smart bms 3.0 вже чесно кажучи заплутався. Поки що є збірка на 48v 16S Eve LF105. для неї і підбираю BMS. Зрозумів що BMS без зворотньогу зв*язку з інвертором, краще не встановлювати.
  21. Дякую, за розгорнуту відповідь. З цього я зрозумів, що не з того я почав! А починати потрібно було б саме з В/Ц, а для зменшення його відношення потрібен хороший пластифікатор щоб досягти пластичності бетону для кращої щільності.
  22. Всім привіт. Планую залити бетону стяжка в підвалі, шукаю якісну гідрофобну добавку до бетону. Порадьте щось! Мої результати пошуку це Adinol-DM або ж Teknomer 120
  23. Здравствуйте! Подскажите пожалуйста сколько сейчас стоит заливка одного кубометра бетона под забор. Хочу установить забор из профнастила, столбцы профильная труба 40х40мм. обкласть декоративным кирпичом. Нужен фундамент 50см. в глубину и 50см. над землей. 20см. ширина.+ места под столбы из кирпича. грунт со строительным мусором. Сколько будет стоить такое удовольствие за 1м3 (копка, опалубка, заливка столбиков) Забыл добавить длина забора 40 метров. Еще одно, расстояние между столбцами 2 метра.
×
×
  • Створити...