Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

olexandr89

Пользователи
  • Публікації

    25
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

olexandr89's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Преданный форуму
  • 10 комментариев
  • Первый пост
  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

7

Репутація

  1. Таблицю що вище я прикріпив як варіант до Bms Seplos, на вигляд по дисплею може бути саме цей Bms встановлений у батареї яку придбав автор поста.
  2. Вам потрібно дізнатися по якому CAN протоколу може працювати ваш аккумулятор? І вибрати в налаштування потрібний для вас.
  3. Сьогодні теж підключав свою батарею до SNA5000. У мене саморобна збірка на платі управління(jk bms). Так от теж не бачило батарею з кабелем CAN який був у комплекті. Довелося переробити CAN кабель. Зі сторони інвертора CANL - 3 pin зі сторони BMS CANL - 4pin, зі сторони інвертора CANH - 4 pin зі сторони BMS CANH - 5 pin. В налажтуваннях BMS протокол CAN 11 у налаштуваннях інвертора Battery BRAND 6.
  4. Всім привіт. Можливо хтось допоможе порадою, як правильно змонтувати нову перемичку у несучій стіні. Планую розширити проєм до 2х метрів, стіна несуча, в одну цеглину, на неї опираються балки перекриття, горище двускатна стріха, не житлове. Цікавить, чи вистачить балки 2.5м з опиранням по 25см арматура 16мм три прутка знизу два зверху та перемички кожні 10см з арматури 6мм. Планую підперти балки, зняти на горі доски, щоб був доступ до проєму, розібрати частину стіни, змонтувати армокарка та опалубку і через горище залити бетомон. Параметри нової балки будуть 25х30х250см. Буду вдячний за будь які поради.
  5. Питання в тому, що я зовсім новачок в даній темі, а тут присутні люди з досвідом, можливо хтось щось підкаже. Намагаюся вникнути в тему, але можливо десь в чомусь помиляюся, от і чекаю рекомендацій досвідчених користувачів. Як по якості панелі Jinko Solar? Варто розглядати цього виробника?
  6. Або ж як варіант ось такі 445ватт х 9шт. Ці ніби зараз є в Україні.
  7. Придивився ось такі панелі, 8шт на 485ватт на один вхід mppt
  8. Та я незнаю як тобі вдалося таку ціну побачити, я взяв на alibaba.
  9. Вникаючи в тему альтернативної енергії, виникло бажання купити сонячні панелі на перспективу. До поки дозволяють це зробити фінанси 😂 Підкажіть, на скільки зрозумів з останнього оновлення ПЗ MPPT тепер зможе працювати з током до 17А? Отже сонячні батареї можна вибирати з током короткого замикання до 17А? Можливо хтось щось порадить.
  10. Вирішив замовити все ж JK PB2A16S15P. Доречі на аліекспрес зараз ціна 110USD.
  11. Це ти маєш на увазі через мобільний додаток? То це я вже зробив, оновився. Я запитував про повний доступ до усіх налашнувань через web версію з ПК.
  12. У тебе доступ інсталятора? І в чому полягає баг з зарядом, можна детальніше?
  13. Теж до такого схиляюся. Але десь бачив інфу що були труднощі з протоколом luxpower.
×
×
  • Створити...