Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

7351

Пользователи
  • Публікації

    13 712
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    174

Усі публікації користувача 7351

  1. Україна досягла домовленостей з Комітетом власників єврооблігацій України щодо реструктуризації виплат за зовнішнім боргом. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його заяву в Telegram. За його словами, це важливий етап процесу реструктуризації боргу, що дозволить зекономити 11,4 млрд доларів на його обслуговуванні протягом наступних трьох років та 22,75 млрд доларів до 2033 року. www.rbc.ua/rus/news/ukrayina-domovilasya-kreditorami-vidstrochku-1721633717.html ("кантони", як завжди, обісрались...)
  2. Істота, яка повторює наративи ***ла про Україну, істота, для якої Україна -- це чужа країна, як і українці -- звідси "у вас", істота, який, з її слів, подобається жити в совку, бо "сидить на цьому форумі, в цій гілці ", істота, яка втекла з України, якої для неї "не існує, що вона почула від ***ла і повірила в це", намагається чомусь вчити українців. Питання -- з якою метою?
  3. Це про абсолютний виграш Зеленським виборів?
  4. Я представляю тільки себе і нікого більше. Ні за п'ятого, ні за шостого не голосував. Ненавиджу окупантів та наволоч, яка ненавидить всіх українців, все українське та Україну, допомагаючи при цьому окупантам України. Якось так. А розказують для таких, як "вінсол і компанія" -- бо ниють і волають, що все погано в Україні 24/7 -- вірніше для тих, хто їх читає і слухає. Інформаційна складова будь якої війни іноді ефективніша за зброю -- це аксіома.
  5. www.ukrinform.ua/rubric-ato/3887541-v-ukrainu-pribuv-patriot-z-nimeccini-zelenskij.html
  6. Для тих, хто "гальмує" -- мова йшла за всю Україну, окрім Донецької області.
  7. Викривати, це не намагатись стати таким самим! Ви ще й українську не розумієте!
  8. Тобто, ви стверджуєте, що поліція (міліція) всієї України у 2014 році "масово переходила на бік окупанта"? Зараз ви просто брешете!
  9. Викриваю таких, як ви та висвітлюю гарні новини про ЗСУ та Україну. Вас теж нудить від гарних для України новин, як знаєте кого?
  10. Як би свідомо не порушувався Устав ЗСУ -- нікого не треба було б чавити -- є поліція зі спецзасобами, яка має право їх застосовувати, на відміну від ЗСУ. Хтось готовив навмисно ці провокації, щоб отакі як ви їх розповсюджували тоді і через десять років -- на користь окупантам України і проти України.
  11. Знову рашапропаганда по розділенню українців за пропискою, за мовою, за політичними уподобаннями. І посіпаки окупантів разом з корисними ідіотами -- куди ж без них. Аби хоч як допомогти окупантам України.
  12. Накази військовим на захист України від окупантів надає Верховний Головнокомандувач ЗСУ -- або не надає... Перше, що повинен зробити Верховний Головнокомандувач ЗСУ при нападі на Україну -- ввести військовий стан, як було зроблено 24.02.2022 року і не було зроблено в 2014 році... Воює армія країни, а пересічні громадяни допомогають армії тією зброєю, що одержують від армії, а не навпаки -- як і було у 2022 році і не було у 2014 році. Хтось засцяв, навіть, назвати війну війною, а окупантів окупантами і ввести військовий стан... А винні, комусь, беззбройні громадяни України, які не пішли голіруч проти танків окупантів... Продовжуйте, цікаво.
  13. Для мене особисто -- не громадяни.
  14. Тобто, коли ти звертаєшся в цій темі до когось "на ти" -- ти цим сам визнаєш себе "довбограєм"? Спробуй сам порахувати, скільки сотень разів ти сам це визнав, асіліш?
  15. Ти зараз в добробаті чи партизаниш на рідній луганщині? Чи, таки, ....?
  16. Аргументи, бачу, закінчились -- живіть з цим...
  17. Це називається -- забрехався...
  18. Тут не написано "окремі мешканці" -- це пряме звинувачування всіх мешканців Донецької області.
  19. Самі блокували, чи самі розблоковували? Бачили паспорта всіх, хто блокував? Знали всіх організаторів блокування? Знали, хто здавав маршрути військових колон? В ютубі тільки правда завжди? Ви завжди вірите ютубу?
  20. Скільки відсотків, чи тисячних відсотка від 4 343 900 осіб Донецької області, щось зупиняли у 2014 році? Чи всі до єдиного мешканці ? -- чи це брехня рашапропаганди?: Давайте точні цифри вироків українських судів по цих фактах, якщо вони були саме з участю українців, а не росіян, завезених в Україну. Десятки автобусів з мешканцями ростовської області в центрі Донецька, в 2014 році я не один раз бачив на власні очі -- вони створювали масовку на антиукраїнських мітінгах. Також дайте посилання хоч на одну справу по умисному порушенню статей Уставу ЗСУ по супроводу військових колон у мирний час -- бо військові колони повинні переміщатись в супроводі поліції, коли немає військового стану. Звісно ви посилання надати не зможете, бо не було карних справ, бо не було блокування саме українцями -- була тільки рашапропаганда...
  21. Ви зараз читаєте та пишете в темі, яка тільки про війну в Україні у будь яких аспектах цієї війни. Тобто, про "мишей, які їли кактус" не чули?
  22. Ви заперечуєте окупацію частини України військами росії з 2014 року? Для вас українці це тільки колаборанти окупантів України?
×
×
  • Створити...