Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

QQQ777

Пользователи
  • Публікації

    25
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача QQQ777

  1. Саме так може бути. Але це все обговювалося з виконавцем, нажаль так не склалося((
  2. Переріз для того щоб дим нормально надходив у димозбірник? Я маю на увазі не переріз самого порталу каміна
  3. Так тут би підручник почитати які відстані, пропорції і тд. І який переріз повинен бути між низом порталу і зубом (там же у вас край зуб на малюнку).
  4. Як щодо збільшення наклонної частини зуба зробити так? чи дасть це щось? на фото приклад
  5. Можливо хтось порекомендує гарного пічника в м. Полтава для проведення робіт?
  6. Так, переробляти там буде не легко, сподіваюсь що запрацює норм без цього)) Взагалі мене цікавать питання на такій площі коли буде потрібно приток повітря в можливе без притоку горіння без диму чи сразу треба приток, як це порахувати правильно. Я вважав що повітря туди буде затягувати знизу, чи не так?
  7. Доброго ранку, Згідно пропозицій бачу зробити наступне (червоним зміни виділено): 1. Підняти низ топки на ряд кирпича 70 мм (зменшу об'єм топки) 2. Опустити димозбірник на 2 ряда кирпича - буде збирати більше диму в димар (їх можливо демонтувати). Тепер від димозбірника до арки буде 180 мм (біло високо 330 мм) 4. Збільшити висоту димаря на 1 м. (краще тяга має бути) 3. Що робити із цим виступом, я так розумію його не повинно бути щоб не перешкоджати виходу диму і треба йце демонтувати (показано синім). Але на цих кутиках тримається нижній ряд початку шахти димаря і якщо демонтувати це (можливо зсередини) чи не завалитсья мій димар(((
  8. Щоб не перевантажувати креслення плиту не вказав. Під казан окремий димоход є 140х140, через стінку кирпича димоходу від мангалу йде на ту ж висоту.тільки не кажіть що маленький🤣
  9. Дякую, а чи можливо схематично показати наскільки і що зробити?
  10. барбекю знаходиться в кімнаті відпочинку 30 м2.
  11. Початок роботи і коли димить це питання часу (можна прогріти димар газовою шрілкою або бумагою) а коли Димитров постійно то вже проблема(
  12. Трохи Вас не зрозумів як повинно бути у мене? Щось змінити зсередини певно і можливо. Ви вважаєте що верхню частину треба демонтувати і плавно зробити?
  13. Чи не впливає на рух диму ділянка з кутиками над димозбірником, можливо щоб там був плавний вихід на димар?
  14. підняти димар вище можливо а збільшити переріз вже няк(((
  15. Доброго дня шановні! Побудували мені барбекю з плитою під казан (на фото зобразив лише барбекю) у альтанці. Закінчили роботу влітку, роботу у майстра приняли. Питань при горінні особливо не виникало. Якщо запах диму і був то був вітер і сквозняки. Коли збудували стіни і установили двері і вікна то почалися проблеми із задимлюванням при горінні дров та особливо під час готування їжі на вуглях. Частина диму повертається назад ніби щось заважає йти в димар. Горе-майстер після мого дзвінка приїхав пару разів, щось пробував дивитися, сказав що певно десь є проблема, почухав потилицю та зник (може будуть поради як знайти його та відповісти за свою роботу?) Звертаюся до вас із проханням підсказти в чому може бути причина. Можливо барбекю не рохраховане на закрите приміщення, або проблема в низькому димоході, або його переріз замалий. Зробив канал вентиляції, але проблема не зникла (трохи краще але дим все так є). Дякую з ваші поради! Всім Перемоги і миру!
  16. Добрый день,

     

    Подскажите пожалуйста по пирогу теплого пола в комнату отдыха, санузел и мойку в баню под электрический кабель - черновая стяжка, 5 см ЭППС, сверху кабель и чистовая стяжка? Кабель и ЭППС норм?

  17. Это картинка с инета А систему СВП какую брать лучше и насколько это дорого будет для 55 м2 такой плитки 20х63 см
  18. Добрый день, Была куплена плитка Керамогранит Cersanit Chesterwood Cream. Размер 20х60. Она имеет неровности по плоскости, то есть дугой.Как на фото. Кладка планируется со смещением на 1/3 плитки. Скажите каким образом это возможно исправить при кладки и возможно ли вообще?
  19. Добрый день, Необходимо сделать ограждение из нержавеющей стали на 2 балкона в частный дом. Общая длинна 2-х балконов порядка 14 м.п. Высота 0,9 м. Фото желаемого балкона и чертежи с размерами в приложении. Если есть предложение просьба звонить либо писать. Так же рассмотрю вариант нержавейка + стекло. Дмитрий
  20. И там где скос мансарды тоже так? Если вас не затруднит то фото поближе именно примыкание мансарды. Спасибо
  21. Списибо, у него угол 90 град а на мансарде скошенный. Как с этой ситуации вышли? Подрезали его? Если возможно фото места примыкания от стены и с мансарды показать? Спасибо!
×
×
  • Створити...