Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

andry07

Пользователи
  • Публікації

    183
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача andry07

  1. Я фанову трубу повернув на горищі і вивів в сторону через глуху стіну. Плюс з септика ще вентиляція окремо виведена. Бактерії живуть, на жаліються.
  2. З приміщення з газовим коплом обов'язкова повинна бути витяжка. І, наскільки я розумію, вона повинна бути лише для цього приміщення. я б на Вашому місці знайшов місцевого пічника та попитав би у нього. Перед подачею документів в газове господарство, а потім ще раз перед пуском газу пічник повинен приїхати та скласти акт про стан димоходів, без цієї бумажки документи не приймуть. До мене коли пічник приїжджав, то він лазив дивився на ті димоходи, де починаються та куди виводять.
  3. Доброго дня. А можете розповісти про свою систему, зокрема про промивку мембран. Є бажання теж систему осмоса на весь будинок запустити.
  4. Якщо вода влаштовує а для пиття стоїть осмос, то навіщо фільтр?
  5. Добре. Най буде так. ТС все одно не буде його робити.
  6. Ще раз. ТС спитав як прив'язати плити до стін із газоблоку. Залізобетонні плити, а не газобетонні, які ви чомусь сюди приплели. Я порадив або кріпити до існуючого монолітного поясу, або зробити обв'язочний пояс. По іншому плити до стіни із газобетону не закріпиш. Обв'язочний пояс доречний тільки в сейсмічних районах і він називається антисейсмічним, тому без сейсміки це зайва витрата коштів. Той обв'язочний пояс для газобетонних плит, на який ви посилаєтеся, то взагалі зайва витрата коштів, якщо у вас не газобетонні плити.
  7. Ну це ж зовсім не те. До чого тут газобетонні плити? Я ж кажу, для збірних плит обв'язочний (антисейсмічний пояс) потрібен тільки в сейсмічно активних районах, або коли у замовника є зайві гроші.
  8. Малювати ліньки, пробачте. Десь раніше в цій темі були картинки. Кладуться плити на монолітний пояс, а потім торці плит зв'язуються ще одним залізобетонним поясом (обв'язочним). Ну і арматуру заводять в шви плит та анкерують в цьому поясі. Це необхідно для районів з сейсмічною активністю. При відсутності сейсміки та для малоповерхової забудови це зайве. Так, це суто для вашого спокою.
  9. Якщо стіна з цегли то можна анкерувати, в газоблок тільки через обв'язочний пояс. Так що або анкеруйте в моноліт, або не анкеруйте зовсім.
  10. Газобетон та залізобетон це різні матеріали, і від однакового навантаження ГБ буде зминатися, а бетон ні. Плита повинна спиратися на однорідний матеріал. Монолітна плита і збірна плита це різні речі.
  11. Саме так Зазвичай це враховується на етапі проектування, коли під стандартні розміри плит розташовують несучі стіни Бажано спирання збірних плит робити не менш ніж 120мм суто на бетон. Як зазначили вище, враховувати 5см стінки У-блока не варто, газобетон просто зімнеться під навантаженням.
  12. Та ту тріщину навіть не видно. Ви би і не знали про неї якби по блокам не плигали. Будуйте далі і не заморочуйтесь. Утеплення будинку планується?
  13. Якщо Ви з трудом розібрали, значить тримається кладка міцно. Я б так залишив. Вагою верхніх блоків придавиться і все буде нормально.
  14. Тому що ДСТУ розробляла організація, яка продає будматеріали. Все просто.
  15. Замовник, який розуміє навіщо монолітний пояс зробить замість нього кілька рядів армованної цегли, хоча в жодному проекті ви такого не побачите.
  16. і навіть немає вузла спирання плит перекриття на монолітний пояс?
  17. Цікава думка. Ну, якщо замовник готовий платити, то чому б ні. Головне щоб він розумів що платитить за чиїсь можливі помилки, а не за необхідність виконання таких рішень.
  18. Пробачте що втручуюсь, але в малоповерховому будівництві і при відсутності сейсміки такі заморочки не потрібні зовсім. В газоблоці під збірні плити монолітний пояс і все. Якщо стіни із цегли, або перекриття монолітне то взагалі нічого не потрібно.
  19. Монолітний пояс під плитою, потім ще один біля плити і ще арматура під плитою. Це мабуть для сейсміки в 9 балів. Це взагалі за межами розуміння. Спирати плити на газоблок без монолітного поясу і потім щось сбоку доливати.... А анкерування повздовжньої сторони плити це взагалі шедевр. Де ви такі проекти берете? Ще й гроші за них платите..... На цьому фоні у ТСа не такий вже і поганий проект)))))))
  20. Вра***те, що у Вас підніметься рівень плит перекриття. Або збільшуйте пояс лише на ненесучих стінах.
  21. Саме так. Якщо силікатна цегла та цементно-піщаний розчин, то краще сітку набити. А взагалі рекомендую гіпсову штукатурку, тоді ніяких сіток непотрібно.
×
×
  • Створити...