Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sat_rem

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача sat_rem

  1. Звичайно - це реклама в певному сенсі - я цього не приховую. )) Стосовно чому не відповдаю на питання? Діалог можна вести з людиною - яка готова прийняти іншу точку бачення. Коли ж для людини важливо не розглянути проблему з усіх сторін - а ствердити свою правоту, діалог втрачає сенс. Принаймні мені так здалося, що ви такій позиції.) Звичайно я можу помилятися. Вибачте, якщо я вас образив чимось, всього Вам найкращого і професійних звершень.))
  2. Ми ставимо так - що є можливіть зняти. Як подумайте самі)) - думаю кілька варіантів знайдете. Ставимо і продаємо системи -через день вже кілька років - спеціалізуємося на цьому) Тому і знаю про що пишу) А стосовно безпеки - то пальці можна і в розпашних дверях )) Добавлено через 1 минуту переходити з теми дискусії на опонента чи його якості - ознака або невихованості, або слабкості позиції - це так для загального розвитку.)
  3. Хоча ми наприклад зараз концентруємося на виготовленні дверей книжок. Але на відміну від більшості виробників ми не застосовуємо ролики. Що надає ряд преваг. А саме 1. Відсутність роликів та направляючих - немає шуму та щілин. 2. Можливість використання у форматі - як звичайних розпашних дверей - так і у варіанті книжка. 3. Щільність по притвору - за рахунок ворсу - як і в звичайних розпашних дверей. 4. Використання прихованих петель - краса та естетичність. 5. Безшумність - використання магнітів для утримування полотна в закритому вигляді Тому можливо саме книжка - може стати альтернативою при економії корисної площі.
  4. При правильному встановленні - всі ці проблеми усуваються. Якщо наклеїти по периметру проєму та на низ полотна - меблеву щітку (ворс), - то ніяких "сквозняков " не буде.Звукоізоляція - тоді теж не набагато поступається звичайним дверям. Польські системи достатньо доступні по ціні. Якщо це у вас не перегородка довжиною більше ніж 1 метр - пил легко збираєтья пилесмоком. А при встановленні системи однозначно варто продумати варіант легкого зняття полотна. Наприклад якщо проєм зашивається добором - це взагалі не проблема. Так само як і ролики. Ставимо давно і багато - тому можу сказати при правильному підході - дуже зручно. А нелюбов більшості монтажників до розсувок проста вони їх ставлять кілька разів на рік - відповідно не знають ,що є маленькі хитрощі - які допоможуть якісно її встановити. Стосовно дверей - зараз в основному ставимо ТМ "Корфад" - нормальна ціна і якість. Системи - польські "геркулеси" або китай. Добавлено через 19 минут Хоча ми наприклад зараз концентруємося на виготовленні дверей книжок. Але на відміну від більшості виробників ми не застосовуємо ролики. Що надає ряд преваг. А саме 1. Відсутність роликів та направляючих - немає шуму та щілин. 2. Можливість використання у форматі - як звичайних розпашних дверей - так і у варіанті книжка. 3. Щільність по притвору - за рахунок ворсу - як і в звичайних розпашних дверей. 4. Використання прихованих петель - краса та естетичність. 5. Безшумність - використання магнітів для утримування полотна в закритому вигляді
×
×
  • Створити...