Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Partizan1981

Пользователи
  • Публікації

    176
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Partizan1981

  1. Всім дуже дякую за коментарі. Я також для себе оприділив оптимальну ширину 1400 мм.
  2. Всім доброго вечора. Щось затихла тема, мабуть в мене все настільки чьотко що нема що обговорювати ))))) Хто там казав за ширину коридору 1400 мм типу це дуже багато? Поділіться досвідом плз. То я Може зменшу. Але в душі щось підказує не чіпати.
  3. Всім доброго вечора. В дачний будиночок потрібні двоє бюджетних дверей в повному зборі (коробка, двері, лиштва). Одні ліві, другі праві. Колір не має значення, але мають бути двоє однакових. Розміри дверних перерізів 800мм х 2100мм. Можна б/у але в гарному стані. Розгляну всі варіанти. Ваші пропозиції прошу надсилати на вайбер +38 067 732 87 36, або на пошту alexandr_kol@ukr.net. Олександр.
  4. Я думаю, що це питання дотримання всіх вимог по гідроізоляції, вентиляції, опаленню приміщень..... Коли все чьотко витримано - не думаю, що можуть бути проблеми. Головне якісні будівельники і тотальний контроль.
  5. Дякую. Потрібно порівняння вартості оздоблення у двох варіантах. Але до 6-7% це ні про що, враховуючи наші теперішні зими, з температурою -9 у січні. Ну а якщо буде -18 (а воно все таки колись буде), то я не бачу перешкод, підкинути в камін ( бочку) дрів, та трішки дотопить. Адже за останні 5 років -18 довше 6-7 днів не було. З повагою.
  6. Не розумію, чому вентилюємий фасад на 6-7% енергоефективне ніж короєд? Утеплювачі ж однакові.
  7. Вентилюємий фасад це скоріш за все для комерційних установ. Да і цінник у порівнянні з мокрим фасадом буде набагато більший.
  8. Ну, я не умаю, що це вже принципово )))))) "Білий трон" чи умивальник......не бачу різниці в пріоритетах.
  9. Краще залишусь з окремими вікнами в підлогу. Дякую.
  10. Доброго дня. Поділіться, будь ласка досвідом а можливо і схемою ТН для опалення вашого будинку. Дякую!
  11. Пральна та сушильна машини в приміщенні гардеробної.
  12. Прокоментую детально. Насправді піддон 1000х1800 - щоб зручно зайти, розвернутись. Загальний розмір с/в 3100мм на 1800 мм. Інший малий с/в 1800мм (-200мм на інсталяцію) на 1100мм із-за рукомийника. Можна було зробити 900х1800, але тоді без.
  13. Дякую. Але це вже як на мене мінімальний мінімалізм. Я хлопчик дуже не мілкий, люблю простір. Але намагаюсь балансувати між оптимальними розмірами та простором. Якщо щирина коридору 1400 мм занадно велика, можна зробити 1200 мм.
  14. Вау, це дуже круто. Я навіть не знав що таке можливо. Тобто в самому куті немає ні колони ні опори, нічого?
  15. Сорян, там в кімнаті №3 має бути несуча стіна. Дякую за виправлення.
  16. Доброго дня. Звичайно, питання опалення буде розглядатись максимально відповідально. Але якщо у Вас є якісь корисні поради та лайфхаки - прошу поділитись. Дякую!
  17. С/в глибиною 1800 ми, від стіни до стіни. Піддон душової 900х900, ширину рукомийника не пам'ятаю, здається також 900мм. Як на мене розміри с/в оптимальні. Чи ні? Ширина коридору 1400 мм. Коморку при вході? Розкажіть де. Дякую!
  18. Доброго вечора Де саме пропонуєте кутове вікно? Вікна в підлогу біля круглого кухонного столу. Чому з несучками не зрозуміло? Там здається все вимальовується. Перекриття саме просте, саме стандартне.
  19. Всім доброго дня. Намалював власноруч планування будинку - прошу розглянути та надати ціні поради або розкритикувати. Вихідні дані до проектування: 1. Ділянка 15х40м. Розташована з півночі на південь. (майже). 2. Справа в метрі від межі сусідський будинок. Зліва від межі в 5 м сусідський будинок. 3. Зверху по кресленю північ, знизу де дорога - південь. 4. Бажання мати повноцінний погреб під будинком відпало, бо на глибині 1,8-2.0 м вже грунтова вода а піднімати вище відмітку всього будинку не хочу. 5. Обов'язкова вимога дружини - 3 повноцінні кімнати. Як не спорив що достатньо 2-х - не переубідив. Не хоче щоб гості ночували у вітальні, а гості в нас часто. 6. Обов'язкова моя вимога - вихід з вітальні на терасу, де будемо проводити більшість свого часу в теплу пору року. 7. Обов'язкова наявність гаража з заїздом відразу з вулиці та одного парко - місця справа від будинку над дренажним полем. 8. Справа від гаража між будинком та забором розташований біо септик, далі перелив в дренажне поле під фемом і автомобілем. 9. У Вітальні та Кімнаті 3 - вікна "в підлогу", щоб максимально продивлялась територія ділянки. 10. Обов'язково 2 сан вузла (горшка), бо як показує практика, одного загального с.в. мало. Чекаю на зворотній зв'язок. Олександр. Дом 05.12.2023.pdf Дом 05.12.2023 ГП.pdf
  20. Доброго дня. Потрібен під ключ комплект сонячних панелей до 30кВт (і все допоміжне обладнання типу інвертори, батареї,, тощо) для приватного будинку в Київській області. Саме споживання будинком не перевищує 16А 1ф. В мене досвіду по брендам немає, тому будемо обирати оптимальний варіант ціна/ якість серед 4-5 пропозицій. Місце знаходження об'єкта - м. Яготин Ваші пропозиції можете скидати на пошту: alexandr_kol@ukr.net. 0677328736 Саша
  21. Дякую за відповідь. А можете коротко написати що не так з концепцією?
×
×
  • Створити...