Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Voyna

Пользователи
  • Публікації

    2
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Voyna

  1. Всім привіт.

    Плануємо з весни приділити трохи уваги нашій ділянці. Внутрішні роботи в будинку в основному виконані, час зайнятися плануванням території навколо будинку. Але я стикнувся з дилемою - яких спеціалістів до цього залучати? Звернувся до декількох ландшафтних дизайнерів - а від них лише й можна почути - газон, травичка, квіти, кущики.

    А на даному етапі мене це ще не цікавить. Зараз стоїть питання планування території, куди підвезти грунту, звідки відгорнути, де зробити підпірні стінки і т.д. Травичка і газони будуть потім.

    Ділянка має схил. Потрібно грамотно обдумати планування рівнів ділянки. Чи може хтось тут підказати, як це грамотно зробити, або ж, до кого звернутися?

    где вы находитесь?
  2. 1.5 метра еще не так критично, можно поднять уровень грунта, сделать хороший дренаж и глиняный замок- такое внимание особенно стоит уделить яблоне. Если обратить внимание на карликовые сорта, то у них корневая не особо пострадает при таком уровне грунтовых, а если уделить внимание правильной посадке, то проблем вообще быть не должно. Но вы уверены, что хотите такое количество плодовых непосредственно возле дома? это очень обременительно с точки зрения уборки, опасно из за количества насекомых и совсем не эстетично выглядит в сезон, когда подгнившее падает на мощения и забрызгивает все вокруг..
×
×
  • Створити...