Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Andr525

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Andr525

  1.  

    Які можуть бути чіткі цифри? Їх значення в першу чергу залежить від тепловтрат конкретного приміщення (для електрокотла на 100%),а Вам потрібно тільки порахувати вартість 1кв.год. від різних видів палива і вибрати свій варіант. На даний момент1 квт. електроен.для електроопалення коштує 0.9 гр.( нічний тариф 0.45.)Газовий прбл.0.9 гр. Дровяний прбл.045гр. Також потрібно враховувати вартість встановлення онкретного виду опалення(проведення газу чи електроенергії потрібної потужності до будинку,вартість та встановлення тт котла його обвязки,димаря,приміщеннядля нього і для дров ).

     

    Просто я хочу понять у кого сколько потребляются, много расписывать не прошу, сколько кВт*ч в месяц, какая квадратура дома и какой мощности котёл

  2. Вся эта ветка это ответы на ваши вопросы. Почитайте, а потом задавайте уточняющие вопросы.[/quote

     

     

    Ветку я читаю но четких цифр не так много.

  3. Доброго времени суток, уважаемые форумчяне напешыте пожалуйста у кого какой электро котёл и какой мощности, сколько в среднем кушает кВт*ч за месяц.

    P.S Выбераю чем топить дом газ, электричество или ТТ. Дом 120 м2, газоблок 300мм+ планирую утепление 100мм, мансарда 200мм. Пока посматриваю Proterm skat 14, что скажете по расходу? Или может газом топить?

    Спасибо!!!

×
×
  • Створити...