Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

IQ energy

Пользователи
  • Публікації

    231
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача IQ energy

  1. Абсолютно верно Добавлено через 1 минуту Добрый день, Ваша информация передана руководству Добавлено через 1 минуту В районе 16 января Добавлено через 10 минут Уважаемые форумчане, отныне присутствие IQ energy на данном ресурсе ограничивается чтением. Активное общение с пользователями переносится на Фейсбук-страницу программы: https://www.facebook.com/iqenergy.org.ua/ Также Вы можете задать свои вопросы через: электронную почту: info@iqenergy.org.ua Веб-сайт: www.iqenergy.org.ua/contactform/ колл-центр: 0-800-505-717.
  2. Добрый день! Это не так, выписка из банка не нужна в вашем случае. Ее берут только при оплате кредитной картой. А вот счет-фактура вам понадобится для подачи заявки на компенсацию. Добавлено через 5 минут Ответ №1: Также, как и по договору №1, нужен счет от продавца. Ответ №2: Да, котел должен быть введен в эксплуатацию. Тут есть следующий нюанс: согласно «Требованиям по документальному оформлению проектов IQ energy», при подаче заявки на грант нужно предоставить копию гарантийного талона на оборудование со всеми необходимыми отметками. В случае с котлами, поставщики дают гарантию с момента ввода котла в эксплуатацию.
  3. Добрый день, да, можете включить как дополнительное оборудование к котлу. Добавлено через 1 час 55 минут Добрый день! Стараемся отвечать и тут и в личку. Ответ вам отправлен в личку. Добавлено через 1 минуту Участники программы присылают фото и сканы в разном качестве, иногда требуются уточнения.
  4. Спасибо, разбираемся. Добавлено через 1 минуту Нет, утеплитель обязателен для получения компенсации в случае устройства теплого пола. Добавлено через 2 минуты Уточним ответ на данный вопрос.
  5. Розпочато виплати компенсацій клієнтам, які отримали підтвердження виплат у листопаді 2017. Нагадуємо, що до програми IQ energy долучився новий партнер, Креді Агріколь Банк. Починаючи з січня 2018 року клієнти цього банку зможуть оформити готівковий кредит на придбання енергоефективного обладнання, а також супутніх товарів та монтажних робіт. Добавлено через 2 минуты Такой цели ни у кого нет. Пожалуйста, напишите в личку свои контактные данные для выяснения ситуации. Спасибо.
  6. На днях начнутся выплаты грантов, подтвержденных в ноябре. Гранты, подтвержденные в декабре, будут выплачены через месяц, в 20-х числах января. Кредит можно гасить с момента подачи вами документов на верификацию.
  7. Добрый день! Перешлите пож. в личку ваш запрос. Добавлено через 1 минуту Надішліть будь ласка свій запит тут, в особисті повідомлення.
  8. Программа действует как на газовые, так и твердотопливные, включая монтаж и обвязку www.iqenergy.org.ua/boilers.html
  9. Конечно, нет. Если вы подались на верификацию, вы имеете полное право закрыть кредит. Добавлено через 2 минуты Если Вам не сложно, напишите пожалуйста в личку детали: 1) Какое именно отделение ОТП отказалось и по какой причине. 2) Агриколь не в курсе как конкретно (не знают о программе на горячей линии, в конкретном отделение?) Большое спасибо! Добавлено через 20 минут У вас картковий рахунок чи поточний? Якщо картковий, то випіска потрібна за період з 26.11.2017 по 28.11.2017. Якщо у вас поточний рахунок, то потрібно надати не виписку, а квитанцію про оплату, що формується у відділенні банку при оплаті через касу (готівкою) або в системі інтернет-банкінгу. Для цілей програми IQ energy до квитанцій про оплату також прирівнюються платіжні доручення.
  10. Креді Агріколь Банк став банком-партнером програми енергоефективності ЄБРР IQ energy Credit Agricole Ukraine долучився до міжнародної програми енергоефективності IQ energy з підвищення енергоефективності житла. У рамках співпраці, клієнти банку зможуть оформити готівковий кредит у розмірі до 300 тис грн на інвестування в енергоефективні проекти та отримати компенсацію (грант) до З 000 євро на валютний рахунок у Креді Агріколь Банку.
  11. Приклад акту виконаних робіт і вимоги до нього див. будь ласка у "Вимогах щодо документального оформлення проектів Програми IQ energy" www.iqenergy.org.ua/media/wysiwyg/wysiwyg/IQ_Energy_Projects_Documentation_Requirements_UKR.pdf, на стор. 26. Вимоги однакові для всіх категорій. Підсипку і чорнову стяжку програма не покриває. А матеріали та роботи з влаштування стяжки та теплого полу - покриває. Ось детальніша інформація про теплу підлогу: ТЕПЛА ПІДЛОГА З КОМПЕНСАЦІЄЮ 35% ВІД IQ ENERGY Як отримати компенсацію на ТЕПЛУ ПІДЛОГУ в рамках проекту IQ energy в категорії «Система опалення» Обираємо основне обладнання з розділу «Система опалення», а саме: - енергоефективний циркуляційний насос, - терморегулятор, - радіатори, - система управління. Ліміт в цій категорії становить 3360 євро. Під компенсацію підпадає також відповідне додаткове обладнання, котре можна додати в рахунок в рамках ліміту на категорію: - Труби, розподільчий колектор, арматура, системи управління та автоматизації, кріплення, демпферна стрічка, підложка, інше. Технічні вимоги 1. Тепла підлога повинна мати: Автоматичне керування температурою теплоносія в контурах (наприклад, терморегулятори, термостати, кімнатні контролери, оптимально – програматор з можливістю подобового програмування та ін.) 2. Тепла підлога на ґрунті або над неопалювальним приміщенням має бути виконана на утеплювачі товщиною не менше 10 см. Обрати виробника і тип необхідно з Каталогу Технологій. Ліміт витрат становить 48 євро на м. кв. Додаткове обладнання для категорії «Теплоізоляція», котре підпадатиме під компенсацію, може містити: стяжку, гідро ізоляцію та армування.
  12. Креді Агріколь Банк став банком-партнером програми енергоефективності ЄБРР IQ energy Credit Agricole Ukraine долучився до міжнародної програми енергоефективності IQ energy з підвищення енергоефективності житла. У рамках співпраці, клієнти банку зможуть оформити готівковий кредит у розмірі до 300 тис грн на інвестування в енергоефективні проекти та отримати компенсацію (грант) до З 000 євро на валютний рахунок у Креді Агріколь Банку.
  13. Повідомляємо, що всі компенсації, які були підтверджені клієнтам за програмою IQ energy в жовтні 2017 р., вже виплачені в повному обсязі.
  14. Добрый день, напишите пожалуйста в личку адрес отделения и название банка. Большое спасибо!
  15. Все верно, вы имеете полное право закрыть кредит и сэкономить деньги. Добавлено через 1 минуту Идея программы в том, чтобы дать людям возможность приобрести более качественное и энергоэффективное оборудование в условиях высоких процентов по кредитам. Да, в Украине высокие кредитные ставки, но ведь благодаря программе они становятся «человеческими», не так ли? Банки не продают оборудование. Вы можете приобрести товар у любого поставщика. Да, у банков существуют разные кредитные программы: если у вас кредитная карта или кредит наличными, банк вообще не участвует в ваших взаимоотношениях с поставщиком. В некоторых кредитных продуктах банк ориентируется на тех поставщиков, с которыми у них уже есть договора о сотрудничестве. Думайте, выбирайте, ищите оптимальное предложения для себя. Добавлено через 12 минут Мы выдаем деньги доноров, которые хотят четко понимать, кому и за что перечисляются деньги. Любой ценой раздать средства - дело нехитрое (вот пример с форума, кстати, по поводу контроля: www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=4423996&postcount=1600[/u]"]www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=4423996&postcount=1600). Оказать финансовую помощь именно тем, кто действительно устанавливает оборудование, которое поддерживается программой - задача несколько иная. Кроме того, во время верификации инженеры ЕБРР анализируют увиденное на фото или вживую на объекте и иногда выявляют некачественно установленное оборудование, о чем информируют клиента. Такой вот бонус от приложенных клиентом усилий. Что касается объемов: по сути, мы начали активно расти с июля 2017 г. после увеличения компенсации с 15-20% до 35%. Добавлено через 8 минут Возможно, на предоставленных вами фото не видно маркировки. В категории "радиаторы" маркировку лучше всего видно на упаковке, однако у нас нет жесткого требования - "фото радиаторов - только в упаковке". Лучше всего перезвонить инженеру, контакты которого должны быть указаны в дополнительном запросе, и уточнить всю информацию по вашему проекту непосредственно у него.
  16. Українці утеплилися за програмою IQ energy вже більше ніж на 300 млн. грн. Програма з енергоефективності житла Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy підбила чергові проміжні підсумки. Станом на сьогодні, програмою, що стартувала навесні 2016 року, вже скористалося більше 12000 українських сімей, які утеплили свої квартири і будинки в кредит на загальну суму 306,1 млн. грн. Керівник програми IQ energy Оксана Булгакова пояснює: «У поточному будівельному сезоні ми відзначаємо постійне зростання цікавості до програми з боку мешканців України, які бажають модернізувати житло. В середньому, домогосподарства купують енергоефективне обладнання в кредит на суму 25 тис. грн.». Список матеріалів і обладнання, на придбання яких можна отримати європейський грант IQ energy, містить понад 4900 рішень, що дозволяють істотно економити на опаленні. Компенсацію можна отримати при утепленні житла (стін, покрівлі або підлоги) і/або встановленні: енергозберігаючих вікон, вхідних дверей; сучасних типів газових і твердопаливних котлів; лічильників тепла; сучасних радіаторів для систем опалення; сонячних колекторів; рекуператорів тепла та теплових насосів.
  17. Хотим дать небольшое разъяснение по этому поводу. Если вы подались на верификацию и получили на свою электронную почту сообщение "о признании заявки приемлемой со стороны банка", у вас есть 3 опции: 1) продолжить пользоваться кредитом, 2) сразу погасить весь кредит, 3) погасить кредит частично. Обращаем ваше внимание: вы можете воспользоваться ЛЮБЫМ из трех вариантов, на саму выплату компенсации это никак не влияет, ведь вы уже выполнили требования по кредиту. С вариантом номер 1 все ясно: вы взяли кредит, выплачиваете в удобные для вас сроки. Безусловно, вы можете и полностью погасить кредит (вариант 2). Но, все же, если вы готовы уже выплатить кредит, мы рекомендуем третий вариант: погасить большую часть кредита, но не закрывать его полностью, дождаться окончания верификации и сообщения о сумме полагающейся компенсации. Мы рекомендуем такой вариант с позиции перестраховки: бывают спорные ситуации, когда клиент получает отказ в предоставлении компенсации (например, поставщик обманул и установил более дешевые неэнергоэффективные окна). На этапе верификации инженеры программы это обнаруживают и отказывают в компенсации, т.к. продукт не отвечает требованиям ЕБРР. Далее клиент решает вопрос с поставщиком, ему меняют окна, и он опять подается на компенсацию. В этом случае создается новая заявка и вот тут-то хорошо иметь небольшой незакрытый кредит, чтобы не заниматься его получением еще раз. Еще раз подчеркнем, вы имеете полное право выбрать ЛЮБОЙ вариант из 3-х, в базовом, стандартном случае это ни на что не влияет.
  18. Лучше всего перезвонить инженеру, контакты которого должны быть указаны в дополнительном запросе, и уточнить всю информацию по вашему проекту непосредственно у него. Для всех участников программы: требования к документальному оформлению проектов, в том числе к фото объектов, пожалуйста, см. по ссылке.
  19. Уважаемый Юрий, на сайте IQ energy Вы можете найти как официальные правила, так и требования к документальному оформлению проектов с примерами. Согласно требованиям программы, для участия необходимо предоставлять как счет, так и накладную на товар. Счет покупатели могут получить в Эпицентре по запросу. Если в Эпицентре при оформлении покупки вам отказались предоставить счет - сообщите, пожалуйста, адрес и дату инцидента. Что касается просьбы верификаторов предоставить фото упаковки радиаторов, то она обоснована тем, что им необходимо удостоверится в том, что установлено именно то оборудование, которое заявляется. К сожалению, попытки мошенничества случаются и люди в своих попытках нечестным способом получить компенсацию бывают достаточно креативны. Именно по этой причине в требованиях к документальному оформлению есть пункт: "Обладнання повинно бути сфотографовано таким чином, щоб можна було чітко встановити маркування (тип, марку) виробу". Радиаторы (с этой целью) проще всего сфотографировать в упаковке. Добавлено через 2 минуты Вообще-то кредиты под депозит оформляются и на более короткие периоды. Уточните пожалуйста, в какое отделение ОТП обращались. Спасибо! Добавлено через 33 секунды Раді повідомити, що розпочато виплати компенсацій клієнтам, які отримали підтвердження виплат у жовтні 2017.
  20. Група компаній Ventbazar Plus, великий постачальник і розробник вентиляційних систем в Україні, стала учасником програми фінансування енергоефективності житла Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy. Завдяки програмі громадяни України мають можливість отримати компенсацію у розмірі 35% від вартості енергоефективного обладнання при покупці його в кредит через банк-партнер (Райффайзен Банк Аваль, УкрСиббанк або ОТП Банк). Компанія Ventbazar надає повний цикл послуг в сфері вентиляції, кондиціювання та опалення: проектування, поставка, монтаж, автоматизація, обслуговування. З асортименту продукції, яку пропонує компанія, під дію програми IQ energy підпадають: • Побутові рекуператори Reventa; • Припливно-витяжні установки з рекуперацією тепла MyCond; • Повітряні теплові насоси MyCond; • Теплові насоси повітря-вода Hitachi. Компенсацію можна отримати не лише на основне обладнання, але і на супутні товари, а також на вартість монтажних робіт, якщо вони були придбані в кредит від банків-партнерів програми, разом з основним обладнанням.
  21. Добрый день! по 1 пункту: вы можете оформить грант на тепловую изоляция крыши - 200 м2 в вашем случае, без дерева, фронтонов и газобетона. Да, пленки, битумки, OSB можно включать. По правилам программы, лимит в этой категории установлен на уровне 48 евро за м2. Т.е. вы можете и больше вложить, но компенсация будет рассчитана исходя из максимум 48 евро. за м2. По 2 пункту: да, вы можете оформить такой проект. И да, можно оформить на родственника.
  22. У Кропивницькому та області почалась реалізація програми «Доступне тепло» за фінансової підтримки ЄБРР Програму «Доступне тепло» реалізують НАК «Нафтогаз України» та ВАТ «Кіровоградгаз», спільно з міською радою м. Кропивницький та за підтримки програми Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) IQ energy. В рамках програми співробітники Кіровоградгазу вже встановили мешканцям Кропивницького перші енергоефективні газові котли та сучасні системи опалення з фінансуванням від ОТП Банку строком до 2 років. Усі учасники програми IQ energy, які виконали умови програми, отримують компенсацію в розмірі 35% від вартості обладнання, матеріалів, монтажу та проектної документації. Голова правління Кіровоградгазу Олександр Гладкий зазначає: «У багатьох будинках Кропивницького зараз використовуються застарілі газові котли та системи опалення. Завдяки заміні систем опалення, споживачі зможуть зменшити споживання газу і, відповідно – свої комунальні витрати, а також забезпечити комфортніші умови у власних оселях. Процес для споживача максимально спрощено: співробітники Кіровоградгазу виконують усі роботи й узгодження «під ключ». Водночас міжнародні донори компенсують учасникам програми значну частину витрат. Це ефективно, просто і вигідно!». Втілення програми «Доступне тепло» для міста вкрай важливе, – переконаний заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін: «Передумовою для цієї співпраці стала розбалансованість міської системи теплопостачання, яка виникла через хаотичну видачу дозволів на індивідуальне опалення у попередні роки. У нас ситуація унікальна – розбалансовано 63% системи! У місті є аж 240 квартир, які залишилися з центральним опаленням одні на весь стояк будинку! І це, в першу чергу, – малозабезпечені люди, тому це й соціальний проект. Тепер з’явився шанс вирішити проблему з теплопостачанням, забезпечити комфорт городянам та зекономити газ». Для участі в програмі «Доступне тепло» споживач повинен подати заяву до «Єдиного вікна», а фахівці Кіровоградгазу оформлять технічну документацію, обстежать приміщення та забезпечать монтаж котлів і сучасних газових лічильників у комплексі із системою опалення. Супровід клієнтів триває до моменту отримання ними компенсації від програми IQ energy. За словами заступника керівника програми IQ energy Володимира Шимкіна, програма надає можливість власникам житла отримати компенсацію у разі придбання та встановлення енергоефективного обладнання в кредит через банки-партнери програми IQ energy. «Наші співгромадяни стають відповідальнішими, переходять до розумного споживання ресурсів, обирають якісне обладнання та намагаються мінімізувати тепловтрати в своїх будинках і квартирах та, як результат, зменшують свої платежі за енегоресурси. Максимальний розмір компенсації за програмою IQ energy становить 3000 євро на одну особу, компенсація виплачується швидко, протягом 3-5 тижнів з моменту підтвердження заявки за результатами проведеної верифікації», – зазначив Володимир Шимкін.
  23. Добрый день! К сожалению, согласно правилам, компенсация возможно по законченному проекту, в вашем случае - по утепленному фасаду. Кроме того, вы можете рассчитывать на компенсацию в случае, если между датой выдачи кредита и подачей вами заявки на верификацию прошло не более 4-х месяцев.
×
×
  • Створити...