Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

IQ energy

Пользователи
  • Публікації

    231
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

IQ energy's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

74

Репутація

  1. Абсолютно верно Добавлено через 1 минуту Добрый день, Ваша информация передана руководству Добавлено через 1 минуту В районе 16 января Добавлено через 10 минут Уважаемые форумчане, отныне присутствие IQ energy на данном ресурсе ограничивается чтением. Активное общение с пользователями переносится на Фейсбук-страницу программы: https://www.facebook.com/iqenergy.org.ua/ Также Вы можете задать свои вопросы через: электронную почту: info@iqenergy.org.ua Веб-сайт: www.iqenergy.org.ua/contactform/ колл-центр: 0-800-505-717.
  2. Добрый день! Это не так, выписка из банка не нужна в вашем случае. Ее берут только при оплате кредитной картой. А вот счет-фактура вам понадобится для подачи заявки на компенсацию. Добавлено через 5 минут Ответ №1: Также, как и по договору №1, нужен счет от продавца. Ответ №2: Да, котел должен быть введен в эксплуатацию. Тут есть следующий нюанс: согласно «Требованиям по документальному оформлению проектов IQ energy», при подаче заявки на грант нужно предоставить копию гарантийного талона на оборудование со всеми необходимыми отметками. В случае с котлами, поставщики дают гарантию с момента ввода котла в эксплуатацию.
  3. Добрый день, да, можете включить как дополнительное оборудование к котлу. Добавлено через 1 час 55 минут Добрый день! Стараемся отвечать и тут и в личку. Ответ вам отправлен в личку. Добавлено через 1 минуту Участники программы присылают фото и сканы в разном качестве, иногда требуются уточнения.
  4. Спасибо, разбираемся. Добавлено через 1 минуту Нет, утеплитель обязателен для получения компенсации в случае устройства теплого пола. Добавлено через 2 минуты Уточним ответ на данный вопрос.
  5. Розпочато виплати компенсацій клієнтам, які отримали підтвердження виплат у листопаді 2017. Нагадуємо, що до програми IQ energy долучився новий партнер, Креді Агріколь Банк. Починаючи з січня 2018 року клієнти цього банку зможуть оформити готівковий кредит на придбання енергоефективного обладнання, а також супутніх товарів та монтажних робіт. Добавлено через 2 минуты Такой цели ни у кого нет. Пожалуйста, напишите в личку свои контактные данные для выяснения ситуации. Спасибо.
  6. На днях начнутся выплаты грантов, подтвержденных в ноябре. Гранты, подтвержденные в декабре, будут выплачены через месяц, в 20-х числах января. Кредит можно гасить с момента подачи вами документов на верификацию.
  7. Добрый день! Перешлите пож. в личку ваш запрос. Добавлено через 1 минуту Надішліть будь ласка свій запит тут, в особисті повідомлення.
  8. Программа действует как на газовые, так и твердотопливные, включая монтаж и обвязку www.iqenergy.org.ua/boilers.html
  9. Конечно, нет. Если вы подались на верификацию, вы имеете полное право закрыть кредит. Добавлено через 2 минуты Если Вам не сложно, напишите пожалуйста в личку детали: 1) Какое именно отделение ОТП отказалось и по какой причине. 2) Агриколь не в курсе как конкретно (не знают о программе на горячей линии, в конкретном отделение?) Большое спасибо! Добавлено через 20 минут У вас картковий рахунок чи поточний? Якщо картковий, то випіска потрібна за період з 26.11.2017 по 28.11.2017. Якщо у вас поточний рахунок, то потрібно надати не виписку, а квитанцію про оплату, що формується у відділенні банку при оплаті через касу (готівкою) або в системі інтернет-банкінгу. Для цілей програми IQ energy до квитанцій про оплату також прирівнюються платіжні доручення.
  10. Креді Агріколь Банк став банком-партнером програми енергоефективності ЄБРР IQ energy Credit Agricole Ukraine долучився до міжнародної програми енергоефективності IQ energy з підвищення енергоефективності житла. У рамках співпраці, клієнти банку зможуть оформити готівковий кредит у розмірі до 300 тис грн на інвестування в енергоефективні проекти та отримати компенсацію (грант) до З 000 євро на валютний рахунок у Креді Агріколь Банку.
  11. Приклад акту виконаних робіт і вимоги до нього див. будь ласка у "Вимогах щодо документального оформлення проектів Програми IQ energy" www.iqenergy.org.ua/media/wysiwyg/wysiwyg/IQ_Energy_Projects_Documentation_Requirements_UKR.pdf, на стор. 26. Вимоги однакові для всіх категорій. Підсипку і чорнову стяжку програма не покриває. А матеріали та роботи з влаштування стяжки та теплого полу - покриває. Ось детальніша інформація про теплу підлогу: ТЕПЛА ПІДЛОГА З КОМПЕНСАЦІЄЮ 35% ВІД IQ ENERGY Як отримати компенсацію на ТЕПЛУ ПІДЛОГУ в рамках проекту IQ energy в категорії «Система опалення» Обираємо основне обладнання з розділу «Система опалення», а саме: - енергоефективний циркуляційний насос, - терморегулятор, - радіатори, - система управління. Ліміт в цій категорії становить 3360 євро. Під компенсацію підпадає також відповідне додаткове обладнання, котре можна додати в рахунок в рамках ліміту на категорію: - Труби, розподільчий колектор, арматура, системи управління та автоматизації, кріплення, демпферна стрічка, підложка, інше. Технічні вимоги 1. Тепла підлога повинна мати: Автоматичне керування температурою теплоносія в контурах (наприклад, терморегулятори, термостати, кімнатні контролери, оптимально – програматор з можливістю подобового програмування та ін.) 2. Тепла підлога на ґрунті або над неопалювальним приміщенням має бути виконана на утеплювачі товщиною не менше 10 см. Обрати виробника і тип необхідно з Каталогу Технологій. Ліміт витрат становить 48 євро на м. кв. Додаткове обладнання для категорії «Теплоізоляція», котре підпадатиме під компенсацію, може містити: стяжку, гідро ізоляцію та армування.
  12. Креді Агріколь Банк став банком-партнером програми енергоефективності ЄБРР IQ energy Credit Agricole Ukraine долучився до міжнародної програми енергоефективності IQ energy з підвищення енергоефективності житла. У рамках співпраці, клієнти банку зможуть оформити готівковий кредит у розмірі до 300 тис грн на інвестування в енергоефективні проекти та отримати компенсацію (грант) до З 000 євро на валютний рахунок у Креді Агріколь Банку.
  13. Повідомляємо, що всі компенсації, які були підтверджені клієнтам за програмою IQ energy в жовтні 2017 р., вже виплачені в повному обсязі.
×
×
  • Створити...