Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

delic

Пользователи
  • Публікації

    961
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача delic

  1. А в чому небезпека? Це ж наче звичайний ніж на три лопаті, який зазвичай іде в комплекті.
  2. " Шановний клієнте, у зв’язку із введенням військового стану в країні, ми не маємо змоги зробити контрольне знімання показників електролічильника згідно з договором № " у мене таке. навіть контрольні не знімають...
  3. монтується на стіну, а спирається - на підлогу... і 65кг - це 5Квт, 10 - 122кг згідно user manual "Strongly recommended: floor installa�on;"
  4. Тільки одна з 96 установок для забезпечення електроенергії та тепла від USAID була встановлена, Схоже, що все стабільно: "де не вкрадеш, то не цікаво". І як казала директор однієї школи, коли їй запропонували оплатити створення укриття: "це ж такий гемор..."
  5. схоже накаркав... У Києві на енергооб'єкті стався вибух і пожежа
  6. "серйозні проблеми" вже мали б бути. Бо коли світло вмикається лише на дві години, то приєднується все що можна + приготування їжи на електроплитах.
  7. Підсумую. У Лани є екофлоу і друзі які встановили твердопаливний котел. ОСББ де знімає квартиру Лана купило дизельний генератор, але за два роки ще його жодного разу не використовувала. Зимою в Україні буде краще в Житомирі. Решта цікаво але не актуально і не релевантно до теми. Наше ОСББ до речі теж придбало генератори, які нікому експлуатувати, тож всі визнали що то все було даремно. Зараз зібрали кошти на інвертори з акумуляторами.
  8. delic

    Абрикоса

    я таке бачив літом, після міноліозу навесні
  9. Буває і навпаки. Інколи виходить познайомити сантехніка з різними схемами підключення. А от з вбудованими сантехприладами краще так не робити 😉
  10. вишню закрити у власному соку без кісточок, малину на варення, смородину на желе. Можливо і заморозити якщо впевнені, що електрики буде достатньо для морозилки. Мій сусід збирається генератором витягувати три морозилки. Але я от не певний, що то гарна ідея...
  11. Коли бурять під 125мм труби, то також потрібно закладати спеціальну (бентонітову якщо не помиляюсь) глину. Для ізоляції горизонтів. Але ж то дорожче буде...
  12. До речі епік змінює схему роботи. В Києві відкрили багато дрібних роздрібних точок і доставка до них безкоштовна. Схоже що клієнти не ідуть в епік, тож епік підбирається ближче до клієнтів.
  13. А чому тоді для генераторів така опція є (Паралельне підключення) і штатно? В генераторах змогли, а в зарядних станціях дуже дорого?
  14. компенсують лише відсотки і багато але. дещо не те що обіцяли... як завжди...
  15. "Також, за його словами, уряд спільно з Верховною Радою готує законопроєкт про зняття мита й ПДВ на ввезення всього енергетичного обладнання та про усунення всіх митних формальностей." Хоча може й вийде дешевше...
  16. "Сума компенсації для установок потужністю до 10 кВт на одне домогосподарство складатиме 244 тис грн. А максимальна сума кредиту - 480 тисяч гривень терміном на 5 років", - написав Шмигаль." www.epravda.com.ua/news/2024/06/7/714872/ aliexpress мабуть не підійде по критеріям.
  17. В мене на велику конструкцію ставили додаткові тримачі. Не знаю як називаються: кусок труби з п'ятою. Вони вставлялись в профіль і кріпились до стелі і до підлоги. На балконний блок вони теж були, але монтажники їх не поставили. І їх відсутність відчувається меншою жорсткістю конструкції.
  18. До речі, ті покази, що я вносив протягом року вони тепер ігнорують і останніми рахують останні контрольні.
  19. Але є ще цікавий момент, якщо то все не лише мене стосується. Сусід пенсіонер не має електронної пошти. Не знаю чи намагались йому про такий спосіб знімання контрольних показів повідомити. Тож може бути масована інвестиція, як свого часу з газом. Там правда збирали збанкрутілим облгазам кошти.
  20. Кожен з нас інвестор в нову українську енергетику. З цього приводу не переймаюсь. Сподіваюсь лише, що вони мою ділянку не відключать, через те що самі не можуть зняти контрольні покази з лічильника, який висить на стовпі на вулиці...
  21. У нас не видно показів ніяк, ні з ліхтариком, ні без, ні вдень, ні вечором... От як вони мені раніше малювали контрольні покази?
  22. Знімав одного разу гараж в багатоповерховому гаражному кооперативі на першому поверсі. Так власник гаража розказував як він робив погріб. Заливав прямокутник, потім вибирав грунт. Конструкція опускалась і так далі. По принципу як копають колодязі.
  23. Мене більше цікавить як вони раніше знімали контрольні покази. Бо пломбування те саме і так само нічого не видно.
×
×
  • Створити...