Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

-Angel-

Пользователи
  • Публікації

    1 076
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    2

Усі публікації користувача -Angel-

  1. Якщо то вода, то погано вигнали, пробуйте вигонкою гнати до найближчого краю. Якщо то повітря, то клей не взявся або погано розприскали на вікно.
  2. У знайомого такі рибини в пруді. Їм на зиму необхідна яма, + постійно має йти збагачення води киснем і не допускати замерзання.
  3. Коротоко, носіння маски збільшує кількість С02 в крові. А далі вже читайте літературу....
  4. Це в принципі підтверджує, що чим нижчий рівень освіти, тим легше керувати масами. До чого в принципі все і йде. Їм треба маса рабів, які будуть без зайвих питань, виконувати всі накази керівництва країни.
  5. Складометр це 1*1*1м. Коефіцієнт рідко хто використовує. Загалом як продають, складають щільно в кузов, а ви можете потім рулеткою заміряти кузов і визначити обьєм. Якщо використовувати коефіцієнт, то для колод там десь 0,7. Для колотих 0,8. А краще за все, під час замовлення, чітко обговорити метод обрахунку в складометрах. Бо зустрічав деяких, у котрих складометр це по 1,2м, але це краще для покупця.
  6. hippy-end.livejournal.com/4460712.html Эрнест Рамирес: "... я чертовски люблю свою страну, но я больше НЕ доверяю своему правительству"
  7. svtv.org/online/chinovniki-priedlozhili-muzhchinie-vziatku-za-izmienieniie-prichiny-smierti-16-lietniegho-syna-s-miokardita-na-kovid/ Чиновники предложили мужчине взятку за изменение причины смерти 16-летнего сына с миокардита на ковид
  8. Ви ще забули ціни написати за готовий 1м2, по перекриттям. А заодно і вагу готового перекриття на 1м2.
  9. Ви впевнені, що вам сусіди дадуть влаштувати перегородку? Ви перекриєте світло від вікна в загальний коридор.
  10. Та чекайте, він ще хворіє. Хай вилікується спочатку.
  11. Навіть не треба ні куди лазити. Звук від нього дуже добро чутно і на відстані. Пошукайте по знайомих, може хтось дасть на пару днів поюзати. Перевірите, чи спрацьовую він на тій собаці. Я думаю що спрацює і собака затихне. Так, треба буде її тренерувати, щоб через 5-10 разів вона і рота не відкрила, а відразу забилась десь в кутку.
  12. В мене собака не агресивна. Да і таких тут пару штук на все місто. Зато дворових-бездомних повно.
  13. Може спробуйте електрошокер. Я собі купив, щоб гуляти нормально с собакою. Собаки бояться звуку, котрий видає шокер. Правда, на мою собаку чомусь не діє. А вот на вулиці, хто намагається загавкати, після натиску на клавішу відразу втікають. Деякі вже звикли і наразі просто тікають, коли бачать мене.
  14. Бо вони ближче до нас знаходяться.
  15. Дивлячись для кого. Ми ще не скоро відійдем від навали кацапстану. Тому, колотись, якщо хтось і буде, то це будуть одиниці. Виходячи з цього, кількість випадків у нас буде суттєво нижча, ніж у інших країн, котрі вкололи собі вже по 4-и дози. Чи скільки там вже? 5-ть?
  16. От тут дуже цікаво, ніби то вірус став менш смертельним, але швидкість розповсюдження збільшилась. Так чому ж не зупинитись на тих 2-х дозах? Чому продовжують колотись? Нашо воно треба, якщо вірус вже майже не несе загрози.
  17. Хтось там за статистику казав. Ось наглядний приклад, бустера та кількості випадків захворюваності та смертей. Цікаво виходить, чим більше колються, тим більше випадків та смертей. А от Польша молодець.
  18. Я й до цього не бачив проблеми в ковіді. Всі прекрасно знають, пропагандисти як казали, якщо не буде обмежень, якщо не будете колотись, то всі захворіють та помруть. Судячи з того, чим всіх лякали, то вже пів країни мало померти від ковіду. Тим паче, обмеження зняли як раз на початку весни. Ну як зняли, всі просто клали на нього. А восени як раз мав би піти пік захворюваності. Но щось в пропагандистів пішло не так...
  19. В Україні вірус вимер ранком 24 лютого. І якщо вірити ковідній пропаганді, то наразі вже всі невакциновані мали б вимерти від того вірусу. Але щось пішло не так.... Як показала практика, починаючи з тої самої дати, коли всі почали класти на обмеження та маски, нічого не сталося. Зовсім нічого. Невакциновані так само спокійно гуляють, і клали вони на той вірус. А от у вакцинованих пригорає, бо як так, вони ходили кололись, а хтось вирішив не слухати МОЗ та інших експертів, і ці люди ще живі. Тому у вакцинованих зараз тяжкий час, мабуть вони починають розуміти, що це був просто експеримент.
  20. Цей допис можна застосувати до ваксерів. Один в один. Ваксери знаходяться в іншій площині і любі силки на іншу думку з цього питання, приводять ваксера до сказу. Тому, цим дописом, ви тільки намагаєтесь доказати щось самому собі. Так, ваксери це незрілий індивід, який бажає смерті всім оточуючим, і не важливо, яка думка у іншого населення, бо він вважає, що саме його думка є вірною.
  21. Це фото я вже бачив. Я зрозумів, що є додаткова опора на стіні. Але, цікавить саме армування і як воно зафіксовано по відношенню до бокових стін.
×
×
  • Створити...