Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Welдer

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Welдer

  1. Жити і працювати в межах району, дали 5 тис. Приїхали фотографувати що зроблено, в даний час є квитанцій на 260тис. От грошей не дають, сказали при оформленні що Ви будуйте за свої ами потрошки вам допоможемо. Райдерж. закладає в бюджет гроші на програму, в районі таких як я 5 чол. У фонді говорять що район заклав 15тис. На 2017 р. буду йти питати чи правда.

     

    Дякую за відповідь. Якщо правильно зрозумів, то будувати тільки у селі району,не в райцентрі наприклад...,та працювати не обов'язково в селі? Тобто ви поки все за свої гроші будуєте та "потрошки вам допоможемо" це-5 тис.₴ тільки.. а що ж потім з цими квитанціями робити?

    Значить треба запитати у райдержадм.чи є хоч якісь гроші на будівництво... Ви в цю програму входили як звичайна людина чи пільги у вас?

  2. Грошей не дають футболять мене в райдержадміністрацію щоб вони спочатку дали, за 6міс. перевели 25тис.грн. в договорі пише термін кредитування 2 роки, якщо відсутні кошти термін може продовжитися, чач від часу дзвоню у фонд нагадую про себе, покищо толку мало.

    зрозумів, на сьогодні з цим курсом 300 тис вже мало)),вони нічого не кажуть за це? а що повинна дати райдержадміністрація? ви вже щось зробили на ці 25 тис.грн.,вони котролювали? ще питання - ви, як за правилами, живете в селі, працюєте там, чи може є якісь нюанси з правилами? Дякую

     

    Добавлено через 15 минут

    Ось що зроблено за період червень-грудень 2016року.:160 м.дренажу, підвал з каменю площею 40м2, 1поверх 115м2 і 2 поверх 40м2, (в даний час доробляю перестінки з дерева і утепляю).Перекриття утеплено 25-30см.мінвати , перестінки 2 пов.які між холодним горищем і жилими кімнатами 15см.вати в даний час.

     

    Побачив фотки, але я щось не зрозумів, це за які гроші побудовано? Ви ж сказали що не дають?

×
×
  • Створити...