Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Antikkk

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Antikkk

  1. Розпалював камін всього разів 8-10, із проблем тільки те що інколи трохи диму іде в приміщення при відкритих дверцях. ( можливо через те що тяга мала, можливо треба доробити дефлектор ) Я вважаю що за свою ціну - це хороший варіант.
  2. Да, это на обдув, пока ещё не запускал его. Будет дуть в 3 комнаты, 1 этажа через воздуховоды 125, 150 мм. От пыли попробую поставить решётку на всас с фильтром G4.
  3. Ось фото мого дефлектора, отвори там є, тяга нормальна, але дим інколи попадає в приміщенн. По монтажу: завершив монтаж подачі повітря. Скотч поки що не знімав, запахів начебто немає.
  4. Скло коптиться бо дрова погані, хороших було трошки то з ними майже не коплитося. більше хвилює проблема коли відкриваєш скло то виривається трохи диму в приміщення.
  5. Так, приплив повітря буде зовні, думаю на цих вихідних зроблю і протестую. Роздача теплого повітря буде в 3 кімнати, вентилятор буде стояти не на подачі, а на всасі повітря в камеру. А ось фото приблизно який результат повинен бути.
  6. Герметичність топки нормальна, а от дверки не на 100%, але не критично. Скло - якщо дрова хороші то майже не коптиться ( топив разів 5, протер газетою 1раз. ) Поки що тільки фото
  7. Герметичність топки нормальна, а от дверки не на 100%, але не критично. Скло - якщо дрова хороші то майже не коптиться ( топив разів 5, протер газетою 1раз. ) Поки що тільки фото
  8. Доброго дня Встановив топку w17 місяць тому. При першій топкі був різкий запах від неї та від труби-радіатора, після 2-3 разу запах пропав. Підвід повітря з приміщення, зараз замовив перехідник для підєднання припливу повітря зовні, порівняю як краще. Є така проблема: інколи, при відкитому склі, деяка частина диму іде у приміщення, хоча тяга хороша. Можливо це через дефлектор?
×
×
  • Створити...