Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

dragon200

Пользователи
  • Публікації

    256
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача dragon200

  1. По плитах інфа. Як я і казав, ціни всюди +- однакові, замовив там де найбільш нормальний менеджер був. Хотів спочатку купувати ПБ так як вони ідеально рівні, але всі як один казали що в них петель немає. Замовив ПК, від Ковальської. Приїхала машина, дивлюсь, а там плити ПБ із петлями 🤣🤣🤣, їх як вони працюють.... Начитавшись різної інфи, вирішив класти плити на розчин БЕЗ арматури, так і зробив. Робота наче і не дуже складно, але задовбався нормально. По розмірах, все стало ІДЕАЛЬНО, я такого не очікував, плити лягли добре, але є перепади по висоті +- 3см, типа сходинка, хз чого так, може це через те що без арматури, може камінь якийсь попався, а може ще щось.... В любому випадку зверху буде стяжка, знизу натяжна чи ГК стеля. Плити 12 шт вийшли в 55тис грн Доставка 4000 Кран 4500грн По часу все зробили за 4годинни, плити - 20 палки підняли газоблока. Працювали удвох.
  2. Буду кріпити в армопояс, чисто для галочки. хоча чесно кажучи не уявляю що повинно статись щоб ті плити хоч на 1мс зсунулись.... Мабуть якщо плити будуть соваться то під цими плитами будинка вже не буде
  3. Плити поклав, про це потім... Зараз цікавить анкеровка. Як клити між собою вязати +- зрозуміло Не зрозуміло що робити із краями плит, думав анкерувати в армопояс, але бачу що люди анкерують прямо в стіну. Хто шарить, як буде краще?
  4. Не знаю правильно чи ні, такого не бачив щоб хтось робив. Вирівняв поверхню під перший ряд другого поверху. Вирівнював змішуючи цпс + клей для блоків, щоб більш пластичний був розчин. На стінах де будуть плити вирівнював тільки там де буде блок, під плиту буду 2см цпс ще класти. В підсумку буду мати коло-ідеальну поверхню під газоблок яку буду мазати клеєм і класти газоблок без танців.
  5. Хоча армопояс заливав чотко по рівню, по факту він вийшов під нахилом від зовнішнього боку до внутрішнього. (Див,. фото) Перепад +- 0.5 - 1см Як краще поступити? 1. Залишити як є, класти плити і потім блок класти на ЦПС. Але це знову ж таки треба ловити висоту блоків, і рівняти кожен блок. 2. Поки є можливість, виставити рівень по внутрішній стороні (наружня сторона опалубка газоблок 100*200 ідеальний рівень по лазеру), розвести порідше цпс і залити в +- ідеальний рівень і вже на цей вирівняний шар класти плити і газоблок на клей, великий + тут я бачу в тому що газоблок можна класти на клей без танців із вирівнюванням, але лякає чи не попливе все воно через рідкий розчин? Бо густий цпс буде не легко вирівняти шаром 0.5 - 1см
  6. Треба порада⚠️ Як контролювати вертикальність (відносно першого ряду) стін 2го поверху? Правила самого великого 3м вже не вистачає Отвесом? Чи по лазеру виставити перший ряд другої поверху відносно першого ряду першого поверху і вже далі відштовхуватися від першого ряду другого поверху?
  7. Є знайомі які живуть із такими ж стінами без утеплення і все ок. Як позимую одну зиму буде зрозуміло, чи треба утеплюватись чи ні.
  8. Плити. Замовив я плити, ціни крізь +- однакові. В процесі вибору плит з'ясувалось що є плити ПК (стандартні) і ПБ вони як кажуть, ідеально рівні. Після довгих роздумів обрав для себе все ж класичні ПК, так як в ПБ немає вух для крана і треба мати гемор із стропами, незрозуміло як їх перев'язувати і самий головний - для мене це те що шириною вони 1200см у мене ширина по армопоясу внутрішня 7200мм це рівно 6 плит які повинні лягти ІДЕАЛЬНО ДО 1ММ і тоді можливо по боках буде зазор в пару мм для того щоб вони працювали правильно. Але я розумію що такої ідеальності неможливо досягти! Звичайні ПК мають ширину 1190мм тобто у мене буде цілих 6см з якими я буду гратися. Мій вибір плити ПК, завод виробник (як мене запевнили) Ковальська Ще цікаво чи можна буде всі палети з газоблоком, а у мене їх 20 штук поставити потім на ті плити, чи не завалиться хата, вага там буде 20 тон + Хто що думає?
  9. Замовив і прийняв газоблок на 2й поверх (несучі стіни) 43 м3 Ціна як на мене найкраща! 3150грн/куб Кому треба контакт звертайтесь. Газоблок тільки з печі, зроблений вчора.
  10. В сходах використовував моє ноухао! Маяк для вирівнювання горизонталі. Тая як вже все залито можу сказати що дуже крута штука вийшла, горизонталь практично ідеальна. Але я все одно закладав -4мм на чистове вирівнювання
  11. Шановні, порадьте де купувати плити перекриття, хорошої якості з ідеальною/практично ідеальною геометрією? Ковальська? Київська область цікавить, район Боярки, Вишневого.
  12. В опалубку я накрутив стільки шурупів що вона навіть і на 1мм не здвинулась, опалубка для сходів теж без жодного напрягу все витримала, думаю що модні було рверху ще одні також сходи залити і все б витримало. Запас міцності я там просто космічний зробив, витратив дуже багато сил, але краще так аніж десь репне ...
  13. 6 годин адської праці і все готово!. Бетон брав м400 густий Р4 Першим заливав армопояс, тут особливих проблем не виникло Далі сходи.... (Заливав з ВЕРХУ ВНИЗ! із таким густим бетоном залилось на відмінно) залив іх хвилин за 15 - 20 розрахувався зі всіма і почав розрівнювати, знову ж таки зверху вниз, перша половина сходів до площадки йшла відносно легко, мені навіть сподобалось 👍. Перекурив... Взявся за другу половину, а там вже бетон почав ставати, перші 6 сходинок вібрував повторно і хоч якось той бетон можна було зняти і вирівняти, 2 вже знімав бетон ломом, а останню довбав нормально, думав руки там зітру..... Але в підсумку все вийшло 👍👍👍. Враховуючи що це я роблю в перший раз то можна сказати що вийшло ідеально🐸.
  14. Ітого, в моєму випадку на дах (із хорошим запасом брав) 90м2 На матеріали виходить 100тис грн За роботу теж під 100 тис грн Це все звісно дуже приблизно, але картина +- ясна. Бо я думав що робота буде коштувати в районі 300тис.
  15. Дякую. 👍👍 А дерево складати щоб сохло є обов'язковою процедурою? Бо я в це питання взагалі ще не вивчав
  16. Доброго дня, так чисто за ради цікавості і щоб розуміти у скільки стане кровельні роботи (металочерепиця) під ключ у 2024р починаючи від мауєрлата і закінчуючи водостоками? Цікавить ціна за роботу і ціна за матеріалом. Хто в останній час робив собі дах? Поділіться працсом щоб розуміти до чого готуватися? Площа даху орієнтовно 80м буде, самий простий, двоскатний. Дякую.
  17. На цю перемичку витрати 2 робочих дні. Важко даються ці всі розрахунки, виміри...
  18. Це типу не стандартну замовляти? Яка значно дорожче вийде і буде на замовлення робитись?
  19. Робота кипить. На фото робота пророблена за 3 дні. Дуже боявся цього етапу але все йде доволі просто, головне що все виходить надійно. Єдине що, мене трохи лякає так це те що ці сходи я роблю не по стандарту, коли вже є армопояс і плити перекриття, а висячими в повітрі🤣 тобто схрди перемичку під сходи буду заливати разом із армопоясом одним махом з бетононасоса. Перемичку роблю 30*30 армувати буду мабуть 14ю арматурою, ні як не розраховував але сподіваюсь що все буде ок 🤣.
×
×
  • Створити...