Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Бездомный

Пользователи
  • Публікації

    41 962
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    198

Усі публікації користувача Бездомный

  1. щезла совдепія , пощезне й кацапія бажано - разом з кацапощелепною "илітою" , яка озброює та жене до України хвилі ось цих кацапощелепні паскуди , які вміють рахувати більше , ніж до десяти - надто небезпечні для Людства
  2. ваглубіне сібірскіх руд 🤣🤣🤣
  3. та я вам не забороняв нічого . просто спитав . маєте право спілкуватися будь якою мовою . просто й я не зобов'язаний вас читати .
  4. ви теж володієте , але не бажаєте ? чи щелепа заважає ?
  5. сил може й не бути , але ж его ... xyйло давно вже воює на одному голому его , та розрахунку на перемогу трампампампа
  6. не віддати крісло трапмпампампу - то теж боротьба з кацапією світ складніший , ніж нам бачиться з нашого болота
  7. взагалі то треба мужність мати , щоб приборкати своє его Байден справді крутий . Сподіваюся , і трампампамп , і кацапи ( які вже передчасно почали святкувати перемогу ), шкодуватимуть , що народилися на цей світ .
  8. 🤣У готелі в Тернополі майор однієї з військових частин через ревнощі застрелив прикордонника Джерело: https://censor.net/ua/n3500802
  9. цей пост , дуже добре характеризує і його , і вас , і тих , "добродіїв" , хто під вашим постом лайк поставив
  10. та що там якесь сніжнянське бидло . в нас тут прямо перед очима приклад цілком добре освіченого-заможного-успішного донецького спадкового кдбіста/сбушника елітного спортсмена-банкіра-бізнесмена , та макиївського мусора-рейдера /київського адвоката / успішного письменника , луганського випускника Бауманки з червоним дипломом .
  11. недосвічений хлопець очікує зустріти у бабі повноцінну логічно мислячу людину , а зустрічає агресивного тп бінго бота (с)
  12. за допомогою та на "спільний казан/кишеню" з соплемінниками пана Веслі Снайдера
  13. це вам , пане воєнний злочинець з червоним дипломом Бауманки , так хочеться - щоб усі були такими ж андрофагами , як ви
  14. навіть Кур перейшов на мову - так , незграбну , але ж навіть він прагне
  15. Те , що кацапи ставили метою план Моргентау для України , якби , жодного разу ніхто й не заперечував . Саме тому кацапи мусять отримати те , чого прагнуть для інших .
  16. англійці уходять не прощаючись , євреї прощаються , але не уходять
  17. терористична держава перейшла на точкові атентати ? так , це зветься "втопаючий хапається за соломинку" все це кацапи робили завжди . Доречі , на вбивстві Фаріон "порвалася" безліч так званих "хароших узкіх" - усіх отих нєвзорових , савроматів , е.т.с.
×
×
  • Створити...