Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

malvinka

Пользователи
  • Публікації

    102
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача malvinka

  1. malvinka

    Кошеня

    Кошенята 3-4 місяці. Є хлопчики та дівчинка. По Києву та Київській області підвезу.
  2. У нас абрикосу съела за несколько дней, хотя и собирали. Сейчас принялась за сливу. И на одуванчиках сидит.
  3. Продам ракушняк (терміново), 2000 шт, Гатне, самовивіз. Ціна договірна.
  4. Пристрою очень ласкового замечательного пушистого котенка в дом. Мальчик. Очень красивый, темно-коричневый со светлыми областями. Пушистый. Котенок к нам в дом (на дачу) прибился после зимы, чудом смог выжить зимой в лесу. Поэтому констатирую, замечательная выживаемость. Очень хочу пристроить его в хорошую заботливую семью в дом. Поскольку он привык к просторам двора и леса, в квартиру не хотелось бы отдавать. Котенок-подросток. Очень ласковый, все время лезет на руки. Очень ручной! С радостью бы оставила на даче (там постоянно живут), но там своя семья из взрослых котов и кошек, они его кусают и выганяют за территорию. Я бы его к себе в квартиру взяла. Но у меня дома кот, не кастрированный, агрессивный к другим животным. Только поэтому не беру. По Одесской трассе в пределах 40 км от Киева сама подвезу. По Киеву тоже привезу. Пусть найдутся любящие его руки.
  5. malvinka

    Актинидия

    А не пізно? Вони вже підрізані. Я зможу дати не тонкий черенок. Буду на дачі на травнені, якщо підходить, можна зустрітись. Тільки там буде декілька черенків, потрібні і хлопчики, і дівчата.
  6. malvinka

    Актинидия

    У нас уже растет лет 7-8, под Васильковом. Устойчивая ко всему. Ухаживать почти не надо. За это время только в прошлом году весной заморозки побили, но отошла. Какой сорт не скажу. Но ухаживать почти не надо, обрезать только. Зимует тоже без укрытия. Очень вкусная. Разрастается очень сильно. Добавлено через 31 секунду Наши коты вообще не реагируют.
  7. Сдам однокомнатную квартиру, новострой, возле Ликограда. 15 минут пешком до м. ВДНХ или несколько остановок до м. Васильковская. Квартира очень светлая, окна на две стороны, два балкона, студия, отдельная кровать с ортопедическим матрасом, бойлер, стиральная машина, шкаф-купе. 8900+комун.
  8. Тетяно, а що це у Вас за горіх?
  9. Мій також їсть Проплан, на Роял - алергія. Ще недавно купувала Perfect Fit, йде навіть краще, ні Роял.
  10. Брала у Вас через кідстаф залишки скарлет та сурфи.Сурфи розрослися, а у скарлет ну дуже гарний колір! Якби знала, більше б взяла ) Дякую за гарні квіти!
  11. И меня запишите, пож-та, на клубнику, малину и ежевику.
  12. Я в этом году брызгала Натургардом, покупала в Клубе органического земледелия. Действительно стало намного меньше. Но нужно щедро опрыскивать. На следующий день на тюльпанах только одинокие особи, а до этого были все тюльпаны облиплены.
  13. Як собаку звати? (про всяк випадок) біля нас часто зараз часто ошивається "кобло" з декількох собак, яких, видно, викинули, можливо і Ваша туди приблукала, буду на вихідних, подивлюсь, якщо будуть.
  14. І я хочу вставити своїх 5 коп. Мені цей сорт дуже подобається, запах чарівний. Він прекрасно розмножується, я колись кидала у землю навіть малесенькі шматочки кореневища, поливала, засипала землею, ось і вся агротехніка, все приживалось. Тому бажаю і Вам, щоб все прижилось.
  15. в чергу на садженець на осінь встану, яка буде ціна?
  16. у нас вони на бесідці, можу сказати, що за років 5 їм вже не просто мало місця, а супер реально мало місця ми їх не підв"язували, вони самі лізуть, куди хочуть, але через роки 2 таки поставили решітку і пообвивали в тих місцях, в яких потрібно; дуже довгі ліани, ми їх сильно-сильно обрізуємо, оскільки їм немає місця на наступний рік після посадки у нас вони майже не дали приросту, але через рік вже сильно виросли, а ще на наступний рік вже вилазили зі всих боків бесідки, повністю її обплели можете дивитись в описі кожного сорту, реально така довжина, як написана, тобто не так, як, наприклад, у в"ючих роз, що написана одна висота, але у наших широтах може не дорости наприклад, у цієї заявлено 4-10 метрів, у нас 4 метри давно виросла, ще й у різні сторони пагони Добавлено через 5 минут Тавія, ніколи більше не замовлю, зробила замовлення, вислали реквізити, оплатила, на листи не відповідали, чекала декілька тижнів, на відповідь; відповіли, що можете приїзджати і забирати (через декілька тижнів); багатьох позицій не було з того, що вони сказали,що є і вислали рахунок, процес дуже довгий, більше години витратила в офісі, посилали з офіса на площадку, з площаки - в офіс, в офісі те, що зазначено, що є, на площадці немає, і так декілька разів, і все з чергою.. перший раз бачу таку ситуацію, врятувало те, що в офісі працює чоловік і дівчина, що змінювала рахунки, які намагаються допомогти, а так дуже похабна організація процесу, собі дорожче
  17. а контакты, к кому обращаться, не подскажите?
  18. З приводу актінідії, реально. Київська область: плодоносить і росте, ліана реально довга, із особливостей, якщо не самоплідний сорт, потрібно брати "хлопчика" і можна "дівчат" 5 на одного хлопчика. вони маленькі, не такі великі як ківі, принаймі той сорт, який у нас, але догляду майже ніякого, і їх багато на одній ліані.
  19. Доброго дня! Цікавить на сьогодні ціна з роботою одного метра (для сходів) або кольорового однотонного, або з додаванням чорного кольору, як у пості №21 дякую
  20. Вы знаете, такое, чтобы и на забор, и полезно, однозначно посоветую актинидию. Очень длинная лиана, через несколько лет начнет и плодоносить. Только надо обратить внимание, что, если сорт не самоплодный, то на одного "мальчика" можно брать где-то 5 "девочек".
  21. А мне шони понравились, из более чем 10 деревьев и кустарников не принялся только один фундук (тьху-тьху)
×
×
  • Створити...