Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

patamu

Пользователи
  • Публікації

    256
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем patamu

  1. Вже неодноразово підіймається це питання. Наприклад рік тому була тема "Про активність на форумі" що перейшла в подальшому у "Модератори в розділи". Але адмін вирішив що міняти щось зайве. Тому і маємо що маємо.

     

    Доречі гілка щодо модераторів доволі показова. Багато хто з тих хто бажав стати модератором вже не є такими. Або самі відмовились, або були виключені.

  2. Десята, вже десята:D:D:D. друга - то минулий вік.

    Писи. Цікаво, кого за тролінг забанять першого? мене чи вас?:D:D:D

     

    Не знаю звідки там взялася площа на десяту' коли там змогли втулити за планом всього три... Хоча, Вам як працівнику відділу продажу видніше.

     

    Писи. Тут тонуґкий тролінг' тим більше за темою топіку. Тому відхиленнь від правил нема. А Вам кортить щоб забанили когось?

    • Лайк 1
  3. Так, весь форум про це знає:o:o:o.

    а ви ні?

    :D:D:D підробляю там на 0.25.

    Вибачте. Можливо десь недогледів.

    Ну і як з продажами? Як з будівництвом другої секції? Дизель так і працює чи вимкнули бо грошей на дизельку багато іде? Невже Сашко ще комусь щось платить, хоч і 0.25?

  4. Мене?

    Та й тема вже стара.

     

    А ви з відділу продажу цього створіння Саші Войцехівського? Чи у вас другий нік ssilki, який 10 січня розмістив запитання до відділу продажу?

    Я трохи знаючи сімейку надав аідповідь . Відповідь не мала до вас жодного стосунку.

  5. Коаксіали? Це телевізійний антенний дріт?

     

    А не шукайте на українських сайтах. Купуйте у виробника на Аліекспрес. Навіщо кормити перекупників?

     

    Стосовно довжини кабелю, то теоретично він може бути до 100 метрів так як використовується протокол І2С. Я зустрічав опис як подовжували шнур датчиків температури до 10 метрів використовуючи екранований трижильний дріт.

     

    Що саме Ви маєте на увазі кажучи про "панель"? Це пристрій під якоюсь операційною системою чи просто світлодіодний семисекційний індикатор? Якщо друге, то є невеличкі термометри які коштують 5-10$ на тому ж Аліекспресі. Щось подібне я ще бачив в автомагазинах які продають дріб'язок як автомобільний термометр з виносним датчиком.

    • Лайк 1
  6. скажіть, а є системи, які дозволили би з датчиків у погрібі і гаражі виводити інформацію на панель в будинку? можливо через распбері можна організувати? але відстань від датчиків до будинку до 10 метрів

     

    Якщо є живлення та інет то подивіться на SONOFF TH10 з сумісними датчиками. Ну і виводьте на смартфон під керуванням андроід чи яблока або на планшет з цими самими операційними системами. Працює доволі точно.

    • Лайк 1
  7. Настроил видеонаблюдение через регистратор Hikvision DS-7208HWI-SH

    (прошивка V 2.2.1)

    Очень хочу настроить доступ с интернета, в т.ч. через приложение на смартфоне. Самостоятельно, чувствую, не осилю эту задачу. Прошу помощи.

    Подключен роутер TP-Link TL-WR741ND. От провайдера получаю статический IP. Какие айпишники куда писать и откуда их брать - не представляю, честно говоря) Возможно и приложение на андроид сможете посоветовать определенное?

     

    Вам потрібно налаштувати роутер. Загугліть "проброс портов роутера". Там нема ніяких складнощів. Потрібно в таблиці пробросу портів призначити окремий порт внутрішньому ІР вашого реєстратора. Далі заходите з світової мережі вказуючи зовнішній ІР який від провайдера та через дві крапки присвоєний порт.

    Стосовно програми для андроїда, то треба дивитись на ту, яку пропонує виробник реєстратора.

  8. А как это устройство управляет замками и какими замками?

     

    Дуже просто. Чуєте хтось грюкає у двері, вмикаєте свій смартфон, під'єднуєтесь до WiFi, запускаєте програму, дивитесь хто прийшов і прямуєте до дверей щоб відімкнути замок. Відімкнути руцями!

  9. А подскажите пожалуйста, если у меня например уже стоит электронный замок. Провода от него пока не подключены никуда.

     

    Я хочу купить себе кнопку вызова, что-то типа IP Wifi

     

    ru.aliexpress.com/item/Vsarcam-C95-WIFI-Doorcam-HD-720P-Wireless-Doorbell-Two-Way-Audio-Video-Mobile-View-IP-Indoor/32520573821.html?spm=2114.10010108.1000014.2.YiWHVY

     

     

    Вопрос: Как подключить эту кнопку вызова к замку? Там предусмотрено открывание с мобильного телефона?

     

    Получается что панель домофона как таковая мне и ненужна. Все можно делать с телефона.

     

    А еще может посоветуете хорошую кнопку вызова для управления через мобильный телефон и по wifi ?

     

    Спасибо.

     

    Для вашого замка цей пристрій ніяк не підійде, бо він не розрахований на керування будь яким замком чи чимось іншим. Ви ніяк не зможете підключити замок, тому і відповідь про відкриття з телефону очевидна. Тобто ніяк.

  10. Пропоную до уваги вельмишановного панства плату віддаленого керування 16 каналами перемикачів через інтернет.

    ru.aliexpress.com/item/TCP-IP-16CH-10A-WEB-UDP-Remote-Control-Network-Relay-MQTT-SN-HTTP-WEBAPI-UDP-Distributed/32569745111.html?aff_platform=aaf&aff_trace_key=6495bcc3172d42ea8cd6d72302e041ea-1474545195925-08359-VnYZvQVf&sk=VnYZvQVf%3A&afref=http%3A%2F%2Fwww.wowpromo.ru%2F19%2Fprice-tcp-ip-16ch-10a-web-udp-remote-control-network-relay-mqtt-sn-http-webapi-udp-distributed-centralized-control-support-android-115027052.html&cpt=1474545195925&cv=47843&dp=fba2a3a306514594d8cc72e6f9274d8f&af=151121

    У використанні не було. Причина продажу - помилка при замовленні.

    Стосовно уціни - для початку $50 за курсом привату на день продажу. Відправка новою поштою за рахунок покупця.

    P60922-140432.thumb.jpg.4e6831b4c0a8881f301912ceb5e45bc3.jpg

    P60922-140524.thumb.jpg.f46a8dba9f64b7d8b96eb2a1e9ebb420.jpg

  11. Всё верно, отбирает тепло из воздуха.

    Летом это "второй кондиционер" плюс своеобразный осушитель воздуха.

    К тому же в любой квартире/доме есть избытки тепла.

    В квартире, как вариант это кухня и ванная.

    Вспоминайте что происходит, когда вы приняли душ/ванную.

    Повышенная влажность после душа и несколько повышенная температура в ванной комнате.

     

    В жилых частных домах это:

    - котельная, где всегда есть избыточное тепло;

    - постирочная;

    - погреб/винный погреб, где требуется сухой и прохладный воздух;

    - возможно бассейн;

    - и пр.

     

    Може це слід розмістити за Вашим підписом - як не треба встановлювати ТН? Бо як на мене, то зайти зранку взимку в ванну кімнату те добрий мінус, бо ТН цілу ніч грів бойлер та побачичи розмерзлу сантехніку не є приємним.

    • Лайк 1
  12. Ваше недовольство - не обосновано ничем, кроме страха. Керамоблок производят немцы и строят из него большую часть своих домов. Не думаю, что там идиоты - у них побольше проверок на качество, чем у нас. Вы понимаете, они же после строительства проверяют дома термальной камерой, от которой не возможно скрыть огрехи - так о каких мостиках холода может идти речь (может эти проблемы возникают из-за косоруких строителей - так это другой вопрос)? И зачем утеплять и без того теплый материал, который разработан специально для строительства почти пассивных домов!

    Касательно крепежа утепления на кирпичной стене - я и не говорил, что там надо применять "грибки" такой длины. Мое ноу-хау не требует таких сложностей. Именно поэтому данная тема будет развиваться в ближайшее время!

    Да и еще - я профессиональный архитектор по образованию. Поэтому, думаю, что мы и сами разберемся - насколько данная разработка надежна, а также где и какие окна ставить, чтобы достичь максимального качества и цели.

    А Вам желаю удачи!

    Де саме Ви побачили невдоволення? Я задав питання які виникли і для розуміння з чого вони виникли дуже толерантно пояснив. Чого мені лякатись? Я лише спитав, маючи надію почути відповіді. Не склалося. Не почув.

    А те, шо Ви професійний архітектор я зрозумів. Мені доводилося зустрічатися з творіннями випускників КІСІ. :cry:

  13. Буду краток - информация была дана для всех, а не для специалистов. Если же Вы понимаете в коэфициентах сопротивления теплопередачи, то элементарно откройте ДБН и посмотрите - это был не дружеский выпад...

     

    Окна предлагаются бюджетные, т.к. многие люди не способны даже заплатить за эту работу. Если же мы говорим о состоятельных заказчиках, то для решения данной задачи существуют на рынке двойные окна высокого качества.

     

    Касательно керамоблоков - это чисто глиняные блоки без каких либо включений немецкого производителя Juwoporoton, технологии производства которого при толщине стен 49см позволяют достигать указанного коэфициента с показателем 6,15 м2*К/Вт (что равно примерно 30см минваты).

     

    Касательно цен - это расчетные цены, которые были сделаны для нескольких наших проектов, поэтому будем думать, что это усредненные цены при том, что грунты имеют нормальную несущую способность. Если же грунты просадочные, вложения будут больше - думаю, это всем специалистам понятно. Тем более должно быть понятно, что каждый проект просчитывается перед строительством - все детали проекта имеют значение и могут увеличивать/уменьшать цену вопроса.

     

    Желаем счастья! Всех с Праздником!

     

    Дякую за відповідь. ДБН я дивився і саме тому виникло питання. А ще одразу виникло питання стосовно того, як Ви збираєтесь кріпити до стіни з цегли кріпити 30 або 60 сантиметрів утеплювача? Тепер стало зрозуміло що це було "фігурально", тобто без відповідальності за свої слова бо максимальні грибки для утеплення які мені доводилось бачити це 300мм, тобто на 200мм утеплювача.

    Ну і виходячи з того, що пропонується таке велике і коштовне утеплення не зрозуміло використання вікон, які зводять нанівець витрати коштів на утеплення. Стосовно кератерма, або інших аналогічних блоків - прийде час і їх теж буде треба утеплювати, але в зв'язку з їх не щільною структурою закріпити на такій стіні утеплювач буде вкрай важко та ненадійно. Та і такого спротиву на однослойній стінідосягти доволі складно в зв'язку з неможливістю усунення містків холоду. Газоблок в цьому випадку більш бажаний та універсальний матеріал.

    • Лайк 2
  14. Доречі,

    З А К О Н У К Р А Ї Н И Про рекламу

    ( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1996, N 39, ст. 181 )

    недобросовісна реклама - реклама, яка вводить або може ввести

    в оману споживачів реклами, завдати шкоди особам, державі чи

    суспільству внаслідок неточності, недостовірності, двозначності,

    перебільшення, замовчування, порушення вимог щодо часу, місця і

    способу розповсюдження;

     

    Далі,

    Розділ II ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО РЕКЛАМИ

    Стаття 7. Принципи реклами

    1. Основними принципами реклами є: законність, точність,

    достовірність, використання форм та засобів, які не завдають

    споживачеві реклами шкоди.

     

    Порушення як воно є..

     

    То ці питання до подавача реклами а не до розповсюджувача. Але мені чомусь здається що і виготовлення, і навіть розповсюдження іде через якусь рекламну агенцію а не напряму від Рєпи.

  15. Соломенский р-н.

    Ранее водоканал стабильно насчитывал 18 м3 в месяц .

    три человека, немного увеличенное потребление горячей воды.

    Не зрозуміло. Це у Вас за показами лічильника 18 м3? Чи це якимось чином розраховано за кількістю людей? Якщо без лічильника то це забагато. Для Київа без лічильника холодне водопостачання 4,5 м3 на людину та гаряче 3 м3 на людину.

    • Лайк 1
  16. Да, участок под жилую застройку, документы в этом плане в порядке. Хотя всё еще нужно переоформлять у нотариуса.

    Там малость другая проблема есть - нотариус запрашивает справку о том, что на земле нет строений (а их там нет). Право собственности на землю выдавал местный сельсовет, а по факту на тех участках существует "садове товариство" с призрачным председателем, который и должен выдать эту справку. Найти этого председателя или хотя бы дозвониться в сельсовет - задача еще та :( Проверка нервной системы на крепость...

     

    Так! Стоп! Ділянка під забудову чи все ж таки під садівництво? Від цього залежить чи стане РЕМ з вами розмовляти.

    Далі. На цю ділянку повинен буди кадастровий номер. На скільки я зрозумів, то його нема?

  17. ГІОЦ КМДА Спонсор незаконных строек?

    уже который месяц подряд приходит в конверте с коммунальными реклама вот этого "чуда недостроя"

    84MJbTd2

    Что скажете?

     

    Тут все гаразд. Просто хазяїн "Перспективи (недобудови)" уклав договір про росповсюдження реклами з ГІОЦ. Скажіть спасибі що це не реклама наркотичних речовин або послуг путан. Росповсюджувач не відповідає за зміст реклами.

    Доречі, зараз по телебаченню іде реклама про те, що ЖК "Олімпійське містечко" дарує квартиру олімпійцям. Але цей ЖК є одним з незаконних будівництв УКО груп. Це шо, телебачення на боці Войцехівського?

    • Лайк 1
  18. Эта табличка-мусор. В лучшем случае она годиться для сравнения фокусного/угла обзора ОДНОГО из производителей.

    Почему мусор-потому что даже в рамках одного бренда разные модели с одинаковым фокусным могут иметь дельту больше 50(!) градусов.

    Расстояние которое указано в таблице - о чём оно говорит?

    -Приборы?

    -120

    -Что 120??

    -А что приборы??

     

    Советую выйти из ценовой категории до 50$ и Но нейм брендов в качестве авторитетного источника информации-и качество можно получше найти и более адекватную информацию.

    Ну то надайте свою інформацію. Особливо про різність кута в 50 градусів з рівним фокусним.

  19. Вы разместили объявлению куплю - я вам предложил вариант. Там есть контакты риелтора наберите и узнайте что и как если вам интересно.

    Если не интересно то скажите спасибо из вежливости и ищите дальше.

    Вы начали из себя Шерлока Хомса строить )))

     

    Я не имею никакого отношения к участку который я вам скинул.

    Мой участок выше вашего бюджета.

    По поводу фундаментов и т.п я вам написал что скидываю фото всего массива не только своих 8 соток. Почему то предыдущий фундамент вас не смутил а только последний.

    Вообщем извините что потревожил. Думаю от таких соседей я пожалуй откажусь. А то подозревать постоянно меня в чем то будете ) Желаю удачи в поиске участка вашей мечты )

    Де це я розміщував? Я такого не пам'ятаю. У мене все є.

    А от робить дурнів з усіх оточуючих це не добре. Я лише подивився на світлини в ОЛХ посилання на яке Ви самі дали, кілька днів тому дивився гілку про продаж Вашого дуже нерухомого майна де ці самі світлини. От і виникли сумніви щодо того, що хтось когось тримає за дурнів. Тепер сумнівів вже нема.

    А стосовно мого бюджету, то відкрию Вам невеличку таємницю - ваша ділянка поза бюджетом всіх хто має хоча б краплю розуму, що яскраво видно з гілки.

    • Лайк 1
  20. о Боже ))) я еще дерево соседское сфоткал и озеро общественное.

    Во первых это моя ветка и что считаю нужным то и размещаю.

    Во вторых тут до этого было много "умников" которые считали участок(участки) болотом без дороги и т.п фундамент соседа показывает что что люди строятся и не боятся что теоретически доказывает что "умники" ошиблись.

    И в третьих я показываю потенциальному покупателю максимальное количество информации виртуально. И что фундаменты есть, и что дорога отсыпана боем кирпича, и что вода не стоит на участках, и что движение есть и что природа отличная и Киев рядом. И это мое право! А не как обычно - "продам ділянку 10 соток 1 тыс дол село зайцеве" ))))

     

    Оце я й дивлюсь що як завжди - продам ділянку невідомо де ось світлини ділянок сусідів. Електрики нема й не буде, газу також, вода є, але на грунті, дорога буцімто є, але це до зими бо по болоті насипали сміття і назвали це дорогою. Але грошей дуже бракує і тому продаю за мільйон, а хто не згоден, той нетямущий злидень.

    Доброго Вам продажу. Мені буде цікаво подивитись на цю гілку років за п'ять. Яка ціна тоді буде.

    • Лайк 1
×
×
  • Створити...