Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

pdf

Пользователи
  • Публікації

    173
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача pdf

  1. Мені ДТЕК відповів на мій запит, який я писав 07.07.2024 одразу на всіх на НКРЕКП, МінЕнерго, АМКУ..... Так от, вони роздрукували мій ПТР (Паспорт точки розподілу) і там не було зазначено, що в мене було офіціально введено в експлуатацію електрокотел. Всі документи, яки видавала Київобленерго мені в 2018 році (а це дозвіл на ЕНО, Проект ) у ДТЕК немає. Але коли я писав їм, то я надавав скріні всіх документів що в мене є. Тому вони написали, що зважаючи на те, що я надав їм копії документів, вони внесли в ПТР електрокотел і передали ПТР до Киівобленерго. Мораль басні такова - ідіть в ДТЕК і перевіряйте свій ПТР. Я відчуваю, що ДТЕК випадково потіряв дані усіх, хто має електроопалення.
  2. Історія має продовження - Обленерго мовчить, хоча вони відповідальні за тарифи. ДТЕК мовчки викатив мені рахунок на суму 921,48 грн з прміткою "ПОСЛУГА З ОГЛЯДУ ЕЛЕКТРООПАЛЮВАЛЬНОЇ УСТАНОВКИ ЗА ІНІЦІАТИВОЮ ЗАМОВНИКА". Хоча я нічого не замовляв. Вони ще й вирішили заробити на цьому. Битва продовжується. Я написав, з якого хєра я маю платити штуку гривень, надайте законодавчі підстави, на основі яких ви вирішили в мене щось перевіряти чи вважати дозвіл на тариф електрооплаення не дійсним. Чекаю відповіді від ДТЕК Таке враження, що вони втратили базу даних і зара намагаються перевіряти, але за наш рахунок.
  3. Чесно кажучи мені вже набридла ця гра з ДТЕК та Обленерго. Пишу в ДТЕК - вони відсилають в Обленерго. Пишу в Обленерго, вони відсилають в ДТЕК. Я написав листа в Кабмін, АМКУ, Міністерство енергетики та Держспоживслужбу. Хай розбираються хто і шо має робити при поверненні тарифу Електрооплаення та хто має виконувати постанови Кабміну.
  4. Знайомий сказав. Тому я й перепитую у вас, у тих хто підключив зелений тариф. А ви не можете ні підвердити, ні спростувати.
  5. Ца правда, що ДТЕК виставляє по 100 грн кожен місяць зі всіх власників СЕС ? Правда не знаю за що, просто що ти маєш СЕС.
  6. Якось вмикав в хаті навантаження з ранку до вечора, то й вийшли ці 30 кВт. В мене інвертор Дейе рахував.
  7. В мене підведена потужнсть 15 кВт. 3 фази по 5 кВт ПРосто чи стоїть заморачиватися , бо СЕС не дуже потужна В гарну погоду СЕС виробляє 30 кВт. 15 кВт забирає будинок. Залишок 15 кВт, беру коефіцієнт 0,5 бо не кожен день світить сонце. 7,5 кВт в день х 30 днів = 225 кВт на продажу. Це багато чи мало ?
  8. Доброго дня, в мене невеличка домашня СЕС на 5,5 кВт панелі, та 10 кВт інвертор. Наразі є залишки генерації. Чи є сенс мені зараз робити зелений тариф на оті залишки, порадьте ? Дякую
  9. Если UPS номиналом 1,6кВт, то пусковая мощность у Педролло(1,1) будет около2,5 кВт вместе со смягчителем. Без смягчителя пусковая мощность Педро(1,1) около 5кВт. Поэтому и не стартонул с UPSом
  10. Все вже перевірв тепловізором. Ніде більше тепло не уходить. Тільки через армопояс
  11. Конденсату немає. На другому поверсі завжди холодно. Батареї гріють, але тепло не тримається, швидко уходить.
  12. Привет всем! выскажите свои варианты пожалуйста, как лучше и оптимальнее утеплить армопояс, когде в доме уже сделали ремонт и живут люди ? Я думал про варианты: 1) внутри дома на всю стену сделать пенопласт + сверху ламинат для декора 2) внутри дома срезать гипсокартон сверху от армопояса и до потолка , и заложить стекловату за армопояс 3) снаружи дома снять пластиковые панели под крышей и заложить стекловатой угловую часть Как думаете что будет легче и оптимальнее ?
  13. Так дійсно, пусковий струм зменьшується. Я поставив на свій холодильник Бош ось такий пристрій плавного пуску за 130 грн. Хоч він і призначений для електроіструменту, але цей трьох-проводний пристрій дуже гарно працює з холодильником та насосом Педроло 500 Ват. Але на Педролі-1.1 кВт він згорів. Двох-проводні пристрої за 130 грн працюють тільки з щіточними двигунами, тобто з електроіструментом. Робоча потужність мого холодильника 100 Вт (тобто 0,45 Ампер). Пускова потужність без трьох-проводного пристрою була десь 2,2 кВт (тобто 10 Ампер). Мій бензогенератор ледь не зупинявся в цей момент. Пускова путужність з трьох-проводним пристоєм впала до близько 1 кВт (тобто десь 4,5 А). Бензогенератор взаглі перестав помічати пуски холодильника. Все це робив завдяки цьому ролику на ютуб.
  14. шучу. здесь собрались клоуны и шутники по-вашему ? если не измеряли ли нет такой возможности, так и скажите. чего выпендриваться
  15. Интересует ток. Какой пусковой ток у насоса без ПП, и какой пусковой ток с ПП. Насколько упал пусковой ток с Пп?
  16. Какой мощности ваш инвертор , чтобы понимать, на сколько плавный пуск понижает ток , что инвертор ваш вытянул его?
×
×
  • Створити...