Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Roma_Ok

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Roma_Ok's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. Фогографії зробив, але на них нічого не видно. Спробував схематично намалювати середину котла. Спробую знайти підсоси, можливо дійсно десь нещільно прилягають дверцята.
  2. Зараз на роботі. Буду вдома сфотографую топку і скину.
  3. В тому то і справа, що я й не хочу встановлювати вентилятор. Хоча деякі сумніви були, тому я й почав дану тему. Дякую що підтвердили мої здогадки щодо недоцільного витрачання грошей. На рахунок підсосів, то в мене всі дверцята ущільнені шнуром і здається ніде не сифонить. Іноді таке враження, що природньої тяги не вистачає і грубші дрова не можуть нормально розгорітись. Хоча висота димохода біля 15 м і тяга така, що не можна сірником запалити - гасне.
  4. А автоматику як тоді налаштовувати? А чи вистачить його на об'єм камери згорання 130 л?
  5. В наявності є котел ДАНКО-50Т. Судячи з конструкції, це скоріш за все вугільний котел, але топиться дровами. В конструкції передбачене місце для установки вентилятора для наддуву повітря (п.26 на схемі). Але вентиялятор в такому випадку буде стояти під колосниками і при подачі повітря весь попіл буде підніматись і літати по камері котла, що призведе до непередбачуваних наслідків (можливо). Саме запитання: 1. чи варто ставити в штатне місце вентилятор? якщо ні, то питання 2. чи можна в даному котлі зробити нармальний наддув повітря? P.S. минулу зиму топив без вентилятора і трохи важко природною тягою підтримувати бажану температуру.
  6. Можливо маєте якісь координати де шукати? І ще одне, підкажіть скільки вугілля потрібно на заміну дров. Я так розумію що 1 т вугілля це біля 3 т дров? 1 т дров = 1,6-1,7 м3. Тобто машина дров 5 складометрів = 3 м3 = 1,8 т дров = 0,6 т вугілля. По ціні: машина дров рубаних дубових - 2700 грн., 1 т вугілля 4000-4500 грн., 0,6 т - 2400-2700 грн. Виходить по ціні те ж саме, але з вугіллям менше мороки в плані підкидання. Я правильно рахую чи можливо десь помилка? І ще одне, чи можна мій котел топити вугіллям ДГР 0-200?
  7. Про торфобрикет я знаю. От тільки від нього відходів багато.
  8. Добрий день. Хто може підказати яке вугілля підходить для котла Данко 50Т. Книжка пише, що вугілля кам'яне і антрацит. Але в моєму регіоні (м.Луцьк) такого немає. Шукаю альтернативу. Минулу зиму топив дровами і чуть не пальнувся. На наступну хочу трохи спокою. Інструкція для котла якщо пригодиться Pasport-Danko-50T частина.doc
×
×
  • Створити...