Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ramzes2

Пользователи
  • Публікації

    34
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ramzes2

  1. Будувався з СБК 2НФ блоків, ніяких нарікань. Про більші блоки нічого не скажу.
  2. Ще можна СБК розглянути, вибір ще ускладниться
  3. В них в правилах явно прописано, що в такому випадку сума власних коштів в покупці не враховується. Тобто вертають 35% лише з кредитних коштів.
  4. Наскільки я зрозумів правила, ще можливо зняти гроші готівкою з кредитної картки, і ними розплатитись за товар. Але я так не пробував, треба в консультантів IQ Energy взнавати. Та і у банків велика комісія за зняття готівки.
  5. Останній час користувався кредитною картою аваля. Із мінусів - у Аваля високий відсоток на зашилок по кредиту - вроді 54% річних і додатково 0.7% страховка в кінці кожного місяця. ОТП працює тільки з ОСББ
  6. Спокійно, в мене немає ніяких претензій до ДАБІ Чернігова, я з Черкас. А по самому питанню - пошукав аналогічні рішення, написав позовну заяву і вже маю позитивні рішення першої і апеляційної інстанції.
  7. На двері ще не робив. Можливо у вас є інструкція до дверей, там має бути сторінка з технічними характеристиками.
  8. Я спочатку погашав кредит частково, а повністю погашав вже після отримання наступного листа: Це ще не підтвердження гранту, його можна ще місяць чекати після цього листа.
  9. OTP більше не даватиме компенсацій по iq energy для нових кредитів від 1 жовтня. www.iqenergy.org.ua/news/otp-bank-suspends-new-loans-2018-09-28
  10. Наскільки я зрозумів, об'єктом інспектування був "Управління планування та архітектури Департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради", а не моя ділянка.
  11. Я не знаю, як проходила перевірка і чи приходив хтось на ділянку, про цю планову перевірку мене ніхто не повідомляв. Була лише одна перевірка від ДАБІ в 2016 році, після повідомлення про початок будівництва.
  12. Схоже я не один такий: Держархбудінспекція скасувала дію 274 рішень прийнятих уповноваженим органом містобудування та архітектури міста Черкаси www.dabi.gov.ua/derzharhbudinspektsiya-skasuvala-diyu-274-rishen-pryjnyatyh-upovnovazhenym-organom-mistobuduvannya-ta-arhitektury-mista-cherkasy/
  13. Нам не хотіли видавати будівельний паспорт в 2016 році з цієї причини. Після постанови суду видали. З якої причини скасували зараз - мені не зрозуміло.
  14. В новому генплані міста на території ділянки запланували зелену зону. Ділянка під будівництво була виділена раніше, ніж прийнятий новий генплан.
  15. Сьогодні отримав листа від департаменту архітектури та містобудування, що мій будівельний паспорт скасований. РІШЕННЯ Мною, головним інспектором будівельного нагляду відділу нагляду за діяльність уповноважених органів з питань архітектури та містобудування Ільченко І. С, під час проведення планової перевірки на обєкті нагляду встановлено, що будівельний паспорт забудови земельної ділянки від ..., виданий ... , прийнято з порушенням вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності п.1.4 розділ І, п.2.1 розділ ІІ "Порядку видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки" ... Враховуючи зазначене, прийнято рішення про скасування дії будівельного паспорта забудови земельної ділянки. Будівельний паспорт отримано в 2016 році після постанови суду. Цитата з постанови: "Визнати протиправними дії Департаменту архітектури, містобудування та інспектування Черкаської міської ради в частині відмови видати ... будівельний паспорт на земельну ділянку по вул ..." Щось конкретніше зможу взнати вже після вихідних. Яка може бути реальна причина скасування? І що мені зараз робити?
  16. Підскажіть, чи потрібно робити армопояс для пустотілих залізобетонних плит перекриття? Стіни товщиною 380 мм з 2нф СБК. Спитав на сайті СБК - прислали документ з типовими рішеннями, сказано що армопояс робити для стіни з велифокорматних блоків, про 2нф нічого не сказано. На форумі тут теж однозначної відповіді не знайшов.
  17. ramzes2

    Ружинська цегла

    Хочу взяти Ружинську цеглу М125 на цоколь. Чи є в когось досвід будівництва з цієї цегли?
  18. Де можна придбати цеглу червону повнотілу М125 з доставкою в Черкаси?
  19. Геологію зробив в "Гільдія Інжиніринг"
×
×
  • Створити...