Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вячеслав63

Пользователи
  • Публікації

    4 869
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Вячеслав63

  1. Ні. Категорично. Скільки сотень тисяч українців вбила раша? А скільки в них родичів? Грузини, до речі, переважною більшістю (69%) називають головним ворогом рашу. Більшість грузинів вважають Росію ворогом для своєї країни www.unian.ua/world/gruziya-ta-rosiya-ponad-polovina-gruziniv-vvazhayut-rf-svojim-vorogom-12702747.html Тут тільки питання, чому у владу вибираються прокремлівськи сили і як підраховують голоси. Ці сили, можливо, добре маскуються і ведуть дієву пропаганду.
  2. Ви при своєму розумі? Який, на хрін, Бойко? Може ще Медведчук? У будь-кого, хто якось пов'язаний чи симпатизує раші, немає шансів. Це ж і була ціль кремля, щоб Україною правив кацапофіл.
  3. Руськоязичні українці - то оксюморон. Хоча, демократичні цінності, мабуть і полягають в тому, щоб толерантно відноситися до різних неприродніх відхилень.
  4. Ні, це просто наслідки колонізації. Невістка з Дніпра, до цього часу розмовляє з онукою російською, хоча прізвища її батьків - Ткаченко і Хрущ. Радной руській? В сина це друга жінка. Перша була відмінницею, аспірантуру закінчила, а ця - як каже син, повна протилежність. Онука хоче розмовляти, як її мама. Жінка, коли була у сина в гостях, побувала на корпоративі для дітей на його роботі і була приємно здивована, що співробітники сина спілкуються виключно українською. І між собою, і з дітьми. І, діти, звісно, теж спілкуються українською. Онука теж вимушена спілкуватися з ними українською, але ж вона бере приклад з несвідомої мами. Років зо 3 назад, коли онука приїжджала у гості, у нас дозріли кавуни. Вона попросила "арбуз". А я їй кажу - "а у нас арбузів немає, тільки кавуни" і не дав їй нічого. Наступного дня вона вже каже - "дай мені кавун". Я ще перепитав - " може арбуз?" "Ні" - каже - "кавун". Отака вона - "насільствєнная" українізація. Україноненависники, не сподівайтеся - відкату назад не буде.
  5. А хто їх сюди пустить? Оці Ахмєтови, Коломойські і їм подібні добровільно поступляться місцем під сонцем? Чи наші латифундисти продадуть землю? От вони і є справжні бенефіціари розподілу багатств України. При Ющенку західний бізнес багато інвестував і заходив в Україну. Але тут його тупо кидали, рейдерили, лишали можливості захистити свої права в судах. Регіонала Святаша всі пам'ятають? Як він взяв 50 млн. доларів у французському банку і не віддав. Так французьский президент Саркозі (якщо не помиляюсь) звертався по цій справі до Януковича. А той сказав, що він не може ніяк впливати, бо у нас суди незалежні. "Слідство встановило, що екснардеп використовуючи свою політичну посаду фактично керував однією з найбільших в Україні бізнес-структур із продажу транспортних засобів. Група підприємств налічувала понад 90 юридичних осіб, він отримав від банку кредитну лінію у сумі 50 млн доларів. Підозрюваний передав у заставу банку близько 200 об’єктів нерухомості та корпоративні права як забезпечення можливості повернення кредитних коштів. Однак, після настання терміну, він використав свідомо підроблені документи та переоформив майно на інші підконтрольні йому суб’єкти підприємництва. Експертиза підтвердила, що завдано збитків на суму 1,1 млрд гривень." espreso.tv/eksnardepa-svyatasha-suditimut-za-posyagannya-na-teritorialnu-tsilisnist-ukraini-ta-shakhraystvo
  6. Більшість із "Небесної сотні" - свободівці. З 2014-ого - добровольці на фронті, в тому числі і керівники партії. Воюють на найважчих ділянках фронту. Яка дудка кремля, невиправний порохоботе? Може і Майдан був під дудку кремля? Чмошники - це такі от як ти, які обпльовують українських націоналістів.
  7. Взагалі, що дивного в тому, що значна частина мешканців Донбасу підтримала рашу? Етнічних кацапів (понаєхавшіх та їх дітей, онуків) там було близько 40%. А ще "руськоязичні" манкурти. Чоловік двоюрідної сестри зі Сніжного (родився в Запоріжжі) розказував мені, коли приїжджав за українською пенсією в Полтаву, що сам хотів поїхати допомогти Гіркіну-Стрєлкову в Слов'янськ, надивившись рашитського ТБ. І кількість прихильників раші, по його словам, була десь процентів 60. По цифрам все сходиться. А за Крим нічого і балакати. Там етнічних кацапів (понаєхавшіх) ще в 19-20 столітті було більше ніж вдвічі, порівняно з українцями. Імперія заселяла своїми громадянами завойовані території, п'яту колону ніхто не відміняв.
  8. .Ці маніпулятори - такі маніпулятори. Патріоти залишилися після 2014-ого на Донбасі і отримали днр-івські, а потім російські паспорти. По ходу, найбільший форумний патріот - Потрошитель. Ще був Костянич, але того добре забанили.
  9. Ну, от бачите який патріотизм у команди "сивочолого". Такі вони, випускники московських університетів. Плітки про форумчан не треба розказувати, форумчани самі про себе все розказують в своїх постах. У вас, чомусь, як і в будь-якого порохобота, критика сивочолого сприймається, виключно, як підтримка діючої влади. Але, ви, мабуть, не прочитали пост товаріща Вінсола про мої політичні уподобання - "почитатель долбоебов-националтстов". Я давній прихильник "Свободи". Що ви маєте проти "Свободи"?
  10. Немає причин йому не довіряти -
  11. І як вам таке в голову прийшло? Особливо, дивлячись на "розумних" людей на цьому форумі, які дбають, передусім, про свою шкуру і кишеню. І, що цікаво - частенько вони і підтримують "бариг". Бо "бариги" нічим від них не відрізняються, тільки ще нагліші і цинічніші.Правда, пропаганда і піар там на висоті. "Неокрєпшіє уми" тільки так ведуться. "Користь держави", ага. Ахмєтов теж колись казав, що треба піднімати зарплати, рівень життя, щоб підвищити "вартість" України. Ви б йому повірили (карточному каталі)? Чи є погані і хороші олігархи і "ето другоє"?
  12. Навпаки, це в Корчинського довгі, у Стерненка хвилин на 10..
  13. Подивившись це інтерв'ю, я б не розглядав тільки москальський слід -
  14. Заява ВО «Свобода» щодо вбивства Ірини Фаріон 19 ЛИПНЯ 2024 19 липня 2024 року у Львові вбили Ірину Фаріон. Цей злочин вигідний московії і без сумніву здійснений нею. Це їхня споконвічна тактика – фізично винищувати українську еліту. За українську мову москва стріляє у скроню. Чому це стало можливим? Бо за два з половиною роки з початку повномасштабного вторгнення московії не було проведено докорінного очищення влади. Навпаки – ворожа агентура та їхні посібники досі вільно почувають себе в Україні. Істоти, які обіймали високі посади, наближали цю війну та робили все, щоб Україна в ній програла, спокійно чекають московських «асвабадітєлєй». Десятки з них досі у парламенті. Московський патріархат не заборонений і продовжує працювати в інтересах московського агресора. Натомість питання української мови та української ідентичності відсунуто на задвірки. Більше того, п’ята колона відкрито атакує. Усі ж пам’ятають цей фарс зі звільненням Ірини Фаріон з Львівської політехніки… Вбивство Ірини Фаріон здійснено за наказом москви незалежно від того, який виродок безпосередньо його виконав. Правоохоронні органи мають знайти і покарати виконавця цього злочину. Українська влада має відкрито назвати замовника – московію. Треба повністю нейтралізувати московську агентуру, в які б шати вона не вбиралася, заборонити її організаційні структури, знищити її фінансову та матеріальну спроможність. Пресслужба ВО "Свобода"
  15. Отут не згоден. Арестович сам свою репутацію вбив.
  16. Далися вам ті квартири. Звичайна бізнес-схема. На етапі забудови купляють декілька квартир, щоб потім продати подорожче. Три - то ще й мало. Навіть, якщо припустити, що Притула щось там нацарьовує? Це, що - привід не донатити на ЗСУ? Ви цього добиваєтеся? Чи це вперше, що у нас щось привласнюють власники фондів, банків? Чи на цьому фоні ви хочете якось возвеличити свого кумира, на якому клайма ніде ставити? Ніхто нічого не забуває. Все в пам'яті. Підвищення ціни цукру влітку 2005-ого з 3 гривень до 5 повік не забуду. Барига.
  17. Те, що етнічні росіяни спілкуються російською мовою - природньо. Те, що вони захищають Україну - слава їм і повага. Але, те, що українці не знають своєї рідної мови і не хочуть нею спілкуватися - ганьба. Ваш російськомовний земляк Беспалий каже, що в своїй частині він спілкується вже українською. Було б бажання.
  18. Ну, не знаю. Я хоч і виступаю проти Порошенка і його політичної сили, але щоб ненавидіти? Світ же не чорно-білий. В Порошенка є позитив і негатив. Для мене він набагато кращий, ніж Ахмєтов з його партією регіонів. Політичні опоненти - не вороги, доки вони не починають працювати на ворогів держави. Ненавидіти треба кацапів, а не українців.
×
×
  • Створити...