Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

NN5

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача NN5

  1. Добавлено через 3 минуты Спасибо за ответы как этот распор устранить?...
  2. Доброго вечора, шановні! Допоможіть, будь ласка, розібратись, що робити з наступними проблемами: 1. внутрішні стіни/перегородки відійшли від основних стін - будівельники не зв"язали блоки (фото 1,2) 2. в углах мансарди в газоблоку пішли тріщини (верхній пояс залитий під 2хскатну покрівлю тільки на 2х стінах) (фото 3,4,5) 3. від перемички вікна пішла тріщина в ГБ (фото 6) 4. над аркою тріщина в ГБ (фото 7) Підкажіть як полікувати такі косяки і наскільки це критично? Дякую!
  3. Доброго вечора! Допоможіть, будь ласка, з контактами. Ми викликали в Києві 2х майстрів: 1й сказав, що потрібно повітря викачати - не допомогло. 2й сказав, що насос потрібно замінити на більш потужний - поки що не купували. Жоден з викликаних майстрів не знав чи правильно підключена підлога взагалі( Дуже надіюсь на Вашу допомогу. Потрібен спеціаліст, який зміг би налаштувати систему. Дякую!
  4. Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, майстра в Києві, котрий міг би налаштувати систему. Буду дуже вдячна за допомогу. Дякую!
  5. Дуже дякую за коментарі. Ви підтвердили наші сумніви. Майстер перекрив нижній кран і сказав що в такому положенні повинно працювати. Але працює погано (тільки найкоротший контур),до того ж якщо відкрити нижній кран, обратка з батарей іде в колектор Тп. Будемо просити майстра перекинути трубу перед насосом.
  6. Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, що так/не так в підключенні теплої підлоги? Фото додаю. Дякую
  7. Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, що так/не так в підключенні теплої підлоги? Фото додаю. Дякую
×
×
  • Створити...