Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

lizardfrozm

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

lizardfrozm's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

4

Репутація

  1. Це тому що я от такий зробив топозйомку, геологію, архпроект, конструкції, підготував всі документи згідно закону, приніс їх в КС архітектуру а в ній мені невідомі люди, невідомої кваліфікації і профілю кажуть що якщо хочете будуватись платіть 1280.
  2. 1280 грн просить взагалі якась інша компанія яка орендує у райради приміщення. Йдіть до архітектора і подавайте документи. Якщо не захочуть брати просіть письмову відмову. Ми "уговарювали" годину. Документи прийняли. Бо насправді вони не мають права не прийняти ;). А те що у них нема людей це їх проблеми. (1280 дерибаниться на всіх тому для чого наймати лишні роти?) А топозйомку я робив одразу після купівлі ділянки. (хоча вона не є обовязковою для подачі на буд паспорт)
  3. В К-С районному відділі містобудування вас направлять в 10 кабінет, де сидять працівники архбюро, які запропонують вам підписати договір про збір документів (які ви їм маєте надати в більшій кількості ніж потрібно для будпаспорта) та оплатити 1280 грн. Якщо підписуєте договір то фактично добровільно погоджуєтесь подарувати їм гроші. Згідно з законом відділ містобудування має зробити вам будівельний паспорт безкоштовно та в строк 10 днів, або надати аргументовану відмову в цей же строк. zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0902-11 Не платіть, давіть на них. (на відділ архітектури та містобудування)
  4. А чому ніхто не скаржиться на Києво-Святошинську архітектуру в НАБУ, Покуратуру і антикор? Тут на лице корупційна схема - створено Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро при головному архітекторі Києво-Святошинського району та всіх хто йде за безкоштовною послугою направляють туди. Хто відмовляється - заставляють робити їх роботу (створення схеми забудови, узгодження червоних ліній, викопіювання там всякі і тд) та сунуть палки в колеса Ми маємо "жити по новому" а такі от мудаки на місцях сидять на потоках. І не реформуються. Думаю чим більше буде скарг і заяв в правоохоронні органи тим швидше ці схеми разом з відділами ліквідують а їх послуги передадуть ЦНАП як це уже в інших регіонах.
×
×
  • Створити...