Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

hyzhak

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача hyzhak

  1. Сьогодні вже 1 Вересня. Чи були якісь рухи від ДТЕК по договорам на підключення? В мене вже вийшли строки, але зі мною ніхто не зв'язувався...
  2. ви маєте на увазі оцей пункт? Відомості щодо встановлення точки приєднання (межі балансової належності електроустановок замовника та ОСР) на території земельної ділянки замовника (ЗАПЕРЕЧУЮ/НЕ ЗАПЕРЕЧУЮ)
  3. У нас с мая подана заявка - договор уже подписан и оплачен месяца два назад. статус заявки на етапі відведенні землі.
  4. отлично. сегодня біл на участке. обленерговские столбі стоят ві сами подавали документі на подключение или у кого-то заказівали?
  5. на сайті ДТЕК написано: наскільки я розумію мова йде про 300 метрів від місця підключення до найближчого стовба електромержі, а не до трансформатора. чи я не правильно розумію? якщо правильно, то на полі ніде не має місяця де буде більше 300 метрів
  6. у меня там участок, но не строюсь ибо нет електричества. взять можно только от частного трансформатора, но нужно еще ставить столбі и тянуть провода. мне насчитали за єто дело более 10к$. стройку отложил до лучших времен.
×
×
  • Створити...