Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Гончарук ААА

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Гончарук ААА

  1. Всім доброго дня, підскажіть будьласка, вибираємо ламінат, сподобавсяДУБ ТІРОЛЬ БІЛИЙ LA046LV2 ламінат фірми WINEO(в магазині хата ламінату) що можете сказати про даного виробника??? який краще розмір брати? є 1288*160, 1380*246, і 1845*195??? яку краще підложку вибрати щоб було тепліше???? я схиляюсь до підложки з пробки 3мм.. (підлога бетонна стяжка поверх 5см пінопласту)
  2. варіант з адіплатом як на мене дорожчий, а якщо обробити поверхню грунтом SILTEK Contact Е-105, а потім зробити стяжку за допомогою сілек F-35, то така комбінація може мати місце???
  3. 1м ширина, щебінь 20см висота, потім 15 см бетону з арматурою й перемичками через 2м, без гідроізоляції, ось і весь пиріжок. до будинку градуси 2-3, по довжині "разуклоннка" є вода вниз стікає, але в будьякому випадку частина йде до будинку. облицювання не планується.
  4. Доброго дня, заливали відмостку, і з одного боку будинку нахил вийшов не від дому а до дому.... як вийти з даної ситуації??? потрібно робити стяжку щоб створити нахил від будинку...як її краще зробити щоб вона трималась бетону і післ зими не потріскалась????
×
×
  • Створити...