Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Svjatoslav.H

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Svjatoslav.H

  1. ну так площадь кухни 12 м. квадратных, вроде тех самых 3 на 4, ну или я не понял что имелось ввиду. хочется пространства... а комнат и так достаточно... 2е взрослых и 2е детей Добавлено через 1 минуту что в ней плохого? хотелось конечно 2х скатную, но что-то она туда явно никак не вписывается =( Добавлено через 2 минуты це вже прийнято, будемо трохи переплановувати, дав завдання// а толку? там дорога з 3-х сторін, немає особливої різниці в садку перед хатою чи за хатою, все рівно при дорозі =)
  2. Всем добрый день! Долго вынашивал идею проекта, был найден проект дома который был взят за основу и соответственно доработан. Сам проект: Примерное размещение на участке www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=204673&page=2 Заранее спасибо за советы и критику!
  3. В даному варіанті ворота можна поставити відсувні, якраз ховати їх між гаражем та забором. + перед гаражем можна зробити площадку. Септик переніс (там він планувався з самого початку)
  4. ну там не так просто, старий будинок стоїть на разі. =( Добавлено через 5 минут як на мене сауна + альтанка + мангал - зона відпочинку, чи ні? Тут сперечатись не буду, але вважаючи що там всього кілька метрів, то руки не відсохнуть. Від всяких супермаркетів буває і більше тягнеш, як припаркуєшся десь далеко =)) Дякую!
  5. Питання тоді таке, якщо не 5 метрів, то яка мінімальна відстань, щоб тиск грунту був без наслідків, якщо септик буде з колодязних кілець?
  6. Оооо.. цікаве трактування... а які норми при таких трактуваннях? Свердловина не варіант ((( вода не дуже, нпотрібно метрів 60+ З таким точно не поспориш =)
  7. Доброго дня! на стороні де планується гараж, стоїть дачний будинок від межі ділянок 5-6 метрів А якшо не посувати, чим карають? На малюнку зображений септик. Можливе його таке розміщення? І чи можливе розмічення криниці, так як на схемі?
  8. Всем добрый день. Имеется земельный участок 6 соток, почти прямоугольной формы 18 х 31. На данном участке, на текущий момент находится только деревянный домик до 10 м2 (приблизительно на месте предлагаемой сауны, на прикрепленной схеме) Участок ровный не огражденный. На схеме нарисованы деревья, которые растут на текущий момент, с пометкой "Р" - будут срезаться. Колодец будет копаться через неделю, потому необходимо определиться с ним в первую очередь. Размещение дома в текущем месте - обязательно! Размер приблизительный, так как определяюсь с проектом. Прошу советов и критики по размещению. Заранее спасибо.
×
×
  • Створити...