Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Масаж Львів

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Масаж Львів

  1. Масаж у центрі Львова (біля Митної площі) : -класичний лікувально-профілактичний (від пальців ніг до голови) 1,5 години масажу - 250 грн; -моделюючий тіла (антицелюлітний+лімфодренажний) 1,5 години масажу - 250 грн; -масаж обличчя (проти зморшок), шиї, рук та зона декольте 1 година масажу - 170 грн. Смачний карпатський чай після масажу. Подаруйте собі та своїм близьким здоров'я. Можна подарувати коханій, матері, сестрі на День Народження, Новий рік чи інші свята подарунковий сертифікат на курс масажу. Тривалість масажу від 1 години 30 хвилин до 2 годин. З Понеділка по Суботу. З 7:30 ранку до 21:00 вечора. Якщо є питання - пишіть в приватні повідомлення, з радістю відповім.
  2. Я переїхала у Львів місяць тому. В мене є люди на масаж, але поки не багато. Шукає нових, кому подарувати здоров'я та сил.Масажний кабінет гарний, приємна атмосфера Якщо є питання - пишіть в приватні повідомлення, з радістю відповім. Фото додам пізніше.
  3. Масаж у центрі Львова (біля Митної площі) : класичний (від пальців ніг до голови) 1,5 години масажу - 250 грн; моделюючий тіла (антицелюлітний+лімфодренажний) 1,5 години масажу - 250 грн; масаж обличчя, шиї, рук та зона декольте 1 година масажу - 170 грн. Подаруйте собі та своїм близьким здоров'я. Можна подарувати коханій, матері, сестрі на День Народження чи інші свята подарунковий сертифікат на курс масажу. Тривалість масажу 1 година 30 хвилин.
  4. Добрий день Масаж у центрі Львова (біля Митної площі) : класичний (від пальців ніг до голови) 1 година масажу - 200 грн; моделюючий тіла (антицелюлітний+лімфодренажний) 1 година масажу - 200 грн; масаж обличчя, шиї, рук та зона декольте 1 година масажу - 170 грн. Подаруйте собі та своїм близьким здоров'я. Можна подарувати коханій, матері, сестрі на День Народження, Новий рік чи інші свята подарунковий сертифікат на курс масажу. Є сертифікат. Тривалість масажу від 1 години до 1 години 30 хвилин.
×
×
  • Створити...