Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

AndryG

Пользователи
  • Публікації

    220
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

Відвідувачі профілю

2 274 перегляда профілю

AndryG's Achievements

Местный

Местный (7/13)

  • Популярность
  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

106

Репутація

  1. Група в телеграмі групових покупок на алібаба. Зараз збирається команда саме на корпуси (mason-280). t.me/lifepo4_ua/15444 ___ P.S. Ооо! І на банки новий набір відкрили!
  2. Ой, відосик! Дякую. Я так зрозумів, що там М6 клеми.
  3. Вікна звільнили стіну - повертаюсь до штукатурки. Лазер каже, що вгорі стіна завалена до шести-семи см. Не полінуюсь набити вгорі сітку. Дам ніч просохнути нижньому шару. А ще є у мене мішок минулорічного клею поточного. Може його додати у набризк щоб збільшити адгезію? Порадьте, будь ласка, що небудь. Останнього разу робив стіни у ванній - наступного дня відвалився шматок. Настрій зіпсував конкретно він. Обстукав всю хату, знайшов ще дзвінкий шматок біля вікна. Звук різної тональності, але ж і стіни цегла з піноблоком намішані. Заспокоїв себе, що висить штукатурка не один місяць вже і дзвінких звуків не було більше. Тепер останні стіни сцикотно і починати, бо не зрозумів причини конфузу у ванній.
  4. Все так, @dred1717, і зробив. Внизу опори на рівні підкладок глухаря і по краях стулок. По боках опори потрібні для стулки, бо вона висить на вертикалі і переконує раму. Тому поставив опору внизу зі сторони завісів і по діагоналі. Може комусь буде корисним. Я би рік тому був би у захваті від таких фоток, а як ще знаючі люди вкажуть на помилки, то взагалі вогонь
  5. Вазелін? Не подумав. Пакети витягую, бо раму тупо не підніму. І шкода буде, як вона тяжка вивалиться на вулицю. Клин + клин = підкладка. Бачив такі на ютубчику і собі замовив. Дякую за ваші зауваження і підказки.
  6. Як виявилось, навіть у глухарі є простір для помилок :))) До речі, як забити штапік в імпост, щоб його не вигнути? Є якісь прийоми чи просто обережно забиваємо без фанатизму і, як доведеться, назад трохи стукаємо його?
  7. Екватор - четверте із сімох вікон стоїть на своєму місці. Залишилось дочекатися з роботи "оператора пилососу" і набити дюбелі. Останнього разу, коли я тримав пилосос і дриль, все закінчилось зашитою губою. Вчора звернув увагу, що підкладка під склопакетом якось не так стоїть. Почав придивлятись - точно! я ж на малюнку бачив, що у неї різної висоти борти. Виставив все рівно і... а як у попередньому вікні я їх поставив? Начебто нічого не заважало, але уваги я на них не звернув. Доведеться розкрити і перевірити. А ще прийшло розуміння (я так думаю) що таке установлені і опорні колодки. Виявляється рама вікна ніфіга не жорстка - вона із пластику і грає і різні боки від найменшого зусилля. Тому спочатку виставляю нижній край по горизонталі. Середню опору треба вставляти не просто із зусиллям - рама під вагою імпосту вже прогнулась -, а варто підважити її трохи, поставити клини і проконтролювати по лазеру, що не було провисання чи горба. Потім внизу розпираємо раму у отворі клинами щоб сиділа міцно і не ворушилася. Далі ставимо міцно клини у верхній частині, контролюючи вертикальність імпосту. Коли пацієнт міцно зафіксований, можна переходити до установки опорних клинів: внизу біля завісів і по діагоналі. 150мм від внутрішніх кутів. З клинами цими теж довелось трохи погратись. Широкі клини - доводиться підрізати по ширині, щоб залізли в середину рами між ребрами. Знімати установчі клини після закріплення пластин. В рекомендаціях рехау опорні колодки малюють на рівні підкладок у глухому вікні і по краях зі стулкою. А як бути коли вікно з одним і другим? Я так розумію, що треба ставити чотири опори: глуха половина під підкладками склопакета, під імпостом і на краю де завіси. Але посередині тоді дві опори виходять поруч. Може воно зайве? А як зайве, то де залишити: під імпостом чи склопакетом?
  8. Залишилось знайти заглушку або надрукувати і можна ліпити туди що завгодно! Тепер точно можно модульну залізяку замовляти.
  9. Підшукав для слаботочки шафу. Раніше такого не вибирав, на що звернути увагу не знаю. Поділіться думкою, будь ласка, як вам? Обрав цей по ціні і наявності полички epicentrk.ua/shop/shafa-gear-serverna-nastinna-z-polytseiu-9u-19-530x400x450-mm-chorn-gwmsn-9u.html Буде панель 1U для шістьох плінтів. На десяток (максимум-максимум) точок ethernet шкода витрачати цілий юніт. Думаю, може взяти заглушку і нарізати отворів під подулі, а залишок піде на інші якісь потреби (збочення ще те, правда ?)
  10. Риторичне питання до самого себе. Нахіба ти склопакет із стулки вийняв? :))))
  11. Хз як так робити можна було дах. Тепер треба зняти обришітку, покласти мауерлат (який розміром?) доточити крокви і зробити винос, (на скільки?)щоб нормально утеплити можна було. Як встигнути у цьому році, то пізньої осені можна буде утеплювати перекриття...
  12. Як здорово, що я прочитав обидві ваші відповіді відразу. Про підвіконня я не переймався: сантиметр там є і мені здалося достатнім. А ось для відливу лишилось кілька мм. Заспокоїв себе, що так буде тепліше і герметик наше всьо )
  13. [u]Два[/u] три дні і перше вікно [u]встановлено[/u] не випадає з отвору Приліпив на клей пошкрябаний 20мм екструдер. Довго грався з клин'ями, які широкі щоб залізти у паз між гребенями профілю і завузькі, щоб обпертись на гребні по обидва боки від пазу профілю. Додумався зробити один коли вужчим - допомогло. А ще з переляку взяв завеликі клини (150 мм 20мм) і тепер обрізаю кожен до 100мм. Стрічка паронепроникна змусила чухаити голову: нахіба на стороні до профілю клей з обох боків? А ще загубив посилання на велику статтю з поясненнями правильного розклинювання рами. Поправте, будь ласка, якщо помиляюсь. Вікно з однією стулкою. Опори три штуки: під стулкою на краю, під імпостом, глуха частина - на рівні опори склопакета. По боках: внизу на боці стулки і вгорі по діагоналі по 150 від вн. кута рами. Вірно? Шукаю виконавців перекрити дах з переробкою нижньої частини крокв. Крокви поставлені по дурному - без замісу і неможливо нормально зробити утеплення. Шифер місцями тріснув, тече по цвяхах да і взагалі він своє відлежав вже. Знайомий знайомого порахував ціну роботи: як з тобою вдвох робити, то ра*** 50% і це тобі обійдеться в 160'000.00 грн, додай невраховані роботи ще 6'000.00 і аренда лісів 10'000.00 Від озвученої ціни я трохи... та нє - не трохи ... ошелешено-спантеличений. Скажемо так.
×
×
  • Створити...