Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Romaniv_24

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Romaniv_24

  1. Romaniv, либо Вы что-то не поняли, либо передайте хлопцам з стэнду - что они профаны полнейшие в каминах. Режим тления - и водная система - понятия полностью несовместимые. Даже вредные для таких систем. И в таком режиме НИКОГДА в любой топке не будут стекла и стенки чистые.

    Уважаемый Михаил! Вы немного предвзято относитесь даже ж новичкам форума. Благодаря Вашим и другим постам я все понял отлично. Быстрый переход топки в режим тления - это показатель управляемости любой топки. Ни это ли главное свойство топки в аварийном режиме - при отключении света, при избытке теплопродукции, завоздушивании и т.п.? Чем быстрее, тем лучше - 30 сек. отличное время. И никто не позиционирует тление как один из штатных режимов работы. При этом топка управляется ручной или автоматической заслонкой подачи, а не отсутствующим шибером. Где-то так.

  2. Он (Misha_k) ведет тут работу по просвещению людей, если бы не было тут этой информации, та даже на этом форуме было бы больше разочарованных в своих каминах людей.

     

    Велике дякую провідним форумчанам за те, що вже впродовж двох місяців не можу підібрати топку для свого будинку))). Ще у липні за порадою майстра шукав кращу ціну на Краткі Олівію і натрапив сюди. Далі була еволюція: Інвікти, Лаудель 700, Тарнава, Довре 2180 і нарешті Йотул І570. Саме останній я готувався замовити ще позавчора... поки не потрапив на виставці у Львові до стенду Гаврилів&Sons. Ще з форуму я зрозумів, що водяна роздача тепла за наявності готової газової системи опалення є оптимальною, але все здавалося надто складно - і зав'язатись у систему далеко (8 м, а ременти фініш, і треба акумулятор тепла за 1 000 Є, і взагалі - може бахнути))). До честі хлопців на стенді, все пояснили на своїй інсталяції: топка С500, обмінник, 4 батареї - вогонь горить, батареї гарячі. Хвилин через 10 я, як медик, знайшов там велике і мале коло кровообігу, селезіну (депо - бачок над топкою) і все стало зрозуміло. 8 метрів по гаражу - це зовсім небагато, а відкрите коло топки знімає всі ризики. Щодо топки: звісно, полум'я не грає як в омріяному Йотулі, але теж горить гарно, чисто і повністю. Регулюється автоматикою та вручну. Переходить у режим тління за 30 сек. Скло та стінки практично чисті. Реально загорівся бажанням поставити таку систему - Йотул на паузі.

    Стосовно самої виставки. Головні площі займають твердопаливні котли у різних модифікаціях, хоча тема значно ширша - будівництво. Є електрообігрів та альтернативні джерела. Все українське, більшість брендів чую вперше. Всі хваляться високим попитом, чергами у замовленнях та на встановлення. Так от, на фоні всіх оцих холодних, незадіяних конструкцій стенд Гаврилів&Co виглядає живим і в прямому розумінні теплим)). Поки ніхто не попаде на цей форум, то буде відчувати себе комфортно і біля українських виробників). Єдиними альтернативними топками вставки є Тарнава та Лєхма, хоча представлені лише повітряними моделями. У цій ситуації згаданий стенд "на коні", а сам виробник вже явно вийшов із "гаражного сегменту", як писав тут хтось вище)).

    Ось тільки шкода, що на форумі нема жодного відгуку покупців, чи майстрів по топках Гаврилів. Кілька малоінформативних роликів на YT і все. Виглядає воно ніби непогано (та й ціна $1000 за С500), але так не хочеться експериментувати на собі!..

    • Лайк 1
  3. Шановні форумчани! Прошу допомогти із вибором, враховуючи ціну:

    Jotul I570 - 1700 Є

    Dovre 2180 CBC - 1420 Є +? Є футеровка

    Планую встановлення із розводкою повітря у 2-3 приміщення як додаткове\резервне джерело тепла, щоб зменшити витрати газу, ну і звісно, для естетики)). Площа 160 кв.м.

    Чи доцільно економити при такому розкладі цін, купуючи Dovre? Картинки горіння у Jotul виглядають ефектніше.

    Завчасно вдячний!

×
×
  • Створити...